tonac 0 Posted January 16, 2011 15:30 bazeni? ja dojdem na 10 min... Share this post Link to post Share on other sites
Denis_TDI 0 Posted January 16, 2011 I Luka R32 budemo ili se odgodi za koji drugi vikend??? Share this post Link to post Share on other sites
Luka_R32 0 Posted January 16, 2011 Bili smo.. Veky, tonac, luxy i ja.. pol vure i svako na svoju stranu Share this post Link to post Share on other sites
Denis_TDI 0 Posted January 16, 2011 Bili smo.. Veky, tonac, luxy i ja.. pol vure i svako na svoju stranu Ah jbg, ja kulko sam videl tu na forumu sam mislil kaj nikaj s toga a dosli bi ja i emanuel jos sigurno Share this post Link to post Share on other sites
tonac 0 Posted January 16, 2011 ovak... SVAKA NEDJELJA JE MEET!!... na forumu će pisati VRIJEME!... to je po meni najjasnije i najjednostavnije... eto...tak da nebu da moram pisati romane oko meeta... Share this post Link to post Share on other sites
Denis_TDI 0 Posted January 16, 2011 (edited) Pa dobro svake nedjelje, al posto je do sad bila pauza znaci prvi meet ove godine onda se ipak treba dogovoriti, ne terba pisat romane, uglavnom za drugi put se sad bar zna, samo se rijesi tocno vrijeme Edited January 16, 2011 by Xmaster Share this post Link to post Share on other sites
Luka_R32 0 Posted January 16, 2011 Pošto nam Varaždinci više ne dolaze tak često na meetove, a puno više vas ima s donjeg međimurja, mogli bi najti i nekakvu novu lokaciju koja bi bila bliže vama.. a i Maloj Subotici i Belici.. Tak da ako znate koju zanimljivu lokaciju, recite.. Share this post Link to post Share on other sites
rajkec 8 Posted January 16, 2011 (edited) Moj podrum Kocka, petica, eventualno parking pred školom u Subotici, možda negdje na Belici? Edited January 16, 2011 by rajkec Share this post Link to post Share on other sites
luxy 0 Posted January 16, 2011 meni je ČK sasvim ok jedva smo si nasli nesto di nas nitko ne hebe ili bi mogli jedan tijedan svi u ČK a drugi tjedan svi u Prelog nema mi ljepseg nego nedjeljom sjest u auto i profurat se malo a vi bi da je meet u Belici .... Share this post Link to post Share on other sites
dino_mk1_gti 0 Posted January 16, 2011 meni je ČK sasvim ok jedva smo si nasli nesto di nas nitko ne hebe ili bi mogli jedan tijedan svi u ČK a drugi tjedan svi u Prelog nema mi ljepseg nego nedjeljom sjest u auto i profurat se malo a vi bi da je meet u Belici .... hehe,a možda granica goričan??? Share this post Link to post Share on other sites
Denis_TDI 0 Posted January 17, 2011 Mozemo u Prelogu kod dvorane osnovne škole parking fala bogu velik dovoljno, a u blizini ima i autopraona Kapljica i usput kafana, a tko zeli blizu je i Dravska cesta pa se moze tamo tjerati do mile volje. Evo slike parkinga, neki vec i znaju gdej je to, al tu nas se moze skupiti dovoljno: Share this post Link to post Share on other sites
tonac 0 Posted January 17, 2011 tam kod škole je ok plac... samo kaj je prek puto policijska stanica...... ja sam ZA, moremo se dofurati jednu nedjelju!! no, Dravska cesta i nije za ganjanje, jer je katastrofa.... Share this post Link to post Share on other sites
Luka_R32 0 Posted January 17, 2011 Ja sam isto za! Ako bude oke vreme, idemo za Prelog! Share this post Link to post Share on other sites
Veky_ck 0 Posted January 30, 2011 MEne samo zanima, dal bude ko došel pošto smo postali najglasniji sveposud, a niko nema auta iz nekih razloga )) Share this post Link to post Share on other sites
tonac 0 Posted January 30, 2011 (edited) pošto smo postali najglasniji sveposud ? kad se najdemo i di?? Edited January 30, 2011 by tonac Share this post Link to post Share on other sites
dino_mk1_gti 0 Posted January 30, 2011 ? kad se najdemo i di?? kaj je ve na kraju s prelogom??? Share this post Link to post Share on other sites
luxy 0 Posted January 30, 2011 do 5 sam zauzet, a kasnije bu sumrak...... ...tak da od mene nista Share this post Link to post Share on other sites
Veky_ck 0 Posted February 6, 2011 Taak lepa sunčana nedjelja.. a međimurje nema VW ekipu za meet nekakav... Share this post Link to post Share on other sites
tonac 0 Posted February 6, 2011 Taak lepa sunčana nedjelja.. a međimurje nema VW ekipu za meet nekakav... kak znaš da ne? meet je u vž... petar, luxy.... Share this post Link to post Share on other sites
Veky_ck 0 Posted February 6, 2011 kak znaš da ne? meet je u vž... petar, luxy.... pa da, nije u međimurju, neg v zagorju.. Share this post Link to post Share on other sites
luxy 0 Posted February 6, 2011 pa da, nije u međimurju, neg v zagorju.. pročitaj naziv topic-a "VŽ,ČK i okolica meet" tak da..... ....bilo je super, moram se pohvalit da sam se vozil u najljepšem vw polu u HR, polo ide ko munja Share this post Link to post Share on other sites
Petar 001 0 Posted February 7, 2011 kak znaš da ne? meet je u vž... petar, luxy.... pa tonac ako si znao mogo si doletit na kafućino ....bilo je super, moram se pohvalit da sam se vozil u najljepšem vw polu u HR, polo ide ko munja ko munja , ajd mozda cu imat i najbrzeg pola u hr pa ćemo se provozat Share this post Link to post Share on other sites
tonac 0 Posted February 7, 2011 (edited) pa tonac ako si znao mogo si doletit na kafućino bio sam 25km od varaždina... a i još neke sitnice su me vremenski ograničavale...... bit će sreće drugi put...... ja sam se ionako već vozio u polu... :lol2 Edited February 7, 2011 by tonac Share this post Link to post Share on other sites
luxy 0 Posted February 7, 2011 ko munja , ajd mozda cu imat i najbrzeg pola u hr pa ćemo se provozat pa jest dugo se nisam vozio u nekoj manjoj jurilici pa sam ostao fasciniran kak skace i ubrzava do 180-200 ajd dao bog i najbrzeg Share this post Link to post Share on other sites
Matek 0 Posted February 16, 2011 stigla informacija da se drugi mjesec odrzava street race.. Share this post Link to post Share on other sites