čađilak 0 Posted February 24, 2009 Da li je ko radio na zvučnoj izolaciji i s kojim materijalima? Share this post Link to post Share on other sites
diesel power 0 Posted February 24, 2009 Da li je ko radio na zvučnoj izolaciji i s kojim materijalima? Imaš original zvučnu izolaciju koja dođe iza motora, ima je original samo 1.6 td-ic 59 kw I možeš staviti plastičnu zaštitu ispod motora i nekaj iznutre po njoj naljepiti da bude zvučna izolacija Share this post Link to post Share on other sites
Vlajs 0 Posted February 24, 2009 (edited) Imas zastitu sta dodje original na haubu iznutra a imaju je svi dizeli i jednu plastiku koja dodje ispod motora na kojoj u originalu bude neka spuzva. Edited February 24, 2009 by Vlajs Share this post Link to post Share on other sites
smoki 0 Posted February 25, 2009 Imaš original zvučnu izolaciju koja dođe iza motora, ima je original samo 1.6 td-ic 59 kw I možeš staviti plastičnu zaštitu ispod motora i nekaj iznutre po njoj naljepiti da bude zvučna izolacija Ima li te zaštite negdje za kupiti?? Mislim na ovu koja dolazi iza motora..Nekako sumnjam da ima u ovlaštenom Share this post Link to post Share on other sites
matija_vk 0 Posted February 25, 2009 Ima zamjenska plastika ali od nekog smješnog materijala!!! 300kn nova Share this post Link to post Share on other sites
čađilak 0 Posted February 25, 2009 imam tu plastičnu zaštitu ispod motora al nisam znao da postoji iza motora na TDic Share this post Link to post Share on other sites
Petar_im 0 Posted February 25, 2009 Imam ja zaštitu original sa mog auta dok je još dizel bio, skinuo sam je jer mi je dirala granu na ABF-u..ako netko hoće 300kn Share this post Link to post Share on other sites
diesel power 0 Posted February 26, 2009 Ima li te zaštite negdje za kupiti?? Mislim na ovu koja dolazi iza motora..Nekako sumnjam da ima u ovlaštenom Ima ju u ovalaštenom, mislim da je 450 kn, potraži na autootpadu nekog td-ic original Share this post Link to post Share on other sites