ma.RI.n 8 Posted March 21, 2009 zanimaju me fotografije boja koje su dostupne na tržištu, ne slike PS-a ili nekakvog konfiguratora...nigdje ne mogu naći neke rijeđe boje koje su u ponudi...ako netko naleti neka nabaci u ovaj topic... Share this post Link to post Share on other sites
TheFog 1 Posted March 21, 2009 nije li tako nesto moguce dobiti u Carmotu ili PIA-i? Share this post Link to post Share on other sites
drake 0 Posted March 21, 2009 (edited) Vipern zelena Rising plava Dark Maroon Metallic Berylliumgrau Metallic Opalsilber Metallic Edited March 21, 2009 by drake Share this post Link to post Share on other sites
MarioIV 11 Posted March 21, 2009 ova viper zelena sa smeđom kožom je retrooo a uzimam scirocca, to bi bio moj izbor Share this post Link to post Share on other sites
AUTOFREAK 218 Posted March 21, 2009 Čekaj onu bordo i crni krov Share this post Link to post Share on other sites
ma.RI.n 8 Posted March 21, 2009 bio u salonu i oni imaju samo prozirni list sa outline-ovima gdje ispod stavljaš papire mogućih boja za scirocca, mene zanimaju fotografije koje je netko slikao... već duže vremena tražim žutog ili boje bijele kave koje postoje u katalogu a nisam ih našao na netu pa ako netko naleti neka me se sjeti... može i neka boja koja nije baš učestala... Share this post Link to post Share on other sites
tihca 0 Posted March 22, 2009 (edited) EDIT:sad sam skužio da tražiš boju bjele kave,al nek bude i ovaj... Edited March 22, 2009 by tihca Share this post Link to post Share on other sites
ma.RI.n 8 Posted March 23, 2009 hvala na slikama ali potraga za bijelom kavom i žutom se nastavlja...dark maeoon je naručen u rijeci ali nije još isporučen, zanima me uživo Share this post Link to post Share on other sites
Guest voda-os Posted March 23, 2009 eo pretražio sam i ja net, al nigdje te dvije boje, kao prvo neradi se zasad u tim bojama još...moguće su samo ove boje: Salsa crvena (4Y) Beryllium siva Dark Maroon Deep crna s bisernim efektom (2T) Opal srebrna, Reflex srebrna metalik (8E) Rising plava Shadow plava metalik (P6) Vipern zelena Share this post Link to post Share on other sites
Emma 0 Posted March 23, 2009 (edited) možda pomogne... tu sam naletila na boje http://www.scirocconet.co.uk/gallery/sciro...olour-chart.jpg Edited March 23, 2009 by Emma Share this post Link to post Share on other sites
ma.RI.n 8 Posted March 23, 2009 postoje u VW INDIVIDUAL programu Share this post Link to post Share on other sites
oglascado 0 Posted March 27, 2009 Danas san vidia ovo auto parkirano u Brodarici Share this post Link to post Share on other sites