ds16v 0 Posted March 30, 2009 Kao sto naslov kaze bavim se crtanjem (graviranjem) auto stakala. Crtanje se vrsi sa unutrasnje strane stakla sto znaci da kad se jednom nacrta nema vise skidanje (sem ako ne razbijete staklo ).Naravno staklo se poslije moze zatamniti ne smeta mu slika. Evo kako to izgleda sto sam ja radio (ovo su bili probni crtezi da nekom ne bi pokvario staklo i brusevi su bili deblji a sad su nabavljeni tanji za preciznije crtanje i ssad je jos bolje.) Share this post Link to post Share on other sites
manni 0 Posted March 30, 2009 svaka čast!! i ja sam se prije stim zezao!! al mi ponestalo "sfera" a dosta su skupe, ostale mi još dvije dimenzije!! samo naprijed Share this post Link to post Share on other sites
Guest Vice Posted March 30, 2009 Tko to radi u HR? koliko se krecu cijene nekih sitnica, netreba mi nista veliko! Share this post Link to post Share on other sites
Guest voda-os Posted March 30, 2009 keep working... pipljavo je to, jednom sam se namučio, ošlo vremena i živaca...ako imaš strpljenja, kreativan si...a vidim već par dobrih radova iako kažeš da su probni...poštujem takve umjetnike Share this post Link to post Share on other sites
manni 0 Posted March 30, 2009 ja sam radio prije, ovisi što ti treba??? Share this post Link to post Share on other sites
ds16v 0 Posted March 31, 2009 keep working... pipljavo je to, jednom sam se namučio, ošlo vremena i živaca...ako imaš strpljenja, kreativan si...a vidim već par dobrih radova iako kažeš da su probni...poštujem takve umjetnike ko sto kazes treba polako raditi jer ako pogrijesis ode staklo.Ovo sam sve probao na starom staklu i to sa grubim brusevima,a radio sam i na svom staklu koje je sad na mom autu i to ovim tanjim brusevima i mogu ti reci da je ispalo EXTRA nema fule samo treba polako i bez zurbe. Imam jos neka stakla od raje da uradim pa ce te vidjeti kako je ispalo .Ako ima ko kakvih pitanja pitajte tu sam. Pozdrav!!! Share this post Link to post Share on other sites