3 3
ma.RI.n

novi polo

Recommended Posts

Ljepo izgleda... vidit cemo naj jeftiniju izvedbu kakva ce biti...

Al neznam.. ove poveznice s g6 sto se tiče farova-maske.... očito je to kod svih takav trend da su svi modeli sličniji vecima i manjima iz gamme

Stvarno je lijep :palacg

Ljepo izgleda... vidit cemo naj jeftiniju izvedbu kakva ce biti...

Al neznam.. ove poveznice s g6 sto se tiče farova-maske.... očito je to kod svih takav trend da su svi modeli sličniji vecima i manjima iz gamme

99% firmi u auto industriji tako radi...

99% firmi u auto industriji tako radi...

Da... pa sad mora i VW :palacd

Edited by AUTOFREAK

I ovaj koji nije GTI izgleda odlično, nabijeno, kompaktno. meni osobno predivan.....

Jedva čekam da GTi-a vidim :)

sviđa mi se :) baš sam čekao i bit će u planu kad dođe.

edit. vjerojatnije da 1,4 tdi ide u mirovinu .

Edited by Dottore

sviđa mi se!nadam se da finalni proizvod ne bude jako odstupal od ovog sa slika!

Prekrasan. Zadnji kraj malo podsjeca na Seat Ibizu coupe.

Da je barem malo niži/širji... (ne mislim na to da bude više spušten)

Uuu , dobro izgleda. Nisam mislio da će prednji kraj tako jako sličiti novom golfu ali dobro , sve skupa ne stoji loše. Sviđa mi se zadnji kraj i napokon da i inutrašnjost dobro izgleda. Bit će bombon! Samo da ga je vidjeti uživo!

Guest STOP

Izgleda odlično. Još ova crvena boja. :bajk

Odlično izgleda!!

Pogotovo u Cvenoj boji!!

morali su crne Alu felge u Serijalu staviti!!

hehe poooz

Da je barem malo niži/širji... (ne mislim na to da bude više spušten)

to i ja mislim,a i ovi modeli 9n,9n3 su viši od golfova,znam uspoređujući prema golfu mk4 i mk5

steta....a bas sam se ponadao da mi se nece svidjeti.....a nista-sto se mora,nije tesko-biti ce za par mjeseci oglas---prodajem polo 9n 1.9tdi, highline...smrc, smrc.. :grrr :grrr

Guest voda-os

ufff meni se sviđa ajme, nešto predobro, moram primjetiti sa slika, pogotovo ove unutrašnjosti, da su u ovom modelu ipak unijeli dašak golfa, ipak je to niža klasa...recimo centralni naslon za ruku je isti kao kod golfa četiri, instrument tabla, volan sve skupa izgleda jako dobro, al evo recimo sama ručica mjenjača i onaj pretinac oko toga, izgleda baš POLO-vski, negdje su ga malo "dodali" negdje "ostavili" ipak je to polo...

sviđa mi se porast dimenzija, novi motori...prava gradska jurilica, vjerujem da će s ovime VW dobro proći i da će biti po meni prvi izbor kod većine "obićnih" ljudi...još ako cijenom bude odgovarao... :palacg

a ma...meni ruzan,.....kad ga vidim uzivo cu znati nesto vise reci.... ovako,pogotovo odiza :palacd

a sudeci po novoj ibizi cupri u gti bi trebo 1.4 TSI/175ks... e to bi trebalo biti fino :D

ma 6n2 RASTURA!!!! :fakjea

Evo sta se meni ne svida! :rolleyes:

Sta golf 6 i novi polo izgledaju 90% isto, moras se potrudit da skuzis sta je polo, a sta golf!

Cak mi je polo lipsi kad usporedim ove dvi slike...

Polo, golf VI i scirocco imaju indentican front, razlike su minimalne! VW-ovi dizajneri mogli su biti i malo mastovitiji! Veliki minus za njih! Nece valjda i na novog passata kad izade staviti indentican front...

i382591_VolkswagenPolo2010800x600wallpaper021.jpg

i382590_VolkswagenGolf2009800x600wallpaper121.jpg

pa tu i jest VW najpoznatiji da ne eksperimentira puno s dizajnom,tak im nebi dao minus

Edited by tihca

pa tu i jest VW najpoznatiji da ne eksperimentira puno s dizajnom,tak im nebi dao minus

Slicno kao sto su bile varijacije sa frontom Golf 3 -> Passat B4 -> Polo 6n. S tim da Polo i Golf nisu imali skoro nista zajednicko, ali ih je Passat povezivao.

Mogu misliti kako ce tek dobro izgledati GTI verzija kad obični izgleda predobro.

Dobro je VW krenuo u krizu :) Jedino su zasrali Golfom VI, nije im neki potez. Trebalo im je nešto novo da ih bolje drži kroz vrijeme krize.

3 3