0
nizde

VŽ, ČK i okolica meet

Recommended Posts

mogli bi se oni koji nisu danas bili na "dogovoru" javit da znamo dal idu u KA il ne..

il ak netko hoće, a nema prijevoz, nek se javi jer nas dosta ide samo (ja idem samo u subotu, ako netko hoće samo na 1 dan)..

mogli bi se oni koji nisu danas bili na "dogovoru" javit da znamo dal idu u KA il ne..

il ak netko hoće, a nema prijevoz, nek se javi jer nas dosta ide samo (ja idem samo u subotu, ako netko hoće samo na 1 dan)..

a, vruuuče bilo!!

samo da tako bude drugi vikend, i mrak!!

oni koji nisu došli, nek se nacrtaju na formuli v pol 7 :)

i nek pive zemeju! :)

ko bude sad na kraju zel roštilja?

bude se peklo kaj opče?

kak se meni vidi, bumo na McSendviše išli :)

ko bude sad na kraju zel roštilja?

bude se peklo kaj opče?

kak se meni vidi, bumo na McSendviše išli :)

marinac bu dal rešetku!!....

cigle bumo nekve spakovali!!...

ja morem nekaj voziti!...

a za jesti zememo tam u KA par paketa mesa i amen!...

btw - ja imam jedno mjesto za subotu i nedjelju!!!

jer vjerojatno idem SAM!!

za sad ja vozim enku od Dinija iz Hraščana, u slučaju promjene se budem javil mada ne vijerujem da nebude mjesta za jednu osobu...uglavnom nekome se u svakom slučaju utrpam, nadam se samo da nebude potrebno...ljepo vam je bilo...ja radil na toj prokletoj vručini danas smjenu od 15h...aaaaaaa...za poluditi...

pozdravw

za sad ja vozim enku od Dinija iz Hraščana, u slučaju promjene se budem javil mada ne vijerujem da nebude mjesta za jednu osobu...uglavnom nekome se u svakom slučaju utrpam, nadam se samo da nebude potrebno...ljepo vam je bilo...ja radil na toj prokletoj vručini danas smjenu od 15h...aaaaaaa...za poluditi...

pozdravw

tako,miška ide s menom,a ako se ne reši tehnički do petka onda nek se ide u kurac,unda bum i ja trebal prevoz... :palacd :palacd :palacd

Zakopliciro mi se život u zadnja 3 dana, tako da nisam u nedelju ni na dogovor došao, a javio mi je Marinac... Al kako sad svari stoje ništa od Karlovca za mene ovu godinu.. :( :( :( Nadam se da će se nešto okrenut i krenut nabolje..

Zakopliciro mi se život u zadnja 3 dana, tako da nisam u nedelju ni na dogovor došao, a javio mi je Marinac... Al kako sad svari stoje ništa od Karlovca za mene ovu godinu.. :( :( :( Nadam se da će se nešto okrenut i krenut nabolje..

Kaj te muči kolega??

nekaj jeebeno loše mora biti, da te odvede od Karlovca!! reci!?!

fantje, dajte pišite ideje kak da obkelim Passata s onom plavom trakom?

prvo sam mislil celoga, al za to mi treba 10000 metri te trake, tak da, slušam ideje..

shiltac, ak je auto problem, ima nas dosta kaj putujemo sami, pa se moreš nekome prikrpati, to je najmanji problem ;)

fantje, dajte pisite ideje kak da obkelim Passata s onom plavom trakom?

prvo sam mislil celoga, al za to mi treba 10000 metri te trake, tak da, slusam ideje...

Obkeli sam ono kaj je crno kak npr.lajsne,kvake,spodnji dio branika...

ehhh kao sto vec neko ovdje znadu imal sam umfal sa autom i oso far, nosac maglenke, zmigavac, branik, GTI spoiler(ralica) tak da i ja za ovu god odpadam :plac

@luxy: kaj pa je bilo???kad si imal unfall??

@luka: i ja bum kelil traku pa moremo skupa, javi kad dojdeš doma u petak pa se dog

ej nizde??? jel te mogu računati kao rezervu u slučaju da Dino ne rega keca...za sad izgleda sve dobro za keca da ga budem ja drajval za KA...ali u slučaju slučajeva da s tobom u sub. pičim za KA...

hvala ti unaprijed...

hm u nedeliscu mi je pas (njemacki ovcar) doletel pod auto i buuuummmmm :rotfl

jbg, ostal bum doma s curom, :jebe

a mozda bum i iso, danas sam narucil novi branik i ralicu i ak najkasnije sutra stigne onda bum stigel sve popravit pak bum isel

daj luxy ne zajebavaj, prvi april je prešel..

evo da ne ispadne sala

far sam promjenil da se mogu vozit (nabavljat dijelove)

a ostalo je tak kak je

ne izgleda bas strasno al dok stavis na papir izlazi nesto preko 800kn (ustedjevina za KA)

i kaj je najvaznije nema vlasnika psa (svi sute ko zaliveni "nije moj, neznam ciji je......")

p1014239l.jpg

p1014236.jpg

a hebemu, fakat sam mislil da se šališ.. šteta.. dobro da nije ništ gore, ovo se lako zameni..

pitaj nihksa dal nije on hitil pesa na cestu, kaj potereš duju i kaj bu nuler ipak moral iti za KA? (šalim se :D )

ja budem zel i rešetku i cigle tak da nema beda!!

luxy a več je sad sigurno sve na autu!!

Ima ko mesta za karlovac jer nemam prevoz?

posalji mom burazu PM on ti ima mjesto ak se ne varam il ga zvrcni na mob (broj imas u njegovom profilu)

posalji mom burazu PM on ti ima mjesto ak se ne varam il ga zvrcni na mob (broj imas u njegovom profilu)

Pitav sam ga veÄ pa je rekev da nezna dali pe z ženskom ili ne pa onda nezna dali bu mev mesto...

Boli me više kurac za sve! To je jednom na godinu! U subotu ujutro se vidimo kod Lagusa!

Boli me više kurac za sve! To je jednom na godinu! U subotu ujutro se vidimo kod Lagusa!

E to su reci, onda pa se vidimo .... :respekt:bravo :bravo

0