1 1
shifty

Troši ulje, neravno radi, ne vuće...

Recommended Posts

Dakle ovako, da ne pišem previše, možda pametnije slikovito malo...

dsc01041.th.jpg čemu ovaj bog služi? vidim da otvara nekak dovod odnosno ispust zraka kad se stisne gas...

al mi se čini kao da ne "odradi" cijeli hod, jer se prstom da puno više micat...

dsc01043y.th.jpg

jel ovdje smije bit ulja??? zmazano je poprilično... to je početak ispusne praktički??

dsc01045n.th.jpg

šta točno radi ovo crijevo što ide inaće tamo sa goriva na usisnoj grani? to tek tako pitam jer mi nije jasno...

dsc01046q.th.jpg

kad ga turiram dobijem ovo na auspuhu...

video auspuha u leeru http://www.youtube.com/watch?v=yalmyIvDm1c...re=channel_page

video motor, nemirno radi i onaj mali ventil http://www.youtube.com/watch?v=1Pr5JPIv4pM

ako me uši ne varaju ovo zveckanje mi zvuči kao da ventili lete unutra... ?

jel to ima veze s vezom? šta mi je činit :mellow:

edit: zaboravio spomenuti da se sve češće gasi u leeru, i vuće tek od 3000 a ne ide dalje od 5000 okr mada je blokada na 6500.

Kad stisnem gas od 1500 kao da sam sebe prvo proguta pa onda krene...

napomena: maf je ispravan 100%

Edited by Golf IV 1.6

Guest robertvw

Vidio sam da i ti imaš problema sa ler gasom,jel pokazuje kakvu grešku na testeru ( ako si bio kod mehaničara )

ee prijatelju moj...jesi dotero cara do duvara.....ne gine tebi generalka....ovo tuckane??

da nisu to mozda hidropodizaci??

ee lijepo ti je bagy na parkingu rekao da ne (do)tocis inino ulje neg da ga zamjenis kako treba....

Edited by Marks

ee prijatelju moj...jesi dotero cara do duvara.....ne gine tebi generalka....ovo tuckane??

da nisu to mozda hidropodizaci??

ee lijepo ti je bagi na parkingu rekao da ne (do)tocis inino ulje neg da ga zamjenis kako treba....

reće mi tetak automehaničar da su to podizaći ventila...

ma joj e i da ga promjenim opet nestane.. bacam novac na prozor vn... dok ga ne prestane trošit nedam mu castrol i amen... :)

Vidio sam da i ti imaš problema sa ler gasom,jel pokazuje kakvu grešku na testeru ( ako si bio kod mehaničara )

nisam bio nikako na dijagnostici, smatram da mi nebi tu pomoglo a 100kn dat bezveze, ne želim...

ali mi zvuči logično, tetak mi je objasnio da ako gumice ventila propuste uđe ulje u cilinder i to ga guši i neda mu da vuće kako treba, uz to i dimi zbog toga...

danas ga upalio opet i prestalo se čut lupkanje ventila ali i dalje nemirno radi i vrti do ca 5300 okretaja.

pa ne mora bit "kastrol" ........i daj ne skrtari za 100kn,ako ce te popravak kostat vise..........ak os dam ti broj di odes u dubravu da ti decko spoji na komp

dojdi sutra do bille oko 18h i spojim diagnozu...ak hoces

Gumice ventila nece rjesit problem.... dosta se ljudi tako zaheblo pa se glava skidala ponovno

dojdi sutra do bille oko 18h i spojim diagnozu...ak hoces

gledat ću da se dokotrljam nekako :)

Ovo su simptomi s moje dvojke,isto sam vidio da baci ulje na auspuh kod paljenja,jel ista stvar kod mene,dakle troši ulje,ne vuče,a nekada i neravno radi.Ako prođem s sređivanjem hidrpodizača i ventila i ubacivanjem novih karika i letećih super ?

Guest The_STIG

Imao sam slican problem na svom Golfu 1.6 (8v),trosio je ulje vise nego sto je trebao,al sve je rijeseno zamjenom gumica na ventilima,od tada ni kapi nije potrosio.

Imao sam slican problem na svom Golfu 1.6 (8v),trosio je ulje vise nego sto je trebao,al sve je rijeseno zamjenom gumica na ventilima,od tada ni kapi nije potrosio.

A kako je vukao,meni uzbrdo kad sam pun ni u drugoj neće izvuć,padaju obrtaji ko ludi :palacd

Guest The_STIG

Ma auto OK isao,samo trosio previse ulja...

1 1