tonac 0 Posted June 10, 2009 Golf 1 Golf 2 Golf 3 Golf 4 Golf 5 Passat Polo Jetta/Vento za ostale kategorije neznam... tak je bilo prošle godine.... Share this post Link to post Share on other sites
Veky_ck 0 Posted June 10, 2009 Golf 1 Golf 2 Golf 3 Golf 4 Golf 5 Passat Polo Jetta/Vento za ostale kategorije neznam... tak je bilo prošle godine.... mi 3 kaj skupa dojdemo s polijima, zememo prve 3 nagrade za style, i to je to, ne?? hehe Share this post Link to post Share on other sites
Bube 1 Posted June 10, 2009 mi 3 kaj skupa dojdemo s polijima, zememo prve 3 nagrade za style, i to je to, ne?? hehe Ne.. Share this post Link to post Share on other sites
Veky_ck 0 Posted June 10, 2009 Ne.. Šalil sam se... Bitno je sudjelovati! Ali, ide se jesti piti, i ekipa, i druženje!! To je meni najvažnije a i, Vožnja spretnosti mi se vidi full interesantno hehe Share this post Link to post Share on other sites
tonac 0 Posted June 10, 2009 (edited) Ne.. Janezi rasturaju u POLO klasi.... edit : - Maček veli on zeme GRILL-a... pa se u KA zmečemo za meso... za pive je Vuk zadužen u SLO.... Edited June 10, 2009 by tonac Share this post Link to post Share on other sites
Veky_ck 0 Posted June 10, 2009 Janezi rasturaju u POLO klasi.... edit : - Maček veli on zeme GRILL-a... pa se u KA zmečemo za meso... za pive je Vuk zadužen u SLO.... pa to sam mislil... Polo Cup Edition Polo crvena mat Maček polo, ne? Pa, zmečemo se za meso.. Ni problem!! Share this post Link to post Share on other sites
Guest maksy Posted June 10, 2009 nemojte odavati ko je dobija pehar..neće mi bit zanimljivo gledati onda.. to je ka kad san sazna da će esmeralda progledati...serija mi se onda ogadila.. al je onda ona njen oslipia pa san nastavia gledati jer nisan zna oće li i on progledati..onda su na kraju oboj progledali i baš je zanimljivo bilo.. ne mogu se sad sitit al mislin da su sina imali.. Share this post Link to post Share on other sites
gringomagla 0 Posted June 10, 2009 Golf 1 Golf 2 Golf 3 Golf 4 Golf 5 Passat Polo Jetta/Vento za ostale kategorije neznam... tak je bilo prošle godine.... ok puno hvala dali ima kakvih timskih pehara ko recimo najbrojniji tim???? Share this post Link to post Share on other sites
Veky_ck 0 Posted June 10, 2009 ok puno hvala dali ima kakvih timskih pehara ko recimo najbrojniji tim???? To za tim i mene zanima! Tonac, izvidi!! Share this post Link to post Share on other sites
master 2 Posted June 10, 2009 To za tim i mene zanima! Tonac, izvidi!! ima i za to, nešto kao za najluđu ekipu ili tako nešto zadnje dvije godine odnjeli ga Riječani Share this post Link to post Share on other sites
Dario_7R 34 Posted June 10, 2009 prosle godine su mislim decki iz cazina uzeli tah pehar ,fakat ih je bilo gro i najludji su bili Share this post Link to post Share on other sites
Bube 1 Posted June 10, 2009 Šalil sam se... Bitno je sudjelovati! Ali, ide se jesti piti, i ekipa, i druženje!! To je meni najvažnije a i, Vožnja spretnosti mi se vidi full interesantno hehe Nisam ja to shvatio osobno. I potpisujem sve sto si rekao, vazna je samo zajebancija! Mislim da i ako se prijavim, to ce bit iz zajebancije. Boli me k i da budem 50. Share this post Link to post Share on other sites
Guest Dragec06 Posted June 10, 2009 Nadam se da ću se u subotu priključiti ekipi koja kreće u 10:00 sa OMV pumpe na karlovačkoj Share this post Link to post Share on other sites
Jura31 0 Posted June 10, 2009 i mi vam se pridruzujemo u ZG pozdrav iz PZ. Share this post Link to post Share on other sites
Carlito 0 Posted June 10, 2009 dolazim i ja u subotu negdije 20-21h ak nije prekasno za rostilj i pivu. Share this post Link to post Share on other sites
Martin Vr6 0 Posted June 11, 2009 U kolko sati se krece s Bille u subotu? Share this post Link to post Share on other sites
vwg 1.9tdi 0 Posted June 11, 2009 U kolko sati se krece s Bille u subotu? okupljanje na bili u subotu u 9 sati polazak za karlovac u 10:00 sati :fakjea Share this post Link to post Share on other sites
Vec 1 Posted June 11, 2009 (edited) 1 DAN Edited June 11, 2009 by VecTDI Share this post Link to post Share on other sites
Luka_R32 0 Posted June 11, 2009 ajd konačno, već jedva čekam.. Share this post Link to post Share on other sites
KR3MN1 van den BOSCH 0 Posted June 11, 2009 ja dolazim suboto posle 12 sati. Share this post Link to post Share on other sites
ivwan19 0 Posted June 11, 2009 za sada obecavajuce vrijeme!! http://prognoza.hr/sedam.php?id=sedam&...&code=14232 Share this post Link to post Share on other sites
Nick 0 Posted June 11, 2009 Jebenini! Taman, niti pretoplo ni hladno @Ivanchica, ideš u subotu na Billu pa u kolonu do KA, ili? Share this post Link to post Share on other sites
Vec 1 Posted June 11, 2009 zasad je vrijeme u KLCu ludilo,nemo's disat od vrucine al sve je relativno... valjda nas nece iznevjerit Share this post Link to post Share on other sites
Trojan 0 Posted June 11, 2009 Nabavljen šator, vreće. Sve. Can`t wait Share this post Link to post Share on other sites
Guest maksy Posted June 11, 2009 Nabavljen šator, vreće. Sve. Can`t wait tako je i kod mene + ošiša san se :fakjea Share this post Link to post Share on other sites