0
zihaGT

Karlovac 22.07.2006

Recommended Posts

ne znam dal će bit zaseban style, al bit će u sklopu emme. :D

vidjamo se :fakjea:

Guest Bado

Budem i ja dosao ako mi kolica stignu. :grrr:

Dolazi jedan auto na drag iz nase ekipe ali ja nevjerujem da cu doci jer mozda ovaj vikend nisam doma :(

pani??eru, javi se, ja sam tamo od jutra

Vidim da pise da u 10:00 pocinje pa bi onda i dosao jel popodne picim na moreno...al jel se ima kaj i vidit tak rano il je vise spica oko 1-2!?Ak neko zna da vidim jel mi se isplati doc!?

2Punisher:lol:

ima se kaj za vidit... mi ćemo bit tamo.... pa bumo si pivicu spili skup, ne? :zivio: B)

Ajd vidit cemo...a ak pocnemo pivice pit skupa,mora u subotu vidit necu,tak da... :D

Lazo bumo ti rally kupili.. :fakjea: :zivio: ajd ekipo, Karlovac nije daleko... bit će zabavno :)

Guest Bado

Ja danas idem po pilu pa tako da sam dole 99%! :) Malo da povecam prosjek vw vozila. :vozi:

ajd dođite da se mi fauvejevci malo skupimo na hrpu tam, zajedno smo jači.... :PB) mislim da ćemo imat i nekakav ??ator od kluba, correct me if i'm wrong? :huh::fakjea:

Nista od mene ovaj put,dogovor za moreno se prebacio sa 5 popodne na 11 tak da ja odoh.. :vozi: Ajd nadam se svima koji ce doc da ce bit jebeno...tj,siguran sam!!PozdraVW!!

moze vam biti zao svima vama koji niste dosli jer je bilo :fakjea: :fakjea:

rano ujutro stali se ja i 2-fast na mali drag :grrr: :grrr: oni koji su bili znaju kak je zavrsio :suti: :suti:

josip najbrzi slalomas :bravo: :bravo: :bravo:

ja sam se natjeco u driftu i dobio pehar za 1 mjesto u fwd(bio jedini) i u ukupnom poredku sam zavrsio 5 . pa nek mi sad neko kaze da golf nemre driftat :grrr: :grrr: :grrr:

picture002xd4.th.jpg

a kolko vas je to bilo ukupno na driftu, 5??? :lol: :belj:

puny da ti velim bio sam skeptičan da duja s prednjim pogonom može driftat ali vidim da može...imaš kakav filmić da se to i vidi?

bilo nas je 13 (to je ujedno oznaka vritnjaka koji te cekaju kad se opet vidimo Maglo)

nazalost nemam filmice ali ce ih bit uskoro cim ih dobijem stavim ih :palci:

puny da ti velim bio sam skeptičan da duja s prednjim pogonom mo??e driftat ali vidim da mo??e...ima?? kakav filmić da se to i vidi?

Punisher majstor! Stvarno je tamo svima pokazo sto golf2 radi i kako golf2 ide ko trokolica na 3 kotaca drifta kroz zavoj ;) a i ima golf snage - ono dero je tamo taj asfalt! Eh da je samo jos rucna bila prava,(da nije bilo grcenja) sto bi tek onda bilo! ;) Jel majstore?

Zasluzeno 5 mjesto ukupno bez beda! :vozi:

E da i 1 .mjesto od svih.. onaj bijesni auto... mislim to je ko visa klasa bez konkurencije... ono za tog decka Easy win! .. tak da ako ne racunas tog 1.og Domy ko da je bio ukupno 4.i... a FWD jos k tome... ;)

Tak da jos jednom MAX :respekt:

Zivjeli VW Golf2, Punisher i litra vindijinog mljeka u tetrapaku :rotfl:

0