0
Guest Cosmo

Ugradnja tacha

Recommended Posts

Guest Cosmo

U mogućnosti sam nabaviti čukice za G2 D sa obrtaljkom,nije li nam san to svima imati B) ,ono što mene sada interesira je komplikacija ugradnje iste tj kako mogu znati dali mi na anlaseru postoji priključak za obrtaljku ili ne i ako nema šta je potrebno napraviti da bi se to spojilo tj da bi proradilo,promjenit anlaser ili?

U mogućnosti sam nabaviti čukice za G2 D sa obrtaljkom,nije li nam san to svima imati B) ,ono što mene sada interesira je komplikacija ugradnje iste tj kako mogu znati dali mi na anlaseru postoji priključak za obrtaljku ili ne i ako nema šta je potrebno napraviti da bi se to spojilo tj da bi proradilo,promjenit anlaser ili?

Nije ti bitan anlaser....Ja sam stavljao na jednog i samo mi električar spojio jednu žicu na bobinu i radilo normalno...No,bio je benzinac....Ali i za D ti je vjerojatno isto.

Imaš više vrsta satova, sa jednom utičnicom i sa dvije, a za okretaja se potegne žica sa alternatora gdje je kontakt s oznakom "w". Mislim da malo miješaš anlaser i alternator

Guest Cosmo

Mislim i ja da sam pomješao,seljak,znači to nije neki problem za spojiti tj svaki alternator bi to trebao imati ili,trenutno se ne mogu ić zavuć pod haubu.

nema ti svaki alternator w izvod,a ako tvoj nema,onda mozes naci drugi koji ima,il svom promjenuti diodnu plocu.

Guest Cosmo

To sam si i mislio,dakle ako ovaj moj nema onda po novi tj drugi,mislim da je to isplatljivije nego ići petljat nekaj po ovom ili?

To sam si i mislio,dakle ako ovaj moj nema onda po novi tj drugi,mislim da je to isplatljivije nego ići petljat nekaj po ovom ili?

mislim da bi ti to svaki autoelektricar trebao znat, samo se izvuce jedna zica sa jedne diode i to bi trebalo bit to

Guest Cosmo

Znači u potragu za električarem,ima netko preporuku za nekog u Zagrebu?

U principu ako ti je vec instalacija od dizela trebalo bi da vec ima "provucenu" tu zicu za obrtaljku do altenatora.

U 90% slucajeva je tako bilo u mom iskustvu da je vozilo vec imalo samo znaci ugradnja sata sa obrtaljkom i to je to.

A ako nemas onda trazi elektricara ili kupi altenator koji ima taj izvod "w".

0