0
Al_Galone

Metalni branici za MK1

Recommended Posts

Dakle bez nosaca,bez plasticnih usiju,

u solidnom stanju slike uskoro.

Ko ponudi najvise idu njemu

.........

Kaj se ti sad tu preseravas napisi cijenu a namoj tu mucufirat.

Procitaj si pravila,i tako se i vladaj jer te nitko ne sili da oglas stavis ovdije.

Kaj se ti sad tu preseravas napisi cijenu a namoj tu mucufirat.

Procitaj si pravila,i tako se i vladaj jer te nitko ne sili da oglas stavis ovdije.

niko te ne tjera da citas

dakle ovo je jedna vrsta aukcije

fino sam napisao da onaj koji najvise ponudi nosi

ako se adminima ne svidjaju moji oglasi neka ih obrisu

malo glupo ... to možem i ja kazat da je max ponuda 500 eura, i ako nitko ništa ne šalje PMom. Reci minimalno 150, dobije on koji najviše ponudi. A ne takvo balkansko ponašanje.

Procitaj si sta ti je moderator napisao i koliko ja vidim nigdje ne pise da je aukcija,a i kakva je to aukcija gdje se nevide ponude.

Malo si proziran kolega.

i koliko sad na kraju za te samo limove od tankih branika? moze i na pm

Najbolja ponudjena cijena do sada je 150EUR

Oglas je postavljen na vise foruma!

Ja neznam sta ste se upalili ko kutnjaci,samo serete

Jel neko od vas nekad vidi ko je sve i koliko ponudio na Ebay-u ,naravno da nevidi,

I kada istekne aukcija prodavac nije duzan prodati ako cijena nije dostigla njegovu minimalnu cijenu koju on postavi a koju takodjer niko od kupaca ne vidi!

Jos jednom kazem,ako vam se ne svidja nemojte citati,ako admin i moderator zele da izbrisu neka brisu slobodno ionako niko sa ovog foruma nije ponudio ni 1EUR!

Ovo nije ebay,ovo je VWCC i ovdje nisu ista pravila kao i na ebayu.zato molim bez usporedbi :palacg

Smirite strasti,malo ozbiljnosti,od svakog oglasa napravite kupus :angry:

Mirza napiši konkretno....branici su takvi i takvi,najbolja ponuda dosad je xyz eura....stavi neki rok prodaje,ili planiraš prodavat branike do 2028 godine??.....Mora postojat neka cifra s kojom češ bit zadovoljen,kako inače znat kad je kraj prodaje....samo malo razmisli i pročitaj svoj oglas kao da ti misliš kupit takve branike,kako ti sve ovo izgleda,ni cijene ni početka ni kraja....

Molim sve članove da ne offtopičare

0