2 2
Luka_R32

Grudnjak

Recommended Posts

Nemojte curu nagovarat da vam slika grudnjak iznutra.........sram vas bilo :palacg

Potraži malo po projektima (search),dosta ljudi je to stavljalo pa vjerovatno ima koja slika toga što tražiš

s unutarnje strane imaš remenčiče na čičak , na kojima imaš male kopče , te kopče kačiš za haubu naravno s unutarnje strane i remenčič našpanaš i samo presavineš i zakeljiš ga , jer je na čičak , skroz jedostavno i jako jako dobro drži , ja svog imam od 8 mjeseca kiša, snijeg , sunce niš mu ne smeta , kad ga operem namažem s mlijekom za kožu i ko nov je još uvijek

s unutarnje strane imaš remenčiče na čičak , na kojima imaš male kopče , te kopče kačiš za haubu naravno s unutarnje strane i remenčič našpanaš i samo presavineš i zakeljiš ga , jer je na čičak , skroz jedostavno i jako jako dobro drži , ja svog imam od 8 mjeseca kiša, snijeg , sunce niš mu ne smeta , kad ga operem namažem s mlijekom za kožu i ko nov je još uvijek

molim te, ako imaš volje i vremena da mi poslikaš kako izgleda s unutarnje strane, zanima me princip kopčenja... Imam majstora koji bi mi to najvjerojatnije sašio, samo je rekao da mu donesem slike kako izgleda.

Nemojte curu nagovarat da vam slika grudnjak iznutra.........sram vas bilo :palacg

:rotfl Jesi đubre...haha

Ima toga po ebayu redovno.

Evo ja danas bio kod majstora, u slijedeću subotu vozim auto k njemu da mi po mjeri sašije ''grudnjak'', kaže da nema problema :bravo

A koja je vjerojatnost da uspijem naci jednoga za Golf 6? To cu vjerojatnno morati dati na sivanje..?

Edited by bubelud

A koja je vjerojatnost da uspijem naci jednoga za Golf 6? To cu vjerojatnno morati dati na sivanje..?

javi se sandri,velika vjrojatnost da ti može nabavit

Guest MagNum

ja imam to od nedavno i zao mi je sto to nisam stavio cim sam kupio auto jer mi je hauba takodjer izudarana kamencicima, one gore dvije "kvrge" ispod njih imaju magneti mali koji priljube grudnjak za haubu da ne bi klepetalo pri vecim brzinama...meni je to drug uradio ... naime ta koza je ispod sebe presvucena mekanim materijalom da se hauba ne bi ostetila.. a ispod haube je navucena nekih 15 cm otprilike do izolacije one i imaju male naljepnice s cickom koje se zalijepe na haubu od ispod a ova koza ima isto cicak na sebi i tako se lako moze kacit i skidat takodjer imaju i trakice elasticne koje se zakace iznutra za haubu da bolje drzi uglavnom sve zajedno je fino fiksirano i drama korisno....

Edited by MagNum

javi se sandri,velika vjrojatnost da ti može nabavit

Pitao sam ju, cekam odgovor.

Dankishen!

može slike kad uhvatiš vremena?

može netko tko ga ima od ispod poslikati? tj, kad je hauba otvorena

hvala

Edited by rajkec

Može, tj. nadam se, odvezao sam danas kod majstora auto da proba napravit, ak dobro ispadne, poslikam :bravo

Može, tj. nadam se, odvezao sam danas kod majstora auto da proba napravit, ak dobro ispadne, poslikam :bravo

aj ak to središ, javi di se to može napraviti i za koju cifru...

kod sandre je 550kn i čeka se tjedan dana

vrlo jednostavno, naručiš kod Sandre. :palacg

pa da...^^

evo scan-a di su upute za montiranje , sve se lijepo vidi , kuke , čičak...ako treba mogu dimenzije napisati ali neznam jel bude kaj pomoglo jer nemaju svi auti istu haubu

bdea360d.jpg

Evo napokon grudnjak na autu :bravo Po mojem super izgleda, mada je nekima predugačak, stvar ukusa... koštalo me 300 kn

Jedino šta majstor nije imao one magnetne trakice koje se ušiju na sredini, kupit ću ih ovaj tj. pa će ih ušit...

http://slike.hr/slike/dsc00606_f1039.jpg.html

http://slike.hr/slike/dsc00605_97ce8.jpg.html

Za te novce i više nego dobro! :palci

2 2