dvojka 1 Posted July 8, 2009 (edited) dvojka,tvoja RS je 5,75 plus rub od 1,0...tako da je to 7x15...kako je rekao Tonac pardon, nes sam pobrko, ali je et25 Edited July 9, 2009 by dvojka Share this post Link to post Share on other sites
dvojka 1 Posted July 9, 2009 a ovo su moje, opet sam digo vrijednost sobe Share this post Link to post Share on other sites
knez 0 Posted July 9, 2009 ja isto mislim da je 8,5 jer sam i ja sebi te kupio i planirao sam da ce bit ovako nesto ili mrvu uvucenije posto su 15 felge... cestitke za felge... ako te zanimaju rubovi ja sam najpovoljnije nasao u nurnbergu mogu ti poslat mail...moze se dogovorit cijena.. Share this post Link to post Share on other sites
maleni_vr6 0 Posted July 9, 2009 koliko su te izasli rubovi ako se smije znat? fala Share this post Link to post Share on other sites
knez 0 Posted July 9, 2009 mene inox 8.5 tocno 498 eura sa postom,mogao kupit alu za 330 ali eto nisam... Share this post Link to post Share on other sites
maleni_vr6 0 Posted July 9, 2009 aha 498 te izaslo sa postarinom do ljubuskog ili na podrucju njemacke pa ti je netko donio...sorry sto te pilam ali sva informacija dobrodosla Share this post Link to post Share on other sites
knez 0 Posted July 9, 2009 posta je za njemacku i dosli su na adresu pa cekam kad ce doc ovamo ... ja mislim da je tako najsigurnije... Share this post Link to post Share on other sites
maleni_vr6 0 Posted July 9, 2009 Aha ok super thx na info, imas mozda internet adresu od te firme gdje si narucivao Share this post Link to post Share on other sites
Anthony 0 Posted July 9, 2009 i ja isto zainteresiran,uzeo bi sebi 2 i 3 jota ruba od radinoxa,brijem da je ista cijena....daj da vidimo koja je to firma... Share this post Link to post Share on other sites
dvojka 1 Posted July 9, 2009 decki, imam ja po 2 kompleta rubova od 2" i 3", mjenjao bih za pare ili za 4x 1,5" ...mos mislit.....ocuuu i ja 2" i 2,5" Share this post Link to post Share on other sites
Anthony 0 Posted July 10, 2009 J***te,dvojko,iznenadilo me tvoje misljenje,ali si me nakraju za***o.... Share this post Link to post Share on other sites
audicabrio 0 Posted July 10, 2009 (edited) Dobre su ove RS-ice. Još da je nabaviti 8.5j17 i 10j17 za cabria... ajoooj Edited July 10, 2009 by audicabrio Share this post Link to post Share on other sites
dvojka 1 Posted July 10, 2009 Dobre su ove RS-ice. Još da je nabaviti 8.5j17 i 10j17 za cabria... ajoooj upravo to,pretprosli vlasnik ovih mojih ima 17" Share this post Link to post Share on other sites
Rallye G60 17 Posted July 10, 2009 www.felgenfuchs.de pa dogovarajte,ja nisam preko ebay kupovao.. Share this post Link to post Share on other sites
Anthony 0 Posted July 10, 2009 Preko e-baya su malo skuplje,od radinoxa su od 120 eura komad do nadalje,ovisi o sirini...a od aluminija su 89 eura nadalje... Tako da,isplati se,hvala ti,Rallye G60 na vrijednoj informaciji... Share this post Link to post Share on other sites
dvojka 1 Posted July 10, 2009 dal ima neko da bi modo ravnat alu falc od 2", jajast je malo Share this post Link to post Share on other sites
tonac 0 Posted July 10, 2009 dal ima neko da bi modo ravnat alu falc od 2", jajast je malo ima neka firma u ZG.... javim ti sutra! znam dečka kai je nosio ravnat jedan ALU rub baš kao na BBSki izravnali bez oštećenja mogu reć Share this post Link to post Share on other sites
dvojka 1 Posted July 10, 2009 ima neka firma u ZG.... javim ti sutra! znam dečka kai je nosio ravnat jedan ALU rub baš kao na BBSki izravnali bez oštećenja mogu reć ako mislis na jelinica kod cibone, ne da mu se kaze Share this post Link to post Share on other sites
Anthony 0 Posted July 11, 2009 Ima jos jedna kod Zaboka,firma Ocic,tokare sve zivo i pedantno... Share this post Link to post Share on other sites
dvojka 1 Posted July 12, 2009 gdje da onda idem pitat, bio sam danas kod naseg lokalnog, on kaze da bi trebao rub na felgu nasarafit pa onda, al mi nemre garantirat da nebi nesto potrgao, da lako moguce da potrga sarafe Share this post Link to post Share on other sites
Durandal 0 Posted July 13, 2009 Vulkanizer Kruno, Sv. Nedjelja/Bestovje/stovec, radi cuda za alu felge, ne vidim zasto ne bi mogao i ovo... 091 7240 782 Share this post Link to post Share on other sites
dvojka 1 Posted July 13, 2009 Vulkanizer Kruno, Sv. Nedjelja/Bestovje/stovec, radi cuda za alu felge, ne vidim zasto ne bi mogao i ovo... 091 7240 782 cuo za njega, budem provjerio, hvala Share this post Link to post Share on other sites
maleni_vr6 0 Posted July 26, 2009 Ajmo ca, dakle skinio sam sve vide san njih kako ih rastavit jer sam vidio da su ljepljene kako odvojit pojedinacno djelove a da ih ne sjeb....m Sta koristit i na koji nacin Hvala Share this post Link to post Share on other sites
dvojka 1 Posted July 26, 2009 Ajmo ca, dakle skinio sam sve vide san njih kako ih rastavit jer sam vidio da su ljepljene kako odvojit pojedinacno djelove a da ih ne sjeb....m Sta koristit i na koji nacin Hvala industrijskim fenom zagrij rubove na mjestu gdje je ljepljeno, automatski ce rub ostati vruc i onda polako rukama kreni od jedne strane i odizi falc Share this post Link to post Share on other sites
maleni_vr6 0 Posted July 26, 2009 hehe tebe san ceka Ok FALA buden sutra to odvajao jer iden sada lec ujutro radin u 6...isto tako i sredisnji dio odvojim jel da, jer su rs-ice u pitanju Idemo dalje dali se ovo moze odvojit, znaci ova plastika od aluminia fala i cujemo se uskoro Share this post Link to post Share on other sites