oglascado 0 Posted March 11, 2010 Nemojte curu nagovarat da vam slika grudnjak iznutra.........sram vas bilo Potraži malo po projektima (search),dosta ljudi je to stavljalo pa vjerovatno ima koja slika toga što tražiš Share this post Link to post Share on other sites
kile_passat 0 Posted March 11, 2010 e kolega naso sam ti... http://www.vwclubcroatia.com/forums/index....mp;hl=grudnjake to je ta cura Share this post Link to post Share on other sites
oglascado 0 Posted March 11, 2010 Ne traži on ko prodaje nego ko ima sliku kako to izgleda Share this post Link to post Share on other sites
sanel_g3 1 Posted March 11, 2010 s unutarnje strane imaš remenčiče na čičak , na kojima imaš male kopče , te kopče kačiš za haubu naravno s unutarnje strane i remenčič našpanaš i samo presavineš i zakeljiš ga , jer je na čičak , skroz jedostavno i jako jako dobro drži , ja svog imam od 8 mjeseca kiša, snijeg , sunce niš mu ne smeta , kad ga operem namažem s mlijekom za kožu i ko nov je još uvijek Share this post Link to post Share on other sites
rajkec 8 Posted March 11, 2010 može slike kad uhvatiš vremena? Share this post Link to post Share on other sites
goran-5 0 Posted March 12, 2010 s unutarnje strane imaš remenčiče na čičak , na kojima imaš male kopče , te kopče kačiš za haubu naravno s unutarnje strane i remenčič našpanaš i samo presavineš i zakeljiš ga , jer je na čičak , skroz jedostavno i jako jako dobro drži , ja svog imam od 8 mjeseca kiša, snijeg , sunce niš mu ne smeta , kad ga operem namažem s mlijekom za kožu i ko nov je još uvijek molim te, ako imaš volje i vremena da mi poslikaš kako izgleda s unutarnje strane, zanima me princip kopčenja... Imam majstora koji bi mi to najvjerojatnije sašio, samo je rekao da mu donesem slike kako izgleda. Share this post Link to post Share on other sites
MarkoGTi 0 Posted March 12, 2010 Nemojte curu nagovarat da vam slika grudnjak iznutra.........sram vas bilo Jesi đubre...haha Ima toga po ebayu redovno. Share this post Link to post Share on other sites
tomica88 0 Posted March 12, 2010 ^^da , ali ne šalju u hrvatsku Share this post Link to post Share on other sites
goran-5 0 Posted March 13, 2010 Evo ja danas bio kod majstora, u slijedeću subotu vozim auto k njemu da mi po mjeri sašije ''grudnjak'', kaže da nema problema Share this post Link to post Share on other sites
LamaMk1 0 Posted March 14, 2010 ima ih na ebay-u koliko hoces i daju se nabavit!.. info na PM! Share this post Link to post Share on other sites
Bube 1 Posted March 14, 2010 (edited) A koja je vjerojatnost da uspijem naci jednoga za Golf 6? To cu vjerojatnno morati dati na sivanje..? Edited March 14, 2010 by bubelud Share this post Link to post Share on other sites
sanel_g3 1 Posted March 14, 2010 A koja je vjerojatnost da uspijem naci jednoga za Golf 6? To cu vjerojatnno morati dati na sivanje..? javi se sandri,velika vjrojatnost da ti može nabavit Share this post Link to post Share on other sites
Guest MagNum Posted March 15, 2010 (edited) ja imam to od nedavno i zao mi je sto to nisam stavio cim sam kupio auto jer mi je hauba takodjer izudarana kamencicima, one gore dvije "kvrge" ispod njih imaju magneti mali koji priljube grudnjak za haubu da ne bi klepetalo pri vecim brzinama...meni je to drug uradio ... naime ta koza je ispod sebe presvucena mekanim materijalom da se hauba ne bi ostetila.. a ispod haube je navucena nekih 15 cm otprilike do izolacije one i imaju male naljepnice s cickom koje se zalijepe na haubu od ispod a ova koza ima isto cicak na sebi i tako se lako moze kacit i skidat takodjer imaju i trakice elasticne koje se zakace iznutra za haubu da bolje drzi uglavnom sve zajedno je fino fiksirano i drama korisno.... Edited March 15, 2010 by MagNum Share this post Link to post Share on other sites
Bube 1 Posted March 18, 2010 javi se sandri,velika vjrojatnost da ti može nabavit Pitao sam ju, cekam odgovor. Dankishen! Share this post Link to post Share on other sites
rajkec 8 Posted March 18, 2010 (edited) može slike kad uhvatiš vremena? može netko tko ga ima od ispod poslikati? tj, kad je hauba otvorena hvala Edited March 18, 2010 by rajkec Share this post Link to post Share on other sites
Biker boy 0 Posted March 18, 2010 jel se može taj ''grudnjak'' napraviti po mjeri? Share this post Link to post Share on other sites
goran-5 0 Posted March 20, 2010 Može, tj. nadam se, odvezao sam danas kod majstora auto da proba napravit, ak dobro ispadne, poslikam Share this post Link to post Share on other sites
Biker boy 0 Posted March 20, 2010 Može, tj. nadam se, odvezao sam danas kod majstora auto da proba napravit, ak dobro ispadne, poslikam aj ak to središ, javi di se to može napraviti i za koju cifru... Share this post Link to post Share on other sites
Baljulji 0 Posted March 20, 2010 650,00kn novo zapakirano, čeka se max 14 dana Share this post Link to post Share on other sites
tomica88 0 Posted March 20, 2010 kod sandre je 550kn i čeka se tjedan dana Share this post Link to post Share on other sites
Baljulji 0 Posted March 20, 2010 kod sandre je 550kn i čeka se tjedan dana vrlo jednostavno, naručiš kod Sandre. Share this post Link to post Share on other sites
tomica88 0 Posted March 20, 2010 pa da...^^ evo scan-a di su upute za montiranje , sve se lijepo vidi , kuke , čičak...ako treba mogu dimenzije napisati ali neznam jel bude kaj pomoglo jer nemaju svi auti istu haubu Share this post Link to post Share on other sites
goran-5 0 Posted March 20, 2010 Evo napokon grudnjak na autu Po mojem super izgleda, mada je nekima predugačak, stvar ukusa... koštalo me 300 kn Jedino šta majstor nije imao one magnetne trakice koje se ušiju na sredini, kupit ću ih ovaj tj. pa će ih ušit... http://slike.hr/slike/dsc00606_f1039.jpg.html http://slike.hr/slike/dsc00605_97ce8.jpg.html Share this post Link to post Share on other sites
Baljulji 0 Posted March 20, 2010 Evo napokon grudnjak na autu Po mojem super izgleda, mada je nekima predugačak, stvar ukusa... koštalo me 300 kn Jedino šta majstor nije imao one magnetne trakice koje se ušiju na sredini, kupit ću ih ovaj tj. pa će ih ušit... http://slike.hr/slike/dsc00606_f1039.jpg.html http://slike.hr/slike/dsc00605_97ce8.jpg.html Za te novce i više nego dobro! Share this post Link to post Share on other sites
tomica88 0 Posted March 20, 2010 sad ti treba maska bez znaka hehe Share this post Link to post Share on other sites