Medo-12v-VD 0 Posted March 4, 2009 promjer auspuha na 1,6D je 42mm a na 1,6TD 55mm tvornički Share this post Link to post Share on other sites
srki 0 Posted March 4, 2009 sad je pitanje kakav je kod njega Share this post Link to post Share on other sites
bramba 0 Posted March 4, 2009 Znam kad sam postavljao zadnji lonac da mi je lik što ga je postavljao rekao da ima dijelova orig od td i cijevi od obicnog d... Na ocigled se vidi razlika iznedu cijevi... To svakako mislim riješiti samo se ceka malo više slobodnog vremena i da radovi napokon pocnu jer me cka puno toga na autu za raditi... Share this post Link to post Share on other sites
puks 0 Posted March 5, 2009 Znam kad sam postavljao zadnji lonac da mi je lik što ga je postavljao rekao da ima dijelova orig od td i cijevi od obicnog d... Na ocigled se vidi razlika iznedu cijevi... To svakako mislim riješiti samo se ceka malo više slobodnog vremena i da radovi napokon pocnu jer me cka puno toga na autu za raditi... To ti nema veze auto mora ici i na auspuh od diesela (provjereno) tebe vjerojatno muci getriba, to s auspuhom su mikro-razlike Share this post Link to post Share on other sites
bramba 0 Posted March 5, 2009 Prvom sljedecom prilikom auto ide na dizalicu i provjeravam getribu. A ovo vezano za ispuh bez obzira na sve je ionako u planu obnoviti sa odgovarajucim cjevima. Ceka me još puno radova. Share this post Link to post Share on other sites
T0mB1ll 2 Posted March 5, 2009 evo max brzina... ajt 155km/h... http://www.youtube.com/watch?v=ZSFhMQ_D5CI Share this post Link to post Share on other sites
diesel power 0 Posted March 5, 2009 evo max brzina... ajt 155km/h... http://www.youtube.com/watch?v=ZSFhMQ_D5CI 1.6 td max brzina 155 km/h???? ja mislim da je tu nešto ne valja, ili auto ili vozač Share this post Link to post Share on other sites
čađilak 0 Posted March 5, 2009 max 140 TD, popiz... uštelovali ventile 170 max imam kat Share this post Link to post Share on other sites
tkal 0 Posted March 5, 2009 imam i ja takav problem da ne otvaram novu temu na kecu 1,6d ne ide vise od 90, na satu pise sto, ali davnih dana sam to mjerio i laze za 10.. dodje do 100 na satu i ne ide a imam jos gasa pocne se trest.. do prije par mj je iso 140.. Share this post Link to post Share on other sites
Guest 1psh4 Posted March 16, 2009 moj 1.6D četverobrzinac, TAS vuče 140 bez brige (barem je sat tak kazal)..mora TDI min 160 kmh.. Share this post Link to post Share on other sites