Baljulji 0 Posted March 24, 2009 Kristal farovi made by ChinoThunjing par = 100,00kn Obrtaljka sati, trebala bi biti ispravna 150,00kn Obrtaljka sati 2, početna cijena 20,00kn aukcija za sad do 27.02.2009. 22h Neispravna, ali obrtaljke prikladne za neki tjuning auto. Volan 100,00kn Maska "BELI GROM" GTI oriđinale Njemačka, gornje dvije kopče (kutevi) potrgane, niš strašno 250,00kn Maska "CRVENI GROM", ručni rad. Tjuning maska sa dodatnim otvorom za zrak - bilo namjenjeno za gljivu i još uvijek je ! Nigdje potrgana, popucana, vrhunski napravljena. 400,00kn Obrtaljka sati MKI kockasta 100,00kn Šaljem bilo kako i bilo đe o trošku primatelja! Za čuke ne dajem garanciju Share this post Link to post Share on other sites
BoKi_vrb 0 Posted March 24, 2009 ja bi farove samo ne znam sta znaci "ChinoThunjing" i koliko ima kakav ima nosac iz za koliko sarafa? odg mi molim te na p.m. Share this post Link to post Share on other sites
Salko01 0 Posted March 24, 2009 Daj mi molim te poslikaj ovaj prvi sat malo blize. ChinoThunjing lool Share this post Link to post Share on other sites
Vix 0 Posted March 24, 2009 ...autopal vjerojatno...velas tjuning Share this post Link to post Share on other sites
Baljulji 0 Posted March 25, 2009 (edited) ChinoThunjing farovi PRODATI gospodinu u drugom redu za 850,00€! Čestitam sretnom kupcu Reko bi Ivo "IDEMO DALJE" Edited March 25, 2009 by Baljulji Share this post Link to post Share on other sites
weky 0 Posted March 25, 2009 Nisam siguran ali jeli prvi sat sa dva dzeka? Share this post Link to post Share on other sites
Robby 0 Posted March 25, 2009 jel ovaj kmh sat za 150 kn sa jednim dekom? ako je,ja uzimam Share this post Link to post Share on other sites
Baljulji 0 Posted March 25, 2009 jel ovaj kmh sat za 150 kn sa jednim dekom? ako je,ja uzimam 2 đeka! Share this post Link to post Share on other sites
Baljulji 0 Posted April 30, 2009 A viđe bumpaaaaaaa!!!! Ajmo braćoooo preko vode do slobodeeeee... Sve dam, samo da prodam!!! Share this post Link to post Share on other sites
MEDOVŽ1.8GTDUJA 0 Posted April 30, 2009 jel ovaj kmh sat za 150 kn sa jednim dekom? ako je,ja uzimam Imam ti ja sat sa jednim đekom,ali nije GTI nego je samo do 220,bez bord compa,i se7000pm Share this post Link to post Share on other sites
Baljulji 0 Posted May 3, 2009 Maska "BELI GROM" GTI oriđinale Njemačka, rekli bi Slavonci "PRODATA" Share this post Link to post Share on other sites
Baljulji 0 Posted June 6, 2009 i dalje...SVE dam SAMO da PRODAM!!! Share this post Link to post Share on other sites
smoki 0 Posted June 15, 2009 Ovaj tjunirani sat neisparavni, jel to od 16v ili je neko dodao na papiru 8k okretaja? Meni treba neispravni sat samo da je mehanizam od obrtaljke ispravan jer meni je ona torzija otišla pa mi kazaljka skakuće po satu.. Share this post Link to post Share on other sites
Baljulji 0 Posted July 31, 2009 Obrtaljka sati, trebala bi biti ispravna 150,00kn Volan 100,00kn Maska "CRVENI GROM", ručni rad. Tjuning maska sa dodatnim otvorom za zrak - bilo namjenjeno za gljivu i još uvijek je ! Nigdje potrgana, popucana, vrhunski napravljena. 400,00kn Obrtaljka sati MKI kockasta 100,00kn Šaljem bilo kako i bilo đe o trošku primatelja! Za čuke ne dajem garanciju BaMp! Ima ko da mu uvalim ovo da si zaradim neku lovu!? Share this post Link to post Share on other sites
Baljulji 0 Posted October 30, 2009 Bump. Dajte ljudi da ovo nekom uvalim! Share this post Link to post Share on other sites
Baljulji 0 Posted November 27, 2009 Obrtaljka sati, trebala bi biti ispravna 150,00kn Volan 100,00kn Maska "CRVENI GROM", ručni rad. Tjuning maska sa dodatnim otvorom za zrak - bilo namjenjeno za gljivu i još uvijek je ! Nigdje potrgana, popucana, vrhunski napravljena. 400,00kn I dalje tražim nekog kome ovaj šrot mogu uvaljati! Ajmo primam svakakve ponude cijena! Share this post Link to post Share on other sites
Pietro_16v 0 Posted November 27, 2009 Zanima me maska jel origigi crveno okolo ili je to neka kemija??? i jel idu mali farovi uz nju ???zadnja cijena?? hvala pozzz Share this post Link to post Share on other sites
Gogi 0 Posted November 27, 2009 (edited) Zanima me maska jel origigi crveno okolo ili je to neka kemija??? i jel idu mali farovi uz nju ???zadnja cijena?? hvala pozzz lijepo ti je covjek napisao da je original njemacka..... edit: a i btw. pise isto tako da je "prodata"... Edited November 27, 2009 by vw_golf_gtd Share this post Link to post Share on other sites
Baljulji 0 Posted November 28, 2009 Obrtaljka sati, trebala bi biti ispravna 150,00kn Volan 100,00kn Maska "CRVENI GROM", ručni rad. Tjuning maska sa dodatnim otvorom za zrak - bilo namjenjeno za gljivu i još uvijek je ! Nigdje potrgana, popucana, vrhunski napravljena. 400,00kn Obrtaljka sati MKI kockasta 100,00kn Šaljem bilo kako i bilo đe o trošku primatelja! Za čuke ne dajem garanciju BaMp! Ima ko da mu uvalim ovo da si zaradim neku lovu!? Dakle! Ovo što je navedeno je ostalo za prodat! Share this post Link to post Share on other sites
Baljulji 0 Posted November 29, 2009 ej jel imas ovu masku jos uvijek sa otvorom za gljivu Još je aktualna! Share this post Link to post Share on other sites
uKLEti 0 Posted December 23, 2009 U kakvom je stanju volan i ako može malo bolja fotka thnx D Share this post Link to post Share on other sites
Baljulji 0 Posted January 9, 2010 Obrtaljka sati, dva jack-a 50,00kn, od danas 99% neispravna jer mi je pala na pod i poklo je kučište jacka Volan 100,00kn Maska "CRVENI GROM", ručni rad. Tjuning maska sa dodatnim otvorom za zrak - bilo namjenjeno za gljivu i još uvijek je ! Nigdje potrgana, popucana, vrhunski napravljena. 400,00kn Šaljem bilo kako i bilo đe o trošku primatelja! Ne dajem garanciju Ovo što je navedeno je ostalo za prodat! Share this post Link to post Share on other sites
Baljulji 0 Posted January 9, 2010 U kakvom je stanju volan i ako može malo bolja fotka thnx D poslat ću ti fotku! tek sad sam vidio za upit! Sory Share this post Link to post Share on other sites