0
Ribica

K-golfa 1

Recommended Posts

Dakle kupujem golfa keca 3 vrata po mogucnosti da ima šiber, motor mi je nebitan bitno je da je limarija koliko toliko zdrava i naravno da ima papire. 0992105776.

p.s. nista preko 3000kn

ajmo, sta je sad, kakva navala na kecove, nema vise gti-a :)

ima ovdje kod mene 1.6 d, frisko lakiran, srebrni, siber, njemac, unutrasnjost tako-tako, motor losiji 2400kn

bump!

ako je i koja kuna iznad cemo se dogovoriti!

imam ja neregan, 5 vrata, šiber, 1.6d, krom oko šajbi, švaba, sve šajbe smeđe.

ima nešto hrđe oko rubnjaka... ma standard... (kod nosača trapa je zdrav i na ostalim "vitalnim" mjestima)

jel te zanima gti? siber ima naravno, papire, bez motora i mjenjaca, nije bas bajan, ali nije ni cijena

na kotacima, ima stakla, vrata, haube, bez branika, bez sjedala

kontakt: 098/9043 358

Edited by dvojka

to trebas za neki projekt ili sta??

naravno. ali ako ne nabavim negdje sve sta mislim i sta mi treba kupit cu gotov proizvod i bok :angry:

naravno. ali ako ne nabavim negdje sve sta mislim i sta mi treba kupit cu gotov proizvod i bok :angry:

kupi gotov proizvod, koji valja :palacg inace sklepat ces neki za puno vise para i krpanju kante bez dna nikad kraja :palacg

kupi gotov proizvod, koji valja :palacg inace sklepat ces neki za puno vise para i krpanju kante bez dna nikad kraja :palacg

ma ne sekiram se ja za lovu!! znam tocno sta zelim i to je to.

sta je s tim kecom sta mi nudis???? daj neki foto nabaci di se to nalazi??

e Fish ima ti jedan decko keca 3 vrata malo je trul po pragovima regan je 1,6td ima skoljku unutra spusten felge svasta nesto 3500 kn zovi ga evo ti broj reci da ti je dao dostavljac iz Skipa broj 0954063268 mirko

Guest Mario MK1

Imam ti ja keca, limarijski odličan ( trul apsolutno nigdje ). Šta se tiče motora jedna riječ K - jet :D

Inače otkad sam ga kupia u njega sam utuka 1000 eura. Ima ti na njemu getriba od duje, nove pločice i diskove i tako te sheme. Ako te interesira

nazovi pa cu ti rec jos detalja sta te zanima i auto je još registriran do kraja 02/2010.

Cijena bi bila nekih 4000-4500 Kn nije fixna :D

095 862 7333

0