HCC_R 0 Posted March 14, 2009 Prodajem sjedala od duje gti, sjedala su u ok stanju, vazačev sic je oštećen na rubovima, komplet sjedala sa zadnjom klupom 400 kn... Share this post Link to post Share on other sites
HCC_R 0 Posted April 13, 2009 (edited) bump, i molio bih da mi ispravite naslov, jer ovo su ipak sjedala od keca gti a ne od duje hvala! Edited April 13, 2009 by HCC_R Share this post Link to post Share on other sites
stuba 0 Posted April 13, 2009 bump, i molio bih da mi ispravite naslov, jer ovo su ipak sjedala od keca gti a ne od duje hvala! ne mora biti da su sicevi sigurno od keca gti,takvi sicevi su se ugrađivali u prve duje gti! Share this post Link to post Share on other sites
Petar 001 0 Posted April 29, 2009 stelanje po visini nema ? Share this post Link to post Share on other sites
stuba 0 Posted April 29, 2009 stelanje po visini nema ? trebao bi samo vozačev imati! Share this post Link to post Share on other sites
HCC_R 0 Posted April 29, 2009 nisu podesivi po visini... Share this post Link to post Share on other sites
HCC_R 0 Posted May 20, 2009 ajmo ljudi hitno mi je nemam više mjesta u garaži, 300 kn fiksno cijena je do petka, a poslje toga više nisu na prodaju... Share this post Link to post Share on other sites
HCC_R 0 Posted July 9, 2009 opet se prodaju... 300 kn i dalje... Share this post Link to post Share on other sites