mareri 0 Posted March 7, 2009 prijatelj ima motor 2.0 16 v u duji koja je bila g-60 i ima mjenjač na sajle. sada će taj motor prebaciti u duju koja ima obični mjenjač na poluge. pitanje je dali se ona kutija (gdje je manica mjenjača) može montirati na tu školjku s obzirom da je "tunel" na običnoj duju znatno manji? ako može sve je u redu, a ako ne može zanima ga koji mjenjač bi mu pasao na taj motor Share this post Link to post Share on other sites
Joc16v 0 Posted March 7, 2009 Moze, ja sam stavio sve komplet na svoju duju. Mora stavljat i hidraulicni kuplung i pedale ili slozit adapder na getribi za sajlu. Uglavnom s visinom tunela nisam imao problema. A ako oce na poluge getribu onda najbolje 2y ili tako nesto sto je dolazilo uz 16v motore. Share this post Link to post Share on other sites
Vuxa 0 Posted March 7, 2009 Ako se nece zezat, neka nade od 9a getribu na sajle.. ne znam koja je oznaka, ali je dosta kratka! Share this post Link to post Share on other sites
KR3MN1 van den BOSCH 0 Posted March 8, 2009 može uzimat ACD getribu, ista je ko 2Y, samo da ima od 8V lamelu. Share this post Link to post Share on other sites
444IN 0 Posted March 8, 2009 A moze i uzet od mene getribu da mi ne stoji u garazi... Share this post Link to post Share on other sites
mareri 0 Posted March 8, 2009 hvala na odgovorima ako bude kakvih problema još ću pitati Share this post Link to post Share on other sites