chandler7586 1 Posted March 5, 2009 Evo planiram u skorasnje vrijeme nabaviti za sebe nekakvu dvojku, u planu je gtd ili tako nesto sa turbom,i po mogucnosti sa servom,a pitanje je dali je problem servo naknadno ugraditi i koliko bi kostao taj sport i koliko onako otprilike dode farbanje dvojke,znam da ovisi i o stanju i o boji itd...ali cisto informativno cifra od-do? Hvala! Share this post Link to post Share on other sites
hrvoje_bj 0 Posted March 5, 2009 Gle farbanje ti dode negdje u biti mene je doslo 3300kn i NISAM zadovoljan.a sad sve to naknadno ugradivat servo,turbo itd.. mislim da se bolje isplati uzet auto odma koji ima sve to od navedenog. Share this post Link to post Share on other sites
bojan24 0 Posted March 6, 2009 GTD nađi što bolji...kvalitetno lakiranje cca 5-6000 kuna Share this post Link to post Share on other sites
vwfan1 0 Posted March 6, 2009 servo komplet cca 800 kn + ruke i štelanje trapa Share this post Link to post Share on other sites
d@llygti 1 Posted March 7, 2009 Tako je i u Bosni otprilike 100 eura servo letva i pumpa, oko 50 eura ugradnja i optika trapa. Moj prijatelj skoro ugradjivao. Share this post Link to post Share on other sites
MEDOVŽ1.8GTDUJA 0 Posted March 7, 2009 Evo planiram u skorasnje vrijeme nabaviti za sebe nekakvu dvojku, u planu je gtd ili tako nesto sa turbom,i po mogucnosti sa servom,a pitanje je dali je problem servo naknadno ugraditi i koliko bi kostao taj sport i koliko onako otprilike dode farbanje dvojke,znam da ovisi i o stanju i o boji itd...ali cisto informativno cifra od-do? Hvala! Pa ako nađeš neki GTD,oni ti većina imaju već u opremi servo,pa nemaš brige....A i inaće su bolje opremljeni...Imaš jedan dobar na NJUŠKALU,lik je oko Virovitice,a inače je auto prije bio od mog kolege.....Imao lakši unfall,pa ga prodao,tip ga složio i sad je oko 1200 eura cifra....Metalik sivi,87godište,servo,profilirana sjedala,šiber,dupli farovi,plastični rubovi,sve u svemu ok auto. Share this post Link to post Share on other sites
sandra 0 Posted March 7, 2009 Najbolje ti je kupiti vec sa servom, i GTD! Moji starci su ga imali samo bez serva...nakon 200km imas 3cm vecu nadlakticu od motanja volana Share this post Link to post Share on other sites
diesel power 0 Posted March 9, 2009 Najbolje ti je kupiti vec sa servom, i GTD! Moji starci su ga imali samo bez serva...nakon 200km imas 3cm vecu nadlakticu od motanja volana Ma kakvi servo treba, staviš 205 gume i netrebaš u teretanu! Servo obavezno, makar ga nije problem naknadno ugraditi, ja sam svojeg vozio godinu dana bez serva sa 195 gumama i stvarno je bilo teško se parkirati.... Share this post Link to post Share on other sites
chandler7586 1 Posted March 11, 2009 Danas sam isao gledati jednog gtd-a kaze frajer: crni metalik,duboki branici,servo,reg 1g,3 vrata, full generalka sa klipovima i svime,reko odlicno,a kad sam ga vidio: katastrofa. Nit je metalik,ajd crn je,farban kod nekog u garazi,vidi se kak je farba curila,obicna mat boja,branici zasarafljeni sa urezujucim sarafima(najradije bi ga spljusko zbog tog),sjednem unutra tapecirung na krovu razvaljen,dignem haubu,masina frisko oprana,upalim,slini gorivo na diznama,stvaraju se baloni na diznama,kao da nisu dobro zasarafljene,baloncici u posudi za antifriz,probam vozit,stisnem kvacilo a ono ko na tenku,jedva sam stisno,kaze lik da je sajla od benzinca pa zato,auto vuce u desnu stranu nesmijem pustit volan,opcenito auto ne vuce nikak,a turbo je,vuce ko moj obicni 1.6d,uglavnom strava i uzas... E sad par pitanja da znam za ubuduce: 1. auto radi na oko 950 okretaja na leru,jel to nije malo puno? A kad upalim duga okretaji padni na oko 500,i osjeti se kak se muci,to isto vjerojatno nije normalno? 2. Kako na takvim dizelima provjerit neko opce stanje motora? Posto ja nisam automehanicar,ali nisam bas ono totalni dudek za aute,pa me zanima kada dignem haubu,sta ja sve i kako mogu provjeriti da odredim nekakvo stanje motora,ako slucajno nemam majstora sa sobom. Eto toliko od mene i hvala unaprijed na odgovorima. Share this post Link to post Share on other sites
wildD 1 Posted March 11, 2009 i kolko traži za auto taj lik?jbt ja sam svog dao za 2000 regan do kraja 7.mjeseca,novi seleni,nove kočnice,servo,šiber,el.podizači,el retrovizori,dalj centralno,motor stvarno piuc-pic,duboki branici bla,bla i bio je samo po krovu od tuče ubijen,ali opće stanje bolje od 90% golfova koje sam vidio da se prodaju dok sam svog prodavao i bio je TDic sa 80ks Share this post Link to post Share on other sites
chandler7586 1 Posted March 12, 2009 Ma ne trazi puno 1400E samo sto to ne vrijedi ni 400E u kakvom je stanju,a kao generalka sa klipovima i svime,a jadan neide nikak,kazem ko moj 1.6d,a pusi na sve strane,katastrofa sta ljudi rade od tih auta za koje dijelove mozes naci skoro pa i u mesnici Share this post Link to post Share on other sites
chandler7586 1 Posted March 23, 2009 Evo da ne otvaram novi topic,jel je tko mozda isao vidjeti ovu dvojku http://www.njuskalo.hr/oglas334952 Ne cini mi se puno love,samo bi ove naljepnice bacio kvragu jer mi je to tak gadno za poludit,inace auto ovak zgleda ok,pa da pitam ako je netko slucajno isao pogledat,ili mozda pozna taj auto Share this post Link to post Share on other sites
joke 0 Posted March 23, 2009 Pazi se ima ekstremu muziku... a plus 6 mm^2... Trkaći retrovizori, auspuh... ne izgleda mi kao da je u nešto bajnom stanju... najbolje ti je pogledat... il bolje nać nekog dobrog za 2000€ jer ti je svejedno 500€ rega... Share this post Link to post Share on other sites
chandler7586 1 Posted March 23, 2009 Kaze covjek da moze i bez muzike,valjda bi onda dao malo jeftinije,i bolje jer te ''ekstremne muzike'' mi ne trebaju to mi je najmanji problem,retrovizori su mi nakaradni do bola kao i auspuh ali to su sve manji problemi ako je auto ok,a neznam budem vidio mozda ga odem pogledat,pitam zbog toga jer je dosta tesko naci Td-a sa intercoolerom a tako nesto bi htio ili eventualno gtd-a Share this post Link to post Share on other sites
Guest corrado.. Posted March 24, 2009 Kaze covjek da moze i bez muzike,valjda bi onda dao malo jeftinije,i bolje jer te ''ekstremne muzike'' mi ne trebaju to mi je najmanji problem,retrovizori su mi nakaradni do bola kao i auspuh ali to su sve manji problemi ako je auto ok,a neznam budem vidio mozda ga odem pogledat,pitam zbog toga jer je dosta tesko naci Td-a sa intercoolerom a tako nesto bi htio ili eventualno gtd-a A odi ga pogledaj pa to ti je blizu i pazi da ti ne pobjegne moj ga frend pikira a možda i ja neznam još , ipak to nisu ni neki novci za td samo motor vrijedi dobre novce , hmm rega 500 eura ma nije oko 2300 kn max ... Share this post Link to post Share on other sites
joke 0 Posted March 25, 2009 U zagrebu je 3000 rega... Share this post Link to post Share on other sites
chandler7586 1 Posted March 25, 2009 A odi ga pogledaj pa to ti je blizu i pazi da ti ne pobjegne moj ga frend pikira a možda i ja neznam još , ipak to nisu ni neki novci za td samo motor vrijedi dobre novce , hmm rega 500 eura ma nije oko 2300 kn max ... A jel znas ti mozda sta vise o tome autu jer sam kratak s vremenom u iducih par dana pa necu stic pogledat Share this post Link to post Share on other sites
Kazaam 0 Posted March 25, 2009 (edited) U zagrebu je 3000 rega... Iss nemoguće da je tako puno?? U Daruvaru je mene rega GTD-a izašla 1800 kn. A na duji TD obrati posebnu pažnju na turbinu jer manje-više svi oni imaju preko 300 000 km-a što je vrlo vjerojatno da ni turbo nije najžešći više, a reparacija ti je nekih 300 €, tako da pripazi Edited March 25, 2009 by Kazaam Share this post Link to post Share on other sites
chandler7586 1 Posted March 25, 2009 Ovo za regu nije ni meni bas skroz jasno,kad odem na croatia osiguranje izracunat premiju sa DA tablicama me ispadne oko 700kn jeftinije nego sa BJ tablicama,za 700kn idem do daruvara s pol gasa... A sto se tice turba i ostalih stvari kad se kupuje polovni auto,jel mi moze netko objasnit kak provjerit stanje turba i opcenito auta onako ''laicki'' Share this post Link to post Share on other sites
Roki 0 Posted March 25, 2009 Ovo za regu nije ni meni bas skroz jasno,kad odem na croatia osiguranje izracunat premiju sa DA tablicama me ispadne oko 700kn jeftinije nego sa BJ tablicama,za 700kn idem do daruvara s pol gasa... A sto se tice turba i ostalih stvari kad se kupuje polovni auto,jel mi moze netko objasnit kak provjerit stanje turba i opcenito auta onako ''laicki'' Osiguranje varira po stupnju rizičnosti pa tako da je DA tabla misli najjeftinia u hrvatskoj.A zagreb je najrizičnija skupina što se tiče osiguranja.Eto tako stvari stoje što se tiče osiguranja a za stanje motora provjerit kompresiju i pogledat stanje lima od oka...Ali 2-ojku nać u ok stanju je lutrija... Share this post Link to post Share on other sites
wildD 1 Posted March 25, 2009 sve ovisi koliki popust imaš na osiguranje tj bonus,brijem da nije ziher 3000kn sa 50% bonusa rega Share this post Link to post Share on other sites
joke 0 Posted March 25, 2009 Pa tu negdje sa 50%, sa AO+ i 100kn na tehničkom... Share this post Link to post Share on other sites
Guest corrado.. Posted March 25, 2009 A jel znas ti mozda sta vise o tome autu jer sam kratak s vremenom u iducih par dana pa necu stic pogledat Ja ču ga sutra vidit , čul sam se sa vlasnikom pa ako je dobar mislim da ču ga i uzeti ... Share this post Link to post Share on other sites
chandler7586 1 Posted March 25, 2009 Ja ču ga sutra vidit , čul sam se sa vlasnikom pa ako je dobar mislim da ču ga i uzeti ... Ok ma ima duja za sve hehe,ajd javi kad ga pogledas,da cujem komentare Share this post Link to post Share on other sites
chandler7586 1 Posted March 25, 2009 Osiguranje varira po stupnju rizičnosti pa tako da je DA tabla misli najjeftinia u hrvatskoj.A zagreb je najrizičnija skupina što se tiče osiguranja.Eto tako stvari stoje što se tiče osiguranja a za stanje motora provjerit kompresiju i pogledat stanje lima od oka...Ali 2-ojku nać u ok stanju je lutrija... Aha znaci tako to ide sa regom znaci ja bi morao rjesit osiguranje u DA,a na tehnicki jel mora isto u DA ili?,ako sam ja to dobro skuzio,i imao bi DA rege,to mi se opet isplati kad mi je blizu daruvar a za 700kn razlike mi se itekako isplati Share this post Link to post Share on other sites