0
bramba

Mala max brzina

Recommended Posts

promjer auspuha na 1,6D je 42mm a na 1,6TD 55mm tvornički

Znam kad sam postavljao zadnji lonac da mi je lik što ga je postavljao rekao da ima dijelova orig od td i cijevi od obicnog d... Na ocigled se vidi razlika iznedu cijevi...

To svakako mislim riješiti samo se ceka malo više slobodnog vremena i da radovi napokon pocnu jer me cka puno toga na autu za raditi...

Znam kad sam postavljao zadnji lonac da mi je lik što ga je postavljao rekao da ima dijelova orig od td i cijevi od obicnog d... Na ocigled se vidi razlika iznedu cijevi...

To svakako mislim riješiti samo se ceka malo više slobodnog vremena i da radovi napokon pocnu jer me cka puno toga na autu za raditi...

To ti nema veze auto mora ici i na auspuh od diesela (provjereno) tebe vjerojatno muci getriba, to s auspuhom su mikro-razlike

Prvom sljedecom prilikom auto ide na dizalicu i provjeravam getribu.

A ovo vezano za ispuh bez obzira na sve je ionako u planu obnoviti sa odgovarajucim cjevima.

Ceka me još puno radova.

imam i ja takav problem da ne otvaram novu temu na kecu 1,6d ne ide vise od 90, na satu pise sto, ali davnih dana sam to mjerio i laze za 10.. dodje do 100 na satu i ne ide a imam jos gasa pocne se trest.. do prije par mj je iso 140..

Guest 1psh4

moj 1.6D četverobrzinac, TAS vuče 140 bez brige (barem je sat tak kazal)..mora TDI min 160 kmh..

0