0
MOTA BOY

Zakretanje čuture vode?

Recommended Posts

PozdraVW!

Dakle htjeo bih zakrenut gornju polovicu naspram donje. Dali je to netko slučajno radio, pa zna kako su spajane te dvije polovice?

Dali je to grijano pa spajano, ili ljepljeno? I s čime to priljepit poslje zakretanja? posuda nije orginal.

Dakle poklopit plave crte, ako je moguće.... :rolleyes:

DSC03598.jpg

Primam sve savjete! HVWALA! :palacg

bas sam te to mislio pitat u projektu kako mislis to radit. mozda jedino da je razrezat, pa dat plasticaru da zavari, ali pitanje dali bi to bilo porozno

ovo si kupio novu posudu od mk3?

Ja bih volio da se po sredini opet spoji, al se bojim da se ne razleti....

Čutura je za noviju tipu MKII.

pa kaj nisu i stara i nova imala na istom mjestu (na karoseriji) nosac?

to sam i mislio ,rezanje po sredini pa varenje

ne znam jel to moguće, to mora biti jako čvrsto zaljepljeno jer je posuda pod pritiskom, uglavnom riskantan zahvat koji ti može zadat dosta glavobolje...mudruj malo možda ti padne neka nova i jednostavnija ideja

A zasto bi to radio? Iz fore, da bude drukcije ili je nemozes montirat ako to ne napravis?

Cisto me zanima :-)

A zasto bi to radio? Iz fore, da bude drukcije ili je nemozes montirat ako to ne napravis?

Cisto me zanima :-)

onaj izvod za povrat vode (tanko crijevo sa kilera) mu krivo "gleda"...valjda je za staru bocu nosac bio na firewallu, a za novu na muldi

onaj izvod za povrat vode (tanko crijevo sa kilera) mu krivo "gleda"...valjda je za staru bocu nosac bio na firewallu, a za novu na muldi

Meni je na muldi. Na ova dva sarafa sta vire sa mulde je zavidan neki crni lim i na njega ta boca. Pa sta nije na svim dujama tako?

Fog mislim da mu ne gleda krivo... bar ne po slici...

Mota bogati šta si sad naumio? čemu to?

Hoču zakrenut gornji dio da mi izvod vode gleda prema firewallu- jer želim tamo kroz firewall provuč crijevo za povrat...

hm, da....FAKAT...pa duja ima svaka na muldi nosac....malo se previse druzim s karoserijom od pola, tamo je nosac na firewallu i da bih tamo stavio lopticu trebalo bi bas ovo napravit (ili preselit nosac-jednostavnije rjesenje)

Stankec...dakle, kaj te sora? :)

Hoču zakrenut gornji dio da mi izvod vode gleda prema firewallu- jer želim tamo kroz firewall provuč crijevo za povrat...

Kuzim!

Probaj od nekog drugog vw-a, mozda nisu sve iste!?

a da ju das napravit iz inoxa? lazin sogor radi te stvari

a da ju das napravit iz inoxa? lazin sogor radi te stvari

A da jednostavno izbaciš posudu iz cijele priče, tj. staviš kiler u koji je integrirana posuda za vodu?

Pa nemoraš niti crijevo prepaljavat kud si već mislio. :palacg

A da jednostavno izbaciš posudu iz cijele priče, tj. staviš kiler u koji je integrirana posuda za vodu?

Pa nemoraš niti crijevo prepaljavat kud si već mislio. :palacg

Drito :D

MOzda bi bilo jednostavnije samo taj izvod za crijevo izrezat izbusit novu rupu gdje ti pase, a ovu staru rupu zapunit. Kad vec bas zelis takvo sto napravit to je manje rizicno nego da cijelu posudu rezes napola.

Uzmi posudu od skode fabie mislim da ti je 100% tako okrenuta cijev ja sam bio sebi uzeo ali mi nije odgovarala pa sam morao mjenjati za drugu(od passata).

Nasao sam sliku

DSC01500.jpg

Edited by weky

ma ova od fabie mu opet dodje na isto (jer mali izvod od povrata opet gleda prema naprijed umjesto prema kabini kako on zeli)

ma ova od fabie mu opet dodje na isto (jer mali izvod od povrata opet gleda prema naprijed umjesto prema kabini kako on zeli)

Točno.... <_< Damn...

Točno.... <_< Damn...

na vruce je ljepljena, mora se razrezati i povariti lesterom, ja cu taj pistolj imat na ljeto :)

nemoj se zezat s time, ekspanione posude- stalno me netko gnjavi da mu krpam, odi u autodijelove i ako vec kemijas s time pitaj da ti pokazu kakve imaju i naci ces nesto, a nosac se lako napravi, ja sam svoj skinuo sa mulde, tak da mi ta posuda nece ni trebat

Nečeš imat posudu?

Od čega onda uzet hladnjak- a da ima veču površinu i da mu ne treba expanziona posuda?

e ovako ja imam na passatu hladnjak bez ekspanzijske posude!!passat je 81.god neznam ako ti pomogne!!jedino je male površine!ima sigurno neki veči hladnjak!!

Audi 80, kao što Kenedy ima, nema tu posudu za vodu, samo bi trebalo vidjet za dizela ako je veći.

0