0
woodoo

Struja MK1

Recommended Posts

Ovak MK1 golf kutija s osiguračima (bolna točka)!

Zamjenil sam več 3 i sa svakom ista priča

Stavim gore prvo radi dan eventualno dva a onda prvo otkažu žmige pa brisaći pa na kraju nemožeš ni auto upalit jer nedaje struju naprjed na motor.....

Za sada sam to rješil brikanjem!?!

Neznam što da radim bio kod autoelektričara koji je potvrdil da je pboblem u "crnoj kutiji"

P2050044.jpg

P2050045.jpg

E sad me zanima ako je neko to popravil ili ima možda ispravnu "crnu kutiju" ( mjenjal je motor ukecu i sa sigurnošču zna da je ispravna) da se dogovorimo!

Još jedno pitanjce; ima li razlike u u toj crnoj kutiji između motora 1.1, 1.3, 1.6, 1.8, 1.5D, ili 1.6D

Ovak MK1 golf kutija s osiguračima (bolna točka)!

Zamjenil sam več 3 i sa svakom ista priča

Stavim gore prvo radi dan eventualno dva a onda prvo otkažu žmige pa brisaći pa na kraju nemožeš ni auto upalit jer nedaje struju naprjed na motor.....

Za sada sam to rješil brikanjem!?!

Neznam što da radim bio kod autoelektričara koji je potvrdil da je pboblem u "crnoj kutiji"

P2050044.jpg

P2050045.jpg

E sad me zanima ako je neko to popravil ili ima možda ispravnu "crnu kutiju" ( mjenjal je motor ukecu i sa sigurnošču zna da je ispravna) da se dogovorimo!

Još jedno pitanjce; ima li razlike u u toj crnoj kutiji između motora 1.1, 1.3, 1.6, 1.8, 1.5D, ili 1.6D

Drug ako hoces da rijesis taj problem stavi ti od Golfa 2 tablu sa osiguracima(crna kutija) i komplet instalaciu od motora i tih rucica za brisace i zmigavce,bravu paljenja i samo ostavi svoju instalaciu od stop svjetala jer nije isti dzek 2 i keca i neces nikad vise imati problema.

A svaka kutija od golfa 2 ti je ista samo ti je razlika nova godina i stara (razlika u dzekovima odozada) i ti uzmi od golfa stare godine do 88-89 i to je to.

A kad ih budes spajao (dzekove) nemozes fuliti u centrali jer je svaki drukciji tj.za svaki imas odredzeno mjesto.

pozdrav.

Probaj otvoriti ovu kutiju ako je od starijih godišta onda je unutra štampana ploča koju možeš očistiti i prelemit i šljaka mislim da se je takva radila do 79g. a sa novijima nemreš niš jer je drugi sistem kontakta možeš baciti i najbolje ti je nači kompletnu instalaciju od G-2 i prebaciti i nije neki problem jer paše 99% ja sam to napravio na svom sciroccu ! Mislim da nova kutija je oko 700kn a za to dobiš i konpletnu inst.od duje

Ma razmatral sam ja o tome da stavim mk2 struju i to mi nebi bil problem ali to onda nije to

Znam da je Mk2 instalacija izi varijanata ali kec bi trebal bit u org. tako da bi me to kopalo kopalo.....

TO ivanscirocco: to si pital u ovlaštenom za cjenu kutije ili???

Ma razmatral sam ja o tome da stavim mk2 struju i to mi nebi bil problem ali to onda nije to

Znam da je Mk2 instalacija izi varijanata ali kec bi trebal bit u org. tako da bi me to kopalo kopalo.....

Imam ti ja "crnu kutiju" od keca ispravnu sa osiguračima i relejima, ako ti treba javi se na PM

HCC_R

Rado bi ti poslal PM ali nemaš slikice u avataru pa ti nemrem do PM javi se ti meni prek PM pa ti odgovorim

EDIT: Ili mi ostavi tag od svog profila....

Edited by woodoo

HCC_R

Rado bi ti poslal PM ali nemaš slikice u avataru pa ti nemrem do PM javi se ti meni prek PM pa ti odgovorim

EDIT: Ili mi ostavi tag od svog profila....

Pa možeš mu i na nick kliknut, nemoraš na sliku :rotfl :rotfl

Vix hvala!

Kliknem na Nick i pojavi mi se izbornik od 4 stavke di bi trebala bit i slikica al nemogu na niš kliknut da mi otvori!!

Neznam kak je tio kod vas???

promjeni jezik dolje na engleski

samo da znas da je u kecevima dolazila centrala ko na golfu 2 tj.nisu ti mali osigurac ko kod stojadina nego standardni :palacg

pozdrav

Ma znam i to

dsc00952.jpg

dsc00953.jpg

Ova gornja donja je od cvajota...

Al i to rješenje mi ne igra ulogu?

Edited by woodoo

Pitao sam u martićevoj ,ali ima več dosta vremena od toga uglavnom bila je skupa a što se tiče originala to i mene muči jer vračam scirocca u prvobitno stanje šta znači 1,3 motor sa starom instalacijom jer sada nema neku vrijednost sa1,8 GTI motorom

Onda znaš kak mi je al zasada imam sve skoro org

Potraga se nastavlja...

Kec je imao problema najvise s pinovima u jack-ovima.. Kratka svjetla,puhalica za grijanje i upaljač od pepeljare. Tu onda treba brick-at pinove iz jack-a al eto dosad sam vidio zanimljivo rjesenje. Kupi se tabla s osiguračima od Tamić-a (60-80kn) i tu se prebace ti problematični pinovi. Stvar šljaka i nema greške. Boolje od švapskih inženjera :)

0