LAZO 0 Posted March 31, 2009 (edited) Sicevi u odlicnom stanju,sve spuzve odlicne..Zasad imam kod sebe samo suvozacev..Al nek se vrti oglas.Meni rijetkost ovakvi sicevi u ovakvom stanju zato je cijena 350E komplet Edited March 31, 2009 by LAZO Share this post Link to post Share on other sites
tonac 0 Posted March 31, 2009 Sicevi u odlicnom stanju,sve spuzve odlicne..Zasad imam kod sebe samo suvozacev..Al nek se vrti oglas.Meni rijetkost ovakvi sicevi u ovakvom stanju zato je cijena 350E komplet imaš cijeli komplet? iza i naprijed? Share this post Link to post Share on other sites
LAZO 0 Posted March 31, 2009 imaš cijeli komplet? iza i naprijed? Imat cu do drugog tj.. Share this post Link to post Share on other sites
LAZO 0 Posted January 21, 2010 Sve isto ko gornji,isti dezen,ista cijena,zadnja klupa sa naslonima za glavu...Slike kad poslikam! Share this post Link to post Share on other sites
master 2 Posted January 21, 2010 3 ili 5 vrata? svi ovi recaro iz mk3 su ti preklopni bez obzira jesu bili u auta sa troje ili petero vrata Share this post Link to post Share on other sites
ivan80b4 0 Posted January 21, 2010 ako nađeš slucajno dva sica tako jace profilirana trebala bi mi za audia pa pošalji na P.M hvala. i sorry na offu Share this post Link to post Share on other sites