kreza 0 Posted March 27, 2009 može pošaljem vam to sutra kad budem doma Share this post Link to post Share on other sites
kreza 0 Posted March 28, 2009 RI VW imaš e-mail....... Share this post Link to post Share on other sites
Nick 0 Posted March 28, 2009 imam ti u pdf dosta stvari. samo ne znam kako stavit to ovdi Podijeli brate Stavi na rapid pa link ovdje Share this post Link to post Share on other sites
ivwan19 0 Posted March 28, 2009 krezicu daj i meni please!! Share this post Link to post Share on other sites
kreza 0 Posted March 28, 2009 (edited) pokuša sam nać link ali nisam uspia ga nać pa sam stavia do na rapidshare. evo tu su neke osnove VAG-COM - Golf 5 Edited March 28, 2009 by kreza Share this post Link to post Share on other sites
Nick 0 Posted March 28, 2009 daj nek netko uploada na rapid, ovo je smiješno. Share this post Link to post Share on other sites
kreza 0 Posted March 28, 2009 daj nek netko uploada na rapid, ovo je smiješno. stavljen ti je link Share this post Link to post Share on other sites
Nick 0 Posted March 28, 2009 stavljen ti je link Ok, fala Share this post Link to post Share on other sites
RI VW 4 Posted March 28, 2009 RI VW imaš e-mail....... Puno hvala..... Share this post Link to post Share on other sites
Nick 0 Posted March 29, 2009 Ajd da ovdje pitam, jel postoji kabel u kojem se može radit sa EMPROMom? za golf 4? I onaj kabel za tacho, jel se njime može poštelati kilometraža i u kompjuteru motora, ne samo na tachu? Share this post Link to post Share on other sites
KR3MN1 van den BOSCH 0 Posted March 29, 2009 da postoji, i ne ne postoji za home-use. Share this post Link to post Share on other sites
mehaniker 0 Posted April 1, 2009 nisu 805! imate pravo, moja greska!! e al daj mi reci koji je kur...c tajska?? Share this post Link to post Share on other sites
KR3MN1 van den BOSCH 0 Posted April 1, 2009 šta ti misliš da je originalan ross-tech za soma eura pravljen u americi? Kopije su iz iste tvornice. Share this post Link to post Share on other sites
pikzibner 1 Posted April 1, 2009 nisu 805! imate pravo, moja greska!! e al daj mi reci koji je kur...c tajska?? Mislim da se po slovenski kiTAJSKA kaže za KINU. Share this post Link to post Share on other sites
KR3MN1 van den BOSCH 0 Posted April 1, 2009 tajska je TAIWAN, kitajska je CHINA. Share this post Link to post Share on other sites
pikzibner 1 Posted April 1, 2009 Svašta ću još naučit. Prije sam znao bolje slovenski dok sam pratio A kanal kad su puštali puno serija. Share this post Link to post Share on other sites
Nick 0 Posted April 1, 2009 da postoji, i ne ne postoji za home-use. pa dobro komšija, daj onda objasni puku koji su kablovi za kaj. Znam da ima poseban za tacho, ali znam da kilometre treba poštelati i u centrali Share this post Link to post Share on other sites
KR3MN1 van den BOSCH 0 Posted April 1, 2009 sa ovimi ne ide to. Share this post Link to post Share on other sites
Nick 0 Posted April 1, 2009 sa ovimi ne ide to. Nemoj tako opširno! Share this post Link to post Share on other sites
mehaniker 0 Posted April 1, 2009 koliko ja znam moze se sa kkl-om samo uz dodatan program postelat kilometraza na satu, al jel onda i u epromu isto promijenjena? Share this post Link to post Share on other sites
KR3MN1 van den BOSCH 0 Posted April 1, 2009 nije. KWP, comander etc.. vag-tacho je samo za tacho, vag-com za diagnostiku i manje podešavanja. Share this post Link to post Share on other sites
mehaniker 0 Posted April 2, 2009 znaci ovaj za "kucnu upotrebu" moze samo promijenit stanje km na satu,s tim programcekom, al u glavnom chipu ostaje originalna km! Share this post Link to post Share on other sites
sven 0 Posted April 2, 2009 u principu svi koji god skidaju kilometre pretpostavljam da koriste programe za home use. Sto bi znacilo kada bi otisao k nekome tko barata sa onim profesionalnijim programima mogao bi vidjeti da li je kilometraza originalna ili ne s obzirom na one informacije koje daje eprom ?? E sad glavno i najbitnije pitanje, kod koga bi mogao otici da mi to provjeri ?! Lokacija, cijena i sve to manje bitno.. Share this post Link to post Share on other sites
KR3MN1 van den BOSCH 0 Posted April 2, 2009 na novijih možeš i sa VAG-COMom provjerit km u ECUju Share this post Link to post Share on other sites