dino_mk1_gti 0 Posted October 31, 2010 rajkec - "seksi karvoš"!!!!! Share this post Link to post Share on other sites
Petar 001 0 Posted October 31, 2010 a jbg ako GPS kaze tuda onda tuda Share this post Link to post Share on other sites
luxy 0 Posted October 31, 2010 marinac, nizde, i co. mogli ste se dokoturati meet bez zagoraca nije meet di je zapelo?? rajkec Neki su mi dužni "karvoš" Kinder čokolada daj malo pojasni ove "pojmove" i mi bi da se smijemo za ovaj sexy car wash znam, samo trebali su ponijeti tange i stikle (latex ) sa sobom a ne u traperu al ova cokolada mi neide u glavu Share this post Link to post Share on other sites
dino_mk1_gti 0 Posted November 1, 2010 hehe luxy,nije nit nama čokolada išla v glavu ali je to zato jer mu se jela čokolada jer ju je ne dugo jev...rajkec misli "na glas",odnosno po tipkovnici... Share this post Link to post Share on other sites
Marinko 0 Posted November 1, 2010 marinac, nizde, i co. mogli ste se dokoturati meet bez zagoraca nije meet di je zapelo?? je ja sam si rešaval stvari za corrado tak da me nije bilo opče u županiji!!! Share this post Link to post Share on other sites
Emanuel 0 Posted November 1, 2010 Evo nekoliko slika i od mene.. Znam da kasnim, al to zato kaj su danas Svi sveti, pa sam tek ve došel do kompjutera... Share this post Link to post Share on other sites
Veky_ck 0 Posted November 1, 2010 Bilo odlično! definitivno za ponovit! Share this post Link to post Share on other sites
dino46 0 Posted November 2, 2010 molio bih doticnog gospodina Emanuel-a da prebaci slike na "Sisak goest to Cakovec" ako nije problem, pa nek slikice budu tamo... P.S. slike su :slin Share this post Link to post Share on other sites
Denis_TDI 0 Posted November 2, 2010 (edited) Vrhunske slike kao i uvijek A meet je definitvno za ponovit, iako nisam bio do kraja bilo je odlicno Edited November 2, 2010 by Xmaster Share this post Link to post Share on other sites
Emanuel 0 Posted November 2, 2010 Hvala na pohvalama za slike! ..i ne moraš me zvati gospodinom, mislim da sam tu među mlađima.. Neznam kako premjestiti post u drugu temu, mislim da bi to moderator trebao učiniti, mogu jedino staviti i tamo još jednom te slike.. Share this post Link to post Share on other sites
dino46 0 Posted November 2, 2010 Hvala na pohvalama za slike! ..i ne moraš me zvati gospodinom, mislim da sam tu među mlađima.. Neznam kako premjestiti post u drugu temu, mislim da bi to moderator trebao učiniti, mogu jedino staviti i tamo još jednom te slike.. ma to sam ja iz šale rekao gospodin, isto smo godiste.. ..... i mislio sam da stavis tamo jos jednom slike al sve rijeseno...moj imenjak je to riješio hvala Share this post Link to post Share on other sites
scOOby 0 Posted November 5, 2010 evo s pretprošlog meet-a jedan mali video...nadam se da vam se sviđa... VWCC ČK Sunday Meet Share this post Link to post Share on other sites
luxy 0 Posted November 5, 2010 scOOby dobar je al ovo je snimka sveg a samo ne meeta, vidi se dolazak i odlazak ajde 6 sec. ima snimke sa meta al imas jedan veliki sa moje strane jer od svih nas jedino ti tu pa tam malo snimas pa bolje ista nego nista trebalo bi Zhan-a angazirati iduce godina za jedan kvalitetan video kad sae skupi malo vise autica a i sunca Share this post Link to post Share on other sites
dino46 0 Posted November 6, 2010 scOOby dobar je al ovo je snimka sveg a samo ne meeta, vidi se dolazak i odlazak ajde 6 sec. ima snimke sa meta al imas jedan veliki sa moje strane jer od svih nas jedino ti tu pa tam malo snimas pa bolje ista nego nista trebalo bi Zhan-a angazirati iduce godina za jedan kvalitetan video kad sae skupi malo vise autica a i sunca potpis Share this post Link to post Share on other sites
pess_2103 0 Posted November 6, 2010 A sutra Meet??? Bazeni 15:00h??? ili ???? Share this post Link to post Share on other sites
luxy 0 Posted November 7, 2010 ja sam za ovisi o ostatku ekipe Share this post Link to post Share on other sites
Luka_R32 0 Posted November 7, 2010 ja bi vrlo rado došel, al v noći sam pehake s Murskoga Središća išel doma Share this post Link to post Share on other sites
luxy 0 Posted November 7, 2010 ja bi vrlo rado došel, al v noći sam pehake s Murskoga Središća išel doma di pa je passat bio? ja bo odspavao u srediscu.... ....kod tonaca Share this post Link to post Share on other sites
Veky_ck 0 Posted November 7, 2010 (edited) . Edited November 9, 2010 by Veky_ck Share this post Link to post Share on other sites
tonac 0 Posted November 7, 2010 Evo, imam i ja (kojemu je vw slučajno došel na dvor) jedan jeben video by Zhan, sa subotnjeg meet-a i treninga za Ocjenski Rally, na parkingu Shampiona! Zahvale cijeloj ekipi koja se pojavila, oko pomoči na setu i svemu! i mnogim znatiželjnim gledaocima koji su se pojavili iznenada uzivajte.. http://vimeo.com/16578284 a tko je uopće znal za to? Share this post Link to post Share on other sites
Veky_ck 0 Posted November 7, 2010 a tko je uopće znal za to? Ljudi s kojima sam se videl ovaj tjedan, i cijeli Facebook.. Share this post Link to post Share on other sites
pess_2103 0 Posted November 7, 2010 Luka kaj nisi javil ja bi te tpelao dimo... Share this post Link to post Share on other sites
tonac 0 Posted November 7, 2010 Luka kaj nisi javil ja bi te tpelao dimo... je i ja sam bil u MS... Share this post Link to post Share on other sites
Luka_R32 0 Posted November 7, 2010 hvala dečki! al nisam se niti zmislil na vas.. sad bar znam da od MS do ČK treba 2 vure pehake Share this post Link to post Share on other sites
rajkec 8 Posted November 7, 2010 (edited) slabo si hačil, a lol lol lol, ma nejdem doma pešice nikad u životu više, išel sam jedanput doma iz šampiona a 500 m od mene se cigani streljalju EDIT: danas sam imal zadnju tekmu polusezone.. i Veky, deda u tvome videu razvaljuje Edited November 7, 2010 by rajkec Share this post Link to post Share on other sites