diesel power 0 Posted March 5, 2009 Još prošle godine sam kupio prednje haubenliftere za golf 2 (jom proizvođač) I ja to sve lijepo smontirao, radi sve normalno ali kad zatvorim haubu napne mi ju u sredini s jedne i druge strane za cca 2 mm u zrak, pa sam ih odmah izvadio dolje! Koliko se može vidjeti, mislim da su prevelikog promjera i da ne stanu u onaj razmak između blatobrana i haube kad je zatvorena! Jeli netko imao sličan problem? I dali ga je uspio kako riješiti! I dali uopče potoji drugo rješenje osim izrade nekih nosača za liftere da se šrafa na muldu iznutra? Napominjem da auto od naprijed nije nikad bio karamboliran, razmaci između haube i blatobrana savršeni, originalna hauba, originalni blatobrani.... Share this post Link to post Share on other sites
smoki 0 Posted March 31, 2009 Jesu lifteri baš za duju ili neki drugi auto?? I pritvori malo haubu pa zagledaj šta ti točno smeta, možda čak i šaraf od blatobrana? Share this post Link to post Share on other sites
diesel power 0 Posted April 2, 2009 Jesu lifteri baš za duju ili neki drugi auto?? I pritvori malo haubu pa zagledaj šta ti točno smeta, možda čak i šaraf od blatobrana? Baš su za duju, bar tako piše na kutiji, i po dužini savršeno odgovaraju.... Pa gledal sam kad je hauba malo pritvorena i čini mi se da su jednostavno prevelikog promjera Može netko izmjeriti promjer liftera na golfu 2 pa mi javiti da izmjerim i usporedim sa svojima? Share this post Link to post Share on other sites
smoki 0 Posted April 3, 2009 Ja bih ti volio pomoći i izmjeriti svoje ali narudzba sa tm tuninga nikako da stigne! Share this post Link to post Share on other sites