Ernad 0 Posted March 8, 2009 (edited) Sve je pocelo kad sam ga uzeo kod Car Wash--auto kuca Pico-Picin Ovdje cu da prestavim auto od kad je dosao kod mene.. Sta se radi na njemu ,sta se uradilo,sta ce se raditi itd Dakle upitanju je Passat 1.9 TDI 85KW,2000 godina.. Sto se tice opreme ima ASR,ABS.KLIMAAUTOMTIK,BORDCOMPUTER,TEMPOMAT,NAVIGACIJA,KOŽA.. Evo prvi njegovi slika..On je inace jako fotogenican..al na ovima je ispao nekako...hmmm.kako da objasnimm šala... obratite paznju kad zensko vozi u stikli,sta se desava.. Još malo pa idu slike kako napredujem sa automm..sta se sve mjenalo.. POZDRAVVV Edited March 8, 2009 by Ernad Share this post Link to post Share on other sites
Ernad 0 Posted March 8, 2009 zatim sam kupio neke felge za pocetak..samo da izgleda na nestoo..ipak su bolji od celicni.. ovako gume 205/55/R16 marka felgi : neka lijeva*rofl* pa sam primjeti da mi auto ne blista kako bi ja to volio..pa sam htio da uzmem to u svoje ruke i da pokusam...i super je ispalo ja se iznenadio..ja zadovoljan:) i zamjenio sam tepihe koje su stikle razderale..*rofl* nastavlja see.... Share this post Link to post Share on other sites
Ernad 0 Posted March 8, 2009 sad idemo daljee.. e ovako je to nekad izgledalo..VW orginal... meni se nije svidalo htio sam to promjeniti.. i preko svoje kolegice Radmile koja se bavi prodajom tuning opreme..brzom postom salje mi ovu lijepu FK Chrom/Black Masku sto zensko uradi promjeni auto na brzinuu.. hvala Radmila--*tup* Share this post Link to post Share on other sites
Ernad 0 Posted March 8, 2009 Ponovo je žensko umješalo prste... Taxi-Bar ustvari bolje receno Radmila mi brzom poštom šalje jedan paket..Koji mi je toliko potreban da mi auto nebude terenac kao na ovoj slici... ovo je slikano u prirodiii..hmmm čistt zrakkk... A evo paketa mog..hvala Taxi-Baru tj. Radmili i nakon dva dana sam ih stavioo..i kad sam se vracao kuci,svratim da ga istusiram..i evo kako izgleda na novim oprugama.. Malo ga spustio na zemlju:D evo malo zajebancije sada Mafia Style *hilarious* Share this post Link to post Share on other sites
Ernad 0 Posted March 8, 2009 i evo posto su moji zmigavci bili izgrebanii,ponovo zvrc zvrc pozovem Taxi Bar da mi posalje zmige za auto.. i evo stize brzom postom meni paket..ja sav sretan:) i evo namontirao sam ih pa izgleda ovakoo.. Share this post Link to post Share on other sites
Ernad 0 Posted March 8, 2009 I nakon nekog vremena crkne mi jedna xenon sijalica..i et belaja.. u mene su bile 4300K stare,narucim sebi od 6000K D2S sijalice,te dvije sijalice su bile skuplje nego cjeli set Xenon koji se stavlja na obicna auta bez orginal Xenona.. i evo ga puno bolje bljesti nego prije..samo slabo se vidi ovdje.. Share this post Link to post Share on other sites
Ernad 0 Posted March 8, 2009 (edited) pa sam uzeo felge druge 17" American Racing koje su trenutno na farbanju kod jarana..ponovo u crnu boju al sa nekim kristalcima.. GUME 235/45/R17 ZADNJE, PREDNJE 225/45/R17 LIJEPO SU SJELE..TEK UZIVO IZGLEDAJU DOSTA LJEPSE Edited March 8, 2009 by Ernad Share this post Link to post Share on other sites
Ernad 0 Posted March 8, 2009 Onda sam uzeo ovo.. Stavili smo filter K&N Evo par slika: skinula se zastitna maska za motor..:icon_smile: Paa se izvadio ovaj "JADNI" filter:icon_smile: I stavioo see ovaj K&N, ja zadovoljan s njiim i evoo samo jos da vratimo serafee...hahaha i na kraju sam ovu naljepnicu zaljepio..ett radi foree,i da se zna da je K&N a sto se ticee chrom kapci ce se staviti na retrovizore tek kad auto dobije folije bar mislim.. ako nestoo me ne navede pa stavim prije.. Sve u svemu zadovoljan sammm..kako ide ljeto polakoo se srediva.. Cilj mi je do aprila-maja..rjesiti sta imam u cilju.. Share this post Link to post Share on other sites
Ernad 0 Posted March 8, 2009 Evoo prije grada kod mene sunce bilo,preljepo vrjeme i odlucio da malo islikam Pasonju,sa novim mobitelom,hehe, i dok je ovako opran ljepo...moje umjetnicko djelo: Kad svi pokazuju koliko je auto spustano sa kutijom od cigara itd.. Ja cu evo prikazati sa svojim "ciglom" od mobitela iz auto..hehe..koliko lezi:) Ako je auto crno morao sam sebi i crnog macka nabaviti :icon_smile: evo jos jedna slikaa,feli prije farbanja.. Share this post Link to post Share on other sites
Ernad 0 Posted March 8, 2009 Evo uzelo se iznenada jos nesto za Passanera.. U pitanju je dvd player.. Evo da ne duzim evo kratke informacije o njemu.. i par slika.... Recite mi jel ovo dobroo???:icon_smile: 6,5" 1-DIN “Touch screen” multimedia DVD player sa ugrađenim pojačalom (50 W x 4 kanala) 6,5” motorizirani LCD ekran Podržava : DivX/DVDs, DVD-Rs/RWs, DVD+Rs/+RWs, CDs, CD-Rs/RWs, MP3/WMA discs, JPEG, and MPEG1 Ulaz za USB 2.0, aux, iPod port SD card utor (SD / GPS mape) Video i Audio izlaz i ulaz Ugrađena bluetooth funkcija za Hands free telefoniranje Detektor kočenja i mogućnost spajanja kamere sa automatskim uključenjem prilikom vožnje unatrag. Daljinski upravljač GPS (opcija) Share this post Link to post Share on other sites
Ernad 0 Posted March 8, 2009 al necu ga postavljati dok mi nedode plastika ova.. Share this post Link to post Share on other sites
Ernad 0 Posted March 8, 2009 komentari dobro dosliii... dobri ili losi... http://www.vwclubcroatia.com/forums/index....showtopic=23296 Share this post Link to post Share on other sites
Ernad 0 Posted March 14, 2009 Evo nakon nekoliko dana zajebavanja kako staviti dvd player..Nisam nikome dao da mi postavlja nego ja sam,mislio sam da mi drug Eness to sredi..Al evo uspio sam i ja nesto dobro uraditi..Iskreno da kazem nisam to nikad ni radio..jbg.. Al sve je to lijepo postavitoo al ima jedna zajebancija,sto me nervira kad stavim dvd pise mi ovo "caution for your safety do not watch while driving"(oprez za svoju sigurnost ne gledati dok vozite) ako sam dobro preveo..Pa zasto je to takoo..Kako mogu iskljuciti too,jer kad vozim ljepse je kad se vidi muzika uz neki spot itd.. Zna li mi tko objasniti??Al svaki put mi je bio na kontaktu,sad nisam probavao kad ga upalim ovako..bez kljuc da ima i sa kontaktom...jel radi? Evo slika kako sam to stavio.. Pozzz i evo jedna slikaa kako je postao bijele boje Pasonja:mrgreen: komentari http://www.vwclubcroatia.com/forums/index....showtopic=23296 Share this post Link to post Share on other sites
Ernad 0 Posted March 15, 2009 Idemo daljee..Fele su bile na sredivanju..Lakirane i farbane na novo..eVO PAR SLIKA... a komentari su tuuu:: http://www.vwclubcroatia.com/forums/index....showtopic=23296 Share this post Link to post Share on other sites
Ernad 0 Posted April 4, 2009 Evo Juce sam malo zapeo autom,i saraf sto drzi zastitnu masku motora,mi je spao pa se danas to sredivalo.. Al kad se vec pocelo prckati,stavite su felge i chrom kapci na retrovizore.. Evo par slika..mada je slaboo,jos nije opran:icon_sad:..slikano je mobitelom jbg..nemojte mi zamjeriti... sutra ce biti bolje slike..idem s njim na slikanje:icon_biggrin: a komentari su tuuu:: http://www.vwclubcroatia.com/forums/index....showtopic=23296 Share this post Link to post Share on other sites
Ernad 0 Posted June 19, 2009 I ako nije biooo na VW Show-u al je dobioo naljepnicu Maloo se slikaliii pa da postavimm... Share this post Link to post Share on other sites
Ernad 0 Posted June 20, 2009 Evo link za komentare,jer mi sad Lazo rece da mi nerade par ovi gore http://www.vwclubcroatia.com/forums/index....mp;#entry318074 Share this post Link to post Share on other sites
Ernad 0 Posted July 5, 2009 Evo stigle i folije na red..Prije 3 dana su postavljene al nisam imao vremena da postavim slike..Ja i drug radili,folija iz Njemacke..Nisam ni zapamtio naziva..Al sam zadovoljan,dobra vidljivost po noci sto mi je najbitnije..I tako da evo sad postavim par slika..Nisu neke,jer je i auto prljavo... al sta ces Evo slike: Pozzz!!! Share this post Link to post Share on other sites
Ernad 0 Posted July 5, 2009 http://www.vwclubcroatia.com/forums/index....showtopic=23296 Komentari dobro dosli Share this post Link to post Share on other sites
Ernad 0 Posted July 30, 2009 KOMENTARI http://www.vwclubcroatia.com/forums/index....showtopic=23296 Share this post Link to post Share on other sites
Ernad 0 Posted October 22, 2009 Evo nakon duzeg vremena auto ponovo u punom sjaju.. Cekao sam pare od osiguranja,sto mi se i isplatilo.. Auto je uradeno,radio mi momak iz Cazina,Salko sa bivsim zutim kecom 2.0 16V... Ja zadovoljan..Nije se nista cekalo,ponovo vratio svoje felge dok je ovako lijepo vrjeme jos.. I Sinoc auto poliraoo od 16 do 2h..Namucio se pravo jer nisam masinom i necu nikad,jer bolje je rukama,al nije mi zaoo.. Slike govore puno vise nego ja :mrgreen: Evo tog dana kad je passaner dobio po felgama,vratima,i blatobranima.:icon_sad: Al sve je uradeno ponovo lijepo.. I onda dolazim ja na scenu sa odlicnom kozmetikom:mrgreen: I nakon 10h poliranja ispalo je ovako... Mislim da je kao ogledalo..:mrgreen: I evo jedna slika ovako da se vidi,kako izgleda kao ogledalo.. I evo gaa: Black_Devil_Passaner :mrgreen::mrgreen: :123::123::123: Lijep PozdraVW:icon_wink::icon_wink: Share this post Link to post Share on other sites
Ernad 0 Posted October 22, 2009 (edited) Komentari...Kritike takoder dobro dosle http://www.vwclubcroatia.com/forums/index....showtopic=23296 Edited October 22, 2009 by Ernad Share this post Link to post Share on other sites
Ernad 0 Posted October 26, 2009 (edited) Evo jedan video... KOMENTARI http://www.vwclubcroatia.com/forums/index....showtopic=23296 Edited October 26, 2009 by Ernad Share this post Link to post Share on other sites
Ernad 0 Posted January 24, 2010 Veceras malo da osvjezim passata malo..Uzet je blow off danas, neznam kako ce djelovati na autu,al super izgleda,ko je god pogledao kaze kako je bas ogroman gledajuci na ddruge,i evo bio kod jednog naseg mehanicara odnio mu ovo,i reko znas li da mi ugradis ovo...Gleda on i onda mi postavi pitanje "STA JE TO?" i nista ja mu recem zaboravi...Pa sam cuo da ima jedan u Cazinu sto to ugradiva,dosao sam do broja i pitam ga za to,kazee znam to postaviti..I onda mi rece da je cijena 150km/80EURA da se postavi to..I to mi bilo malo cudno..Zar je to bas tolika cijena.. I evo slike,doslo mi je sve uz blow off osim ovi kleme ako se tako zove ovo crveno..Sad ako mi neko bolje zna objasniti kako i sta ide,i koliko to kosta..Odnosi se na DIZEL MOTORE SAMO ZNACI...Nema mi se sta pricati za benzin,jer to nije isto blizo.. Slika je sa neta..Nisam prebacivao nis sa mobitela.. KOPIRAN TEXT SA BHTUNING.COM Share this post Link to post Share on other sites
Ernad 0 Posted January 24, 2010 http://www.vwclubcroatia.com/forums/index....23296&st=20 KOMENTARI Share this post Link to post Share on other sites