srki 0 Posted March 29, 2009 evo carlito je ponudio usluge tiskanja majca http://www.vwclubcroatia.com/forums/index....mp;#entry289477 majca bi naprijed imala vw logoo(ili ovaj od kluba) i natpis DAS AUTO, a na ledima bi pisala adresa foruma i nick, moze se naruciti i bez nicka... cijena na 20 i vise komada je 100 kn , jel ima zainteresiranih??? 1. 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8. 9. 10. ....... Share this post Link to post Share on other sites
Emma 0 Posted March 29, 2009 (edited) 1.Emma (ja bi s nickom... Emma,na sredini leđa ak može da mi se vidi i ispod kose,bijela XL) 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8. 9. 10. Edited March 30, 2009 by Emma Share this post Link to post Share on other sites
Ledeni VR6 0 Posted March 29, 2009 1.Emma (ja bi s nickom... Emma,na sredini leđa ak može da mi se vidi i ispod kose) 2.Ledeni 16V 3. 4. 5. 6. 7. 8. 9. 10. Share this post Link to post Share on other sites
Wild child 0 Posted March 29, 2009 1.Emma (ja bi s nickom... Emma,na sredini leđa ak može da mi se vidi i ispod kose) 2.Ledeni 16V 3.Wild Child 4. 5. 6. 7. 8. 9. 10. Share this post Link to post Share on other sites
srki 0 Posted March 29, 2009 nick uz koji se nista ne napise racunamo da ide 1 majca i sa nickom na ledima, ukoliko to ne zelite , napisite u zagradi Share this post Link to post Share on other sites
Sioux 0 Posted March 29, 2009 1.Emma (ja bi s nickom... Emma,na sredini leđa ak može da mi se vidi i ispod kose) 2.Ledeni 16V 3.Wild Child 4.Sioux (nisam skužio koja boja majice bi išla, al ak se može birati ja sam za crnu, i bez nicka) 5. 6. 7. 8. 9. 10. Share this post Link to post Share on other sites
Guest maksy Posted March 29, 2009 1.Emma (ja bi s nickom... Emma,na sredini leđa ak može da mi se vidi i ispod kose) 2.Ledeni 16V 3.Wild Child 4.Sioux (nisam skužio koja boja majice bi išla, al ak se može birati ja sam za crnu, i bez nicka) 5. maksy 6. 7. 8. 9. 10. Share this post Link to post Share on other sites
PeachWize 0 Posted March 30, 2009 1.Emma (ja bi s nickom... Emma,na sredini leđa ak može da mi se vidi i ispod kose) 2.Ledeni 16V 3.Wild Child 4.Sioux (nisam skužio koja boja majice bi išla, al ak se može birati ja sam za crnu, i bez nicka) 5. maksy 6.PeachWize 7. 8. 9. 10. Share this post Link to post Share on other sites
Sioux 0 Posted March 30, 2009 samo da napomenem, ja bi velicinu M, da ne bi dobio majicu 3XL i dao je curi da spava u njoj 1.Emma (ja bi s nickom... Emma,na sredini leđa ak može da mi se vidi i ispod kose) 2.Ledeni 16V 3.Wild Child 4.Sioux - M (nisam skužio koja boja majice bi išla, al ak se može birati ja sam za crnu, i bez nicka) 5. maksy 6.PeachWize 7. 8. 9. 10. Share this post Link to post Share on other sites
srki 0 Posted March 30, 2009 (edited) e da dobro da je sioux napisao, znaci napisite i velicinu majce koja vam treba 1.Emma (ja bi s nickom... Emma,na sredini leđa ak može da mi se vidi i ispod kose) 2.Ledeni 16V 3.Wild Child 4.Sioux - M (nisam skužio koja boja majice bi išla, al ak se može birati ja sam za crnu, i bez nicka) 5. maksy 6.PeachWize 7.srkii- xxl (crna) 8. 9. 10. Edited March 30, 2009 by srki Share this post Link to post Share on other sites
PeachWize 0 Posted March 30, 2009 1.Emma (ja bi s nickom... Emma,na sredini leđa ak može da mi se vidi i ispod kose) 2.Ledeni 16V 3.Wild Child 4.Sioux - M (nisam skužio koja boja majice bi išla, al ak se može birati ja sam za crnu, i bez nicka) 5. maksy 6.PeachWize-L 7.srkii- xxl 8. 9. 10. Share this post Link to post Share on other sites
spoky 4 Posted March 30, 2009 1.Emma (ja bi s nickom... Emma,na sredini leđa ak može da mi se vidi i ispod kose) 2.Ledeni 16V 3.Wild Child 4.Sioux - M (nisam skužio koja boja majice bi išla, al ak se može birati ja sam za crnu, i bez nicka) 5. maksy 6.PeachWize-L 7.srkii- xxl 8.Spoky ×2 M (jedna s nickom i jedna bez,crne) 9. 10. Share this post Link to post Share on other sites
zizzi 0 Posted March 30, 2009 1.Emma (ja bi s nickom... Emma,na sredini leđa ak može da mi se vidi i ispod kose) 2.Ledeni 16V 3.Wild Child 4.Sioux - M (nisam skužio koja boja majice bi išla, al ak se može birati ja sam za crnu, i bez nicka) 5. maksy 6.PeachWize-L 7.srkii- xxl 8.Spoky ×2 M (jedna s nickom i jedna bez,crne) 9.zizzi (vel:M, crna s nickom) 10. Share this post Link to post Share on other sites
puks 0 Posted March 30, 2009 1.Emma (ja bi s nickom... Emma,na sredini leđa ak može da mi se vidi i ispod kose) 2.Ledeni 16V 3.Wild Child 4.Sioux - M (nisam skužio koja boja majice bi išla, al ak se može birati ja sam za crnu, i bez nicka) 5. maksy 6.PeachWize-L 7.srkii- xxl 8.Spoky ×2 M (jedna s nickom i jedna bez,crne) 9.zizzi (vel:M, crna s nickom) 10.puks Share this post Link to post Share on other sites
Crazy 9-0 0 Posted March 30, 2009 1.Emma (ja bi s nickom... Emma,na sredini leđa ak može da mi se vidi i ispod kose) 2.Ledeni 16V 3.Wild Child 4.Sioux - M (nisam skužio koja boja majice bi išla, al ak se može birati ja sam za crnu, i bez nicka) 5. maksy 6.PeachWize-L 7.srkii- xxl 8.Spoky ×2 M (jedna s nickom i jedna bez,crne) 9.zizzi (vel:M, crna s nickom) 10.puks 11.Crazy 9-0 (vel.L, crna s nickom) Share this post Link to post Share on other sites
Carlito 0 Posted March 30, 2009 ak nije bed svi stavite velicinu i crnu ili bijelu boju Share this post Link to post Share on other sites
Emma 0 Posted March 30, 2009 1.Emma-XL bijela (ja bi s nickom... Emma,na sredini leđa ak može da mi se vidi i ispod kose) 2.Ledeni 16V 3.Wild Child 4.Sioux - M (nisam skužio koja boja majice bi išla, al ak se može birati ja sam za crnu, i bez nicka) 5. maksy 6.PeachWize-L 7.srkii- xxl 8.Spoky ×2 M (jedna s nickom i jedna bez,crne) 9.zizzi (vel:M, crna s nickom) 10.puks 11.Crazy 9-0 (vel.L, crna s nickom) Share this post Link to post Share on other sites
Wild child 0 Posted March 30, 2009 1.Emma (ja bi s nickom... Emma,na sredini leđa ak može da mi se vidi i ispod kose) 2.Ledeni 16V 3.Wild Child(L crna) 4.Sioux - M (nisam skužio koja boja majice bi išla, al ak se može birati ja sam za crnu, i bez nicka) 5. maksy 6.PeachWize-L 7.srkii- xxl 8.Spoky ×2 M (jedna s nickom i jedna bez,crne) 9.zizzi (vel:M, crna s nickom) 10.puks 11.Crazy 9-0 (vel.L, crna s nickom) Share this post Link to post Share on other sites
Guest maksy Posted March 30, 2009 Wild child nisi kopira Emmino.. evo Emino i tvoje (i moje ) 1.Emma-XL bijela (ja bi s nickom... Emma,na sredini leđa ak može da mi se vidi i ispod kose) 2.Ledeni 16V 3.Wild Child 4.Sioux - M (nisam skužio koja boja majice bi išla, al ak se može birati ja sam za crnu, i bez nicka) 5. maksy - Crna - M 6.PeachWize-L 7.srkii- xxl 8.Spoky ×2 M (jedna s nickom i jedna bez,crne) 9.zizzi (vel:M, crna s nickom) 10.puks 11.Crazy 9-0 (vel.L, crna s nickom) Share this post Link to post Share on other sites
vwg 1.9tdi 0 Posted March 30, 2009 1.Emma-XL bijela (ja bi s nickom... Emma,na sredini leđa ak može da mi se vidi i ispod kose) 2.Ledeni 16V 3.Wild Child 4.Sioux - M (nisam skužio koja boja majice bi išla, al ak se može birati ja sam za crnu, i bez nicka) 5. maksy - Crna - M 6.PeachWize-L 7.srkii- xxl 8.Spoky ×2 M (jedna s nickom i jedna bez,crne) 9.zizzi (vel:M, crna s nickom) 10.puks 11.Crazy 9-0 (vel.L, crna s nickom) 12. vwg 1.9 TDI (vel. XL, crna sa nickom) Share this post Link to post Share on other sites
Wild child 0 Posted March 30, 2009 Od ovog tvog "evo Emino i tvoje (i moje)" ostadosmo bez tvoje To mi je nekakva kazna za Vata mistejka tu mejka ili?? Share this post Link to post Share on other sites
Emma 0 Posted March 30, 2009 (edited) Od ovog tvog "evo Emino i tvoje (i moje)" ostadosmo bez tvoje To mi je nekakva kazna za Vata mistejka tu mejka ili?? a jednostavno ste perverzni "emino i tvoje" hahaha hvala na ispravku... ledeni daj si dopiši koju buš ti... Edited March 30, 2009 by Emma Share this post Link to post Share on other sites
Ledeni VR6 0 Posted March 30, 2009 1.Emma-XL bijela (ja bi s nickom... Emma,na sredini leđa ak može da mi se vidi i ispod kose) 2.Ledeni 16V (velicina M crna s nickom) 3.Wild Child 4.Sioux - M (nisam skužio koja boja majice bi išla, al ak se može birati ja sam za crnu, i bez nicka) 5. maksy - Crna - M 6.PeachWize-L 7.srkii- xxl 8.Spoky ×2 M (jedna s nickom i jedna bez,crne) 9.zizzi (vel:M, crna s nickom) 10.puks 11.Crazy 9-0 (vel.L, crna s nickom) 12. vwg 1.9 TDI (vel. XL, crna sa nickom) izmjenio Share this post Link to post Share on other sites
Emma 0 Posted March 30, 2009 1.Emma-XL bijela (ja bi s nickom... Emma,na sredini leđa ak može da mi se vidi i ispod kose) 2.Ledeni 16V (velicina M crna s nickom) 3.Wild Child-L crna 4.Sioux - M (nisam skužio koja boja majice bi išla, al ak se može birati ja sam za crnu, i bez nicka) 5. maksy - Crna - M 6.PeachWize-L 7.srkii- xxl 8.Spoky ×2 M (jedna s nickom i jedna bez,crne) 9.zizzi (vel:M, crna s nickom) 10.puks 11.Crazy 9-0 (vel.L, crna s nickom) 12. vwg 1.9 TDI (vel. XL, crna sa nickom) evo popravila od divljeg Share this post Link to post Share on other sites
srki 0 Posted March 30, 2009 carlito napisi kak si zamislio placanje Share this post Link to post Share on other sites