Peki 0 Posted March 3, 2009 (edited) dakle, za golfa mk2 pitam dali mogu staviti, tj dali most koji nije sa GTI-a ima predviđene rupe/utore/kanale za anti sway bar/antiroll bar/balans štangu trenutno nemogu do auta, a veoma mi je važno saznati to što prije hvala puno! edit: hmm, dali je moguće da sam malo zazujao i da uopće nije vazno dali je most sa gti-a edit2: govorim o prednjem mostu. i jos jedno pitanje, dali sve vilice imaju "rupe" za istu jer koliko vidim, sve su vilice za mk2 iste Edited March 3, 2009 by Peki Share this post Link to post Share on other sites
oglascado 0 Posted March 3, 2009 Možeš to zavidat bez obzira jel gti most ili obični Share this post Link to post Share on other sites
Damirr 0 Posted March 4, 2009 Ja sam to radio i pase ti, jer svi mostovi i vilice imaju rupe za montazu balans stange Share this post Link to post Share on other sites
vwfan1 0 Posted March 4, 2009 Ima li uopče kakva razlika između običnih i gti vilica i mosta Share this post Link to post Share on other sites
diesel power 0 Posted March 4, 2009 Ima li uopče kakva razlika između običnih i gti vilica i mosta Nema razlike Share this post Link to post Share on other sites