nizde 0 Posted March 1, 2009 šta, kec nije dobar?? mislim na one VW-e koji su već tam bili, a ne na vašu ekipu iz čk Share this post Link to post Share on other sites
tonac 0 Posted March 1, 2009 onaj zeleni kec je bio jako dobar zanemarite angelse... Share this post Link to post Share on other sites
rajkec 8 Posted March 2, 2009 (edited) e ljudi ak kaj je s mojim passatom??nije PVC! ti mi čuvaj onu kožu u nutra u pasatu, to će mi za par godina trebat kaj imate protiv one duje, bijeli auti su sada IN, ak imaš bijeli auto, ti si onda faca, nije bitno koliko plastike je gore tonac, ona slika z maricom, photo art Edited March 2, 2009 by 0804RS Share this post Link to post Share on other sites
Marinko 0 Posted March 2, 2009 (edited) nejde koža nikam od passata!! ide i on pod nož za jedno vrijeme! e da ovaj s kecom se drži one My solution is revolutin!!hehe dobra mu je izolir traka umjesto lajsni!! Edited March 2, 2009 by Marinko Share this post Link to post Share on other sites
destruction 0 Posted March 2, 2009 Neznam sta je ona dvojka tom vlasniku skrivila da ju je tako unakazio, Share this post Link to post Share on other sites
Andy 0 Posted March 2, 2009 Dajte jos slika,ajd ond idemo ovu nedljelu za vz malo,mogao bi ja malo iznenaditi tamo nesto mi se mota po glavi,samo da Scorpiom veli da smo za Share this post Link to post Share on other sites
tonac 0 Posted March 2, 2009 e da ovaj s kecom se drži one My solution is revolutin!!hehe dobra mu je izolir traka umjesto lajsni!! naručene GTI... Share this post Link to post Share on other sites
Guest Vlado GSi Posted March 3, 2009 (edited) tko to meni krade slike? hehe neka neka.. imam ih još.. stavit ću kasnije. Edited March 3, 2009 by Vlado GSi Share this post Link to post Share on other sites
Veky_ck 0 Posted March 3, 2009 Dobro je bilo! Sviđalo mi se, da je tolko ljudi bilo!! i Auti, naravno! Ali, vjeeeetar je puhal, u PM... Share this post Link to post Share on other sites
tonac 0 Posted March 3, 2009 tko to meni krade slike? hehe neka neka.. imam ih još.. stavit ću kasnije. C/P sa CTC-a.... Veky - a bi mogel drgi put... i CUP doletiti?? Share this post Link to post Share on other sites
Veky_ck 0 Posted March 3, 2009 C/P sa CTC-a.... Veky - a bi mogel drgi put... i CUP doletiti?? Pa. znaš kolko bi ja to htel... ali, neču se zezati još s policiom, znaš... ali, uz određenu pratnju (auto, dva napred, 2 iza) bi se odpelal, šta fali si za? pemo i ovu nedjelju, ili?? P.S. super su slike Keca u prirodi!! Poooz Share this post Link to post Share on other sites
tonac 0 Posted March 3, 2009 si za? pemo i ovu nedjelju, ili?? može...!!!... al kec bude ispred CUP-a....kako god... Share this post Link to post Share on other sites
Luka_R32 0 Posted March 3, 2009 Pa. znaš kolko bi ja to htel... ali, neču se zezati još s policiom, znaš... ali, uz određenu pratnju (auto, dva napred, 2 iza) bi se odpelal, šta fali si za? pemo i ovu nedjelju, ili?? P.S. super su slike Keca u prirodi!! Poooz da se odma javim za pratnju od iza, tak da bez brige Share this post Link to post Share on other sites
Veky_ck 0 Posted March 3, 2009 Haha, ludi ste!! Znači, idemo?!? Cool onda! Moremo prije, nas par, najdemo se na vjeverici, moremo aute naslikavati malo, i tak! a? ko je za od vas međimurci?? Share this post Link to post Share on other sites
Luka_R32 0 Posted March 6, 2009 bude kaj od meeta ovaj vikend? Share this post Link to post Share on other sites
rajkec 8 Posted March 6, 2009 veky, bum ja išel prvi ja niasm ni po čemu sumnjiv Share this post Link to post Share on other sites
Veky_ck 0 Posted March 6, 2009 Haha, moze, dogovoreno onda... Misllim da ništa od registracije za Polo do kraja 4. mj. Kad se ovi likovi u AK Jesenoviču neznaju organizirati... jbg sad. Fiat ide!! Share this post Link to post Share on other sites
Luka_R32 0 Posted March 6, 2009 pak budeš uljez među Volkswagenima... Share this post Link to post Share on other sites
destruction 0 Posted March 6, 2009 BUde neki meet il ne,ak bude ja sam naravno za samo recite vrijeme i mjesto.. Share this post Link to post Share on other sites
rajkec 8 Posted March 8, 2009 mene predsjednik kluba zvao, danas tekma, i slijedećih 14 tjedana traje sezona, tak da nikaj od mene nedeljama ali sam za roštiljdu po subotama Share this post Link to post Share on other sites
Damirr 0 Posted March 8, 2009 Danas vjeverica u 16:oo i onda polazak za vz,pa ko zeli moze doci... Share this post Link to post Share on other sites
tonac 0 Posted March 8, 2009 Danas vjeverica u 16:oo i onda polazak za vz,pa ko zeli moze doci... Danas VJEVERICA 15:30 i polazak za VZ.... MIN... 6 AUTA!!! Share this post Link to post Share on other sites
Luka_R32 0 Posted March 8, 2009 nažalost ništa od mene danas, moram za zg... Share this post Link to post Share on other sites
tonac 0 Posted March 8, 2009 C/P sa CTC foruma.... ČK Scena.... par dvojki... pila i po... curke.... Share this post Link to post Share on other sites
gangxxxta 0 Posted March 8, 2009 danas sam se vracao iz cakovca s treninga i s auto puta vidio vas oko 17-18 sati,proso s srebrenim golfom V Tdi s gti maskama Share this post Link to post Share on other sites