ma.RI.n 8 Posted March 2, 2009 (edited) http://www.vwvortex.com/artman/publish/vor...icle_2583.shtml samo kada bi gti-a malo podigli na višu razinu...inače predobro izgleda Edited March 2, 2009 by ma.RI.n Share this post Link to post Share on other sites
AUTOFREAK 218 Posted March 2, 2009 Ljepo izgleda... vidit cemo naj jeftiniju izvedbu kakva ce biti... Al neznam.. ove poveznice s g6 sto se tiče farova-maske.... očito je to kod svih takav trend da su svi modeli sličniji vecima i manjima iz gamme Share this post Link to post Share on other sites
Petar 001 0 Posted March 2, 2009 A kak je j3ben mali ! kak ce tek GTI izgledat ! uff Share this post Link to post Share on other sites
ma.RI.n 8 Posted March 2, 2009 Ljepo izgleda... vidit cemo naj jeftiniju izvedbu kakva ce biti... Al neznam.. ove poveznice s g6 sto se tiče farova-maske.... očito je to kod svih takav trend da su svi modeli sličniji vecima i manjima iz gamme 99% firmi u auto industriji tako radi... Share this post Link to post Share on other sites
MarioIV 11 Posted March 2, 2009 Ovo ima potencijala. GTI ne mogu fulati niti da hoce Share this post Link to post Share on other sites
AUTOFREAK 218 Posted March 2, 2009 (edited) 99% firmi u auto industriji tako radi... Da... pa sad mora i VW Edited March 2, 2009 by AUTOFREAK Share this post Link to post Share on other sites
Trojan 0 Posted March 2, 2009 I ovaj koji nije GTI izgleda odlično, nabijeno, kompaktno. meni osobno predivan..... Jedva čekam da GTi-a vidim Share this post Link to post Share on other sites
exfreerider 1 Posted March 2, 2009 Jako fino izgleda pogotovo iznutra po uzoru na veću braću 1.6tdi zanimljiva nova mašina Share this post Link to post Share on other sites
Dottore 0 Posted March 2, 2009 (edited) sviđa mi se baš sam čekao i bit će u planu kad dođe. edit. vjerojatnije da 1,4 tdi ide u mirovinu . Edited March 2, 2009 by Dottore Share this post Link to post Share on other sites
nizde 0 Posted March 2, 2009 sviđa mi se!nadam se da finalni proizvod ne bude jako odstupal od ovog sa slika! Share this post Link to post Share on other sites
Veky 0 Posted March 2, 2009 Prekrasan. Zadnji kraj malo podsjeca na Seat Ibizu coupe. Da je barem malo niži/širji... (ne mislim na to da bude više spušten) Share this post Link to post Share on other sites
Ivan 0 Posted March 3, 2009 Uuu , dobro izgleda. Nisam mislio da će prednji kraj tako jako sličiti novom golfu ali dobro , sve skupa ne stoji loše. Sviđa mi se zadnji kraj i napokon da i inutrašnjost dobro izgleda. Bit će bombon! Samo da ga je vidjeti uživo! Share this post Link to post Share on other sites
Guest STOP Posted March 3, 2009 Izgleda odlično. Još ova crvena boja. Share this post Link to post Share on other sites
Veky_ck 0 Posted March 3, 2009 Odlično izgleda!! Pogotovo u Cvenoj boji!! morali su crne Alu felge u Serijalu staviti!! hehe poooz Share this post Link to post Share on other sites
tihca 0 Posted March 3, 2009 Da je barem malo niži/širji... (ne mislim na to da bude više spušten) to i ja mislim,a i ovi modeli 9n,9n3 su viši od golfova,znam uspoređujući prema golfu mk4 i mk5 Share this post Link to post Share on other sites
paco 0 Posted March 3, 2009 steta....a bas sam se ponadao da mi se nece svidjeti.....a nista-sto se mora,nije tesko-biti ce za par mjeseci oglas---prodajem polo 9n 1.9tdi, highline...smrc, smrc.. :grrr Share this post Link to post Share on other sites
oglascado 0 Posted March 3, 2009 Not bad Sad će ibiza u prodaju pa ću tati kupit novog pola Share this post Link to post Share on other sites
Guest voda-os Posted March 3, 2009 ufff meni se sviđa ajme, nešto predobro, moram primjetiti sa slika, pogotovo ove unutrašnjosti, da su u ovom modelu ipak unijeli dašak golfa, ipak je to niža klasa...recimo centralni naslon za ruku je isti kao kod golfa četiri, instrument tabla, volan sve skupa izgleda jako dobro, al evo recimo sama ručica mjenjača i onaj pretinac oko toga, izgleda baš POLO-vski, negdje su ga malo "dodali" negdje "ostavili" ipak je to polo... sviđa mi se porast dimenzija, novi motori...prava gradska jurilica, vjerujem da će s ovime VW dobro proći i da će biti po meni prvi izbor kod većine "obićnih" ljudi...još ako cijenom bude odgovarao... Share this post Link to post Share on other sites
Tequila1984 0 Posted March 3, 2009 a ma...meni ruzan,.....kad ga vidim uzivo cu znati nesto vise reci.... ovako,pogotovo odiza a sudeci po novoj ibizi cupri u gti bi trebo 1.4 TSI/175ks... e to bi trebalo biti fino ma 6n2 RASTURA!!!! Share this post Link to post Share on other sites
drake 0 Posted March 4, 2009 Evo sta se meni ne svida! Sta golf 6 i novi polo izgledaju 90% isto, moras se potrudit da skuzis sta je polo, a sta golf! Cak mi je polo lipsi kad usporedim ove dvi slike... Polo, golf VI i scirocco imaju indentican front, razlike su minimalne! VW-ovi dizajneri mogli su biti i malo mastovitiji! Veliki minus za njih! Nece valjda i na novog passata kad izade staviti indentican front... Share this post Link to post Share on other sites
tihca 0 Posted March 4, 2009 (edited) pa tu i jest VW najpoznatiji da ne eksperimentira puno s dizajnom,tak im nebi dao minus Edited March 4, 2009 by tihca Share this post Link to post Share on other sites
bjk 0 Posted March 4, 2009 pa tu i jest VW najpoznatiji da ne eksperimentira puno s dizajnom,tak im nebi dao minus Slicno kao sto su bile varijacije sa frontom Golf 3 -> Passat B4 -> Polo 6n. S tim da Polo i Golf nisu imali skoro nista zajednicko, ali ih je Passat povezivao. Share this post Link to post Share on other sites
Veky 0 Posted March 4, 2009 Mogu misliti kako ce tek dobro izgledati GTI verzija kad obični izgleda predobro. Dobro je VW krenuo u krizu Jedino su zasrali Golfom VI, nije im neki potez. Trebalo im je nešto novo da ih bolje drži kroz vrijeme krize. Share this post Link to post Share on other sites
ma.RI.n 8 Posted March 4, 2009 (edited) šta se krize tiče u VAG korporaciji: http://www.index.hr/xmag/clanak/video-zene...rna/423977.aspx predivan naslov za mrzitelje volkswagena :lol2 :lol2 polo je ljep a šesticu svaki dan zamišljam sa felgama do poda... Edited March 4, 2009 by ma.RI.n Share this post Link to post Share on other sites