KR3MN1 van den BOSCH 0 Posted July 4, 2009 za oni poklopac trebaš tokarski stroj i grebelicu Share this post Link to post Share on other sites
dvojka 1 Posted July 4, 2009 (edited) za oni poklopac trebaš tokarski stroj i grebelicu nemoj se ti sekirat za mene jel zna neko kakvu opciju za nove sarafe, samo e-bay ha, gledam bbs -ovi su prek 100e Edit: pronasao sam cep Edited July 5, 2009 by dvojka Share this post Link to post Share on other sites
maleni_vr6 0 Posted July 5, 2009 mozda bi se mogli stari sarafi ispjeskarit pa onda galvanizirat ili kromirat... Share this post Link to post Share on other sites
dvojka 1 Posted July 6, 2009 mozda bi se mogli stari sarafi ispjeskarit pa onda galvanizirat ili kromirat... ne pjeskariti, samo u desol, i poliranje, nije u tom kvaka, stara je to felga, 20 godina, materijalu lagano prolazi rok, bojim se da ne pukne koji, unapred se sa svim opskrbljujem, treba napraviti dobar plan projekta, a onda u njega ako ima potencijala ulaziti Share this post Link to post Share on other sites
maleni_vr6 0 Posted July 6, 2009 Je dobro i govoris moze doc do puknuca sarafa, bolje odma prigrmit trosak od 100€ pa kupit sve nove i miran si, a dali bi se ti safari mogli negdi nac kod prodavaca vijcane robe kod nekih specijaliziranih ducana za vide i onda uzet obicne pa i naknadno kromirat ili sta vec je po zelji... Share this post Link to post Share on other sites
dvojka 1 Posted July 6, 2009 Je dobro i govoris moze doc do puknuca sarafa, bolje odma prigrmit trosak od 100€ pa kupit sve nove i miran si, a dali bi se ti safari mogli negdi nac kod prodavaca vijcane robe kod nekih specijaliziranih ducana za vide i onda uzet obicne pa i naknadno kromirat ili sta vec je po zelji... to je meni *"u planu bilo"* kupiti namjerno drugacije sarafe radi unikatnosti i ekonomicnosti, mozes da u nekoj zeljeznariji vidjeti ili kod ovih sta rade s vijcanom robom, inace original bbs sarafi sutakvi kakvi jesu no moj moto je "za sve uvijek postoji zamjena, niko nije bogom dan i jedini na svijetu" *jos jedan dokaz kako ljudi nisu ljudi i kuda je nestalo postenje po drugi put sam "kurcevite" srece da preko vikenda nadjem povoljno bbs RM/RS felge za ok pare, doduse nemaju ni cepove ni vanjske rubove, ali sve sam si mislio naknadno rijesiti, baza je bitna i da, zovem covjeka, molim da mi rezervira i smatra prodano samo ujutro da mu prvi radni dan stavim pare na banku i neka salje o mom trosku, jedanput je izgovor bio dosao decko i dao mi 100kn vise, a ovo za ove RS je bilo, dosao covjek iz splita u pola noci po njih e da, ko se prema dvojk itako ponasa nece sigurno dobro kod Boga proci sada ne samo da trazim cep za RS, njega sam nasao kod naseg forumasa, sada trazim nekakve RS/RM felge, moze i jedna kompletna na posudbu da si odlijem kalup da imam jednu i na zidu Share this post Link to post Share on other sites
maleni_vr6 0 Posted July 6, 2009 ...a znam ima svakakvih ljudi jedno se dogovoris a na kraju dobijes čorak. ja cu se raspitat oko tih vida jer se moja firma bavi vijčanom robom ali standardnim vijcima ovo je vijak sa 12-sterokutnom glavom ako se ne varam bas cu sutra pitat dali se moze nabavit isti ili slicni, pa cemo vidit. Jer i meni tribaju nove vide, mislim se bili stare vracao nazad. Share this post Link to post Share on other sites
dvojka 1 Posted July 6, 2009 (edited) ...a znam ima svakakvih ljudi jedno se dogovoris a na kraju dobijes čorak. ja cu se raspitat oko tih vida jer se moja firma bavi vijčanom robom ali standardnim vijcima ovo je vijak sa 12-sterokutnom glavom ako se ne varam bas cu sutra pitat dali se moze nabavit isti ili slicni, pa cemo vidit. Jer i meni tribaju nove vide, mislim se bili stare vracao nazad. mislio sam nesto od ovih vijaka izabrati http://oscommerce.tibolts.co.uk/images/col...r-bolts-web.jpg(mislim na stl glave) ili nesto slicnije originalima *aj ja te postedim muka-prodas mi felge Edited July 6, 2009 by dvojka Share this post Link to post Share on other sites
Žac 0 Posted July 6, 2009 Evo da i ja velim rijec dvije. Vec cca 2mj se uspjesno kotrljam na BBS Rs sa pocetka topica.Felge nisam uopce rastavljao do kraja.Šrafe sam bio skino sve,radi lakseg poliranja rubova ali felge nisam rastavljao na dijelove,to sam si ostavio za ovu zimu. Nakon uređivanja rubova vratio sam stare šrafe,pošteno stegnuo,namazao sa nekom masom iz Bau-hausa za 50kn i ostavio 24h da se suši.Sa masom sam samo mazao po spoju vanjskog ruba i ostatka felge s tim da nisam štedio na masi. Mogu reci drzi bez pol frke. Kaj se tice starih šrafa isto za sad drže bez problema jedino kaj hrđave . Svi znamo kakve su nam ceste i bilo me je frka malo kak ce sve to klapati al za sad nemam nikakvih problema. U planu imam po zimi nabaviti kromirane šrafe,2kom 2inch rubova i jos neki detalj i onda ce ici u full rastavljane. Share this post Link to post Share on other sites
dvojka 1 Posted July 6, 2009 dobro Žac, ne moras komplekse meni nabijat, suti radije Share this post Link to post Share on other sites
MOTA BOY 3 Posted July 6, 2009 dobro Žac, ne moras komplekse meni nabijat, suti radije AGREEEED!! Share this post Link to post Share on other sites
highlander 0 Posted July 6, 2009 Nakon uređivanja rubova vratio sam stare šrafe,pošteno stegnuo,namazao sa nekom masom iz Bau-hausa za 50kn i ostavio 24h da se suši. na koliko Žac ?? Za sve je te felge propisana jakost zatezanja šarafa i sve se to radi moment ključem a ne na ruke Share this post Link to post Share on other sites
dvojka 1 Posted July 6, 2009 na koliko Žac ?? Za sve je te felge propisana jakost zatezanja šarafa i sve se to radi moment ključem a ne na ruke na koliko se stezu? Share this post Link to post Share on other sites
bica-ri 0 Posted July 7, 2009 mislim da sam procito da bbs rm na 15Nm a rs na 20 Nm Share this post Link to post Share on other sites
dvojka 1 Posted July 7, 2009 (edited) kupio sam BMW-ove rs-ice znaci 7j 15" sad trazim falcove ili ti rubove sto sirije bica-ri -mi se cujemo Edited July 7, 2009 by dvojka Share this post Link to post Share on other sites
maleni_vr6 0 Posted July 7, 2009 (edited) Evo ga sta se tice stezanja, a sta se tice rastavljanja ide se sistemom zvijezde... BBS RS 22-24 ft/lds BBS RM 14-18 ft/lds Edited July 7, 2009 by maleni_vr6 Share this post Link to post Share on other sites
maleni_vr6 0 Posted July 7, 2009 Evo sad vidio, cestitan na kupnji rs-ica, i ja cu moje pocet restaurirat ubrzo pa ce bit i slika a i dobro ce doc koji savijet ako di zapne :-) Share this post Link to post Share on other sites
dvojka 1 Posted July 7, 2009 Evo ga sta se tice stezanja, a sta se tice rastavljanja ide se sistemom zvijezde... BBS RS 22-24 ft/lds BBS RM 14-18 ft/lds fala na cestitkama :cuga fala na podacima i ako su rubovi zapekli gore, samo ih fenom lagano zagrijte i otpustit ce brtvilo oćem kupit falceve ako neko ima Share this post Link to post Share on other sites
Žac 0 Posted July 7, 2009 na koliko Žac ?? Za sve je te felge propisana jakost zatezanja šarafa i sve se to radi moment ključem a ne na ruke Proucio sam to na koliko se steze i uspio sam jednu felgu složiti prije nego mi je moment ključ riknuo(china shit ). Stezao sam na 22Nm.Ostale tri sam stegnuo na osječaj Share this post Link to post Share on other sites
dvojka 1 Posted July 7, 2009 (edited) citao sam negdje na netu da na te rubove pasu samo neki posebni bbs ventili za zrak? koja bi ovo bila dimenzija guma i koji rubovi??? p.s. to je 16" ja zelim toliki rub na 15" i jasno koju dimenziju onda na tu sirinu, TONAC ajde, ti si komfigurator sto se tog tice Edited July 7, 2009 by dvojka Share this post Link to post Share on other sites
tonac 0 Posted July 7, 2009 po mojem bi ovo sa slike bilo 8 cola širine iza i naprijed.. baš iz razloga kai ima neprijed g60 rubnjak... istina da nije ista rupa ventila RM/RS i obična felge... Share this post Link to post Share on other sites
highlander 0 Posted July 8, 2009 po mojem bi ovo sa slike bilo 8 cola širine iza i naprijed.. Ja mislim da je više od 8 cola, ja sam si složio prije nekoliko dana 8×15 pa vidi sad rub Share this post Link to post Share on other sites
dvojka 1 Posted July 8, 2009 Ja mislim da je više od 8 cola, ja sam si složio prije nekoliko dana 8×15 pa vidi sad rub nisam reko da stavljas slike! svaka cast, predivno izgleda moja rs je 6,5 + falcevi,znaci u svakom slucaju sam uvijek koji milimetar ispred vas trazim falceve 1,5" i 2,5" (8,9j) neka struze, izvalcit cu ga, tak i tak mora na atest Share this post Link to post Share on other sites
Anthony 0 Posted July 8, 2009 dvojka,tvoja RS je 5,75 plus rub od 1,0...tako da je to 7x15...kako je rekao Tonac Share this post Link to post Share on other sites
tonac 0 Posted July 8, 2009 Ja mislim da je više od 8 cola, ja sam si složio prije nekoliko dana 8×15 pa vidi sad rub high- dvoumio sam se između 8 i 8.5 al mislim da nije više od toga... btw - jel to tvoje inox? Share this post Link to post Share on other sites