Vec 1 Posted June 9, 2009 vec nemoj da te opet hvatam samo s fotićem haha ovaj put moze s pivom Share this post Link to post Share on other sites
ivwan19 0 Posted June 9, 2009 a jeste neki svaka vam čast pa dajte čovjeku olakšajte,zakaj da ide tak ako je nekom usput i može ga povest...ako nema niko otići ću ja po njega pa olaksavamo mu..... kada se neznam sam snaci onda smo mu mi ponudili pomoc... zet majka :-) Share this post Link to post Share on other sites
Nick 0 Posted June 9, 2009 (edited) pa olaksavamo mu..... kada se neznam sam snaci onda smo mu mi ponudili pomoc... zet majka :-) moj čoek :rotfl Edited June 9, 2009 by Nick Share this post Link to post Share on other sites
Vlado 0 Posted June 9, 2009 ma doso bi ja sa plavim mercedesom al malo mi je glupo jel kao prvo nikog zivog neznam a izgledo bi ko padobranac da dođem pjeske na billu ko da sam sa marsa pao...pa zato pitam ako je nekomu usput da me pokupi a ne nista... Share this post Link to post Share on other sites
Trojan 0 Posted June 9, 2009 Vlado je od 154 posta koja ima 153 skupio u ovom topicu Share this post Link to post Share on other sites
TOMZG 1 Posted June 9, 2009 Vlado je od 154 posta koja ima 153 skupio u ovom topicu :rotfl a vlado i sta onda ako dodes pjeske, ja idem s frendom jer mi se ne da bezveze ic samome sa svojim autom... pa cu vjerojatno i ja s busom do save ako ne dode po mene, sta sad Share this post Link to post Share on other sites
woodoo 0 Posted June 9, 2009 E oče bit kakva povorkica kroz grad ili!?! Share this post Link to post Share on other sites
Vlado 0 Posted June 9, 2009 Vlado je od 154 posta koja ima 153 skupio u ovom topicu polako al sigurno Share this post Link to post Share on other sites
ivwan19 0 Posted June 9, 2009 :rotfl a vlado i sta onda ako dodes pjeske, ja idem s frendom jer mi se ne da bezveze ic samome sa svojim autom... pa cu vjerojatno i ja s busom do save ako ne dode po mene, sta sad slone kaj se bojis da bu se jupol edition razletio do karlovca kada ne ides sa svojim autom!!! :rotfl Share this post Link to post Share on other sites
Baljulji 0 Posted June 9, 2009 (edited) ma doso bi ja sa plavim mercedesom al malo mi je glupo jel kao prvo nikog zivog neznam a izgledo bi ko padobranac da dođem pjeske na billu ko da sam sa marsa pao...pa zato pitam ako je nekomu usput da me pokupi a ne nista... I kaj sad!?!? Ja idem sa Fijat Doblom S8 pa mi nije neugodno i bed da bu mi ga netko zapalil TO Emma :može Ana ići sa mnom, čisto da riješim neke stvari s njom! Edited June 9, 2009 by Baljulji Share this post Link to post Share on other sites
Guest maksy Posted June 9, 2009 Vlado je od 154 posta koja ima 153 skupio u ovom topicu A od tih 153 njih 150 sadrži frazu "ima li me ko pokupiti" a ostatak je "hvala" ili "jel to sigurno" Share this post Link to post Share on other sites
Trojan 0 Posted June 9, 2009 A od tih 153 njih 150 sadrži frazu "ima li me ko pokupiti" a ostatak je "hvala" ili "jel to sigurno" Mate reklamiraš mi firmu u sigu Share this post Link to post Share on other sites
Guest maksy Posted June 9, 2009 Vi reklamirate mene u reklami Share this post Link to post Share on other sites
HCC_R 0 Posted June 9, 2009 Dolazim i ja, nakon što sam zbog gluposti propustio see ovo neću nikako, ali dolazim sa alfom vrlo vjerovatno na db drag jer golfu se još ne nazire da bi mogao vozit jednog dana :lol: Ja ću doć s opel astrom :D Imam previše rupa na golfu pa ne mogu s njim na db drag Pa odi sa golfom i prijavi se na styl uzimaš sigurno nagradu za rat-look Ma uzet ćemo im sve nagrade sa alfom i opelom hahaah... Share this post Link to post Share on other sites
Emma 0 Posted June 9, 2009 baljulji nejde Ana nego Irena...tu su negdje hehe,vidimo se.... Share this post Link to post Share on other sites
weky 0 Posted June 9, 2009 Ljudi opet donosim jeger tako da cuvajte me se :rotfl pogotovo slaven, vojo i weky Sram te bilo ove godine sam na soku i vodi Share this post Link to post Share on other sites
puks 0 Posted June 9, 2009 Ak se smijem ubaciti Jel netko zna koje ce biti klase za style, znam za Golf I II III IV V i to al dal netko zna dal takve klase postoje i za npr jettu, passate ili su oni objedinjeni u jednu klasu bez obzira na generaciju tj. iliti liniju ili isto imaju po generacijama Ak netko zna nek napise unaprijed zahvaljujem Share this post Link to post Share on other sites
joke 0 Posted June 9, 2009 (edited) Dolazim i ja, nakon što sam zbog gluposti propustio see ovo neću nikako, ali dolazim sa alfom vrlo vjerovatno na db drag jer golfu se još ne nazire da bi mogao vozit jednog dana :lol: Ma di ćeš ti s onim fiatom , daj si prvo volan opravi da možeš motat Pa odi sa golfom i prijavi se na styl uzimaš sigurno nagradu za rat-look Ma uzet ćemo im sve nagrade sa alfom i opelom hahaah... Meni bar ulje ne curi, a uostalom šta ti imaš protiv ratluka :rotfl :rotfl Edited June 9, 2009 by joke Share this post Link to post Share on other sites
HCC_R 0 Posted June 9, 2009 OOOOOOOO koji si ti lipicaner, sutra će fijat bit popravljen i sad baš neću ić na db dreg da ne uzmem sve nagrade jer bilo bi sramota da jedan fiat ili ti ga alfa bude najglasnija na vw meetu...hahah... Share this post Link to post Share on other sites
vwg 1.9tdi 0 Posted June 9, 2009 OOOOOOOO koji si ti lipicaner, sutra će fijat bit popravljen i sad baš neću ić na db dreg da ne uzmem sve nagrade jer bilo bi sramota da jedan fiat ili ti ga alfa bude najglasnija na vw meetu...hahah... možda i neće biti najglasniji :rotfl Share this post Link to post Share on other sites
HCC_R 0 Posted June 9, 2009 (edited) Pa sad i neće kad me naljutio i neda svoju muziku... Edited June 9, 2009 by HCC_R Share this post Link to post Share on other sites
gringomagla 0 Posted June 10, 2009 Ak se smijem ubaciti Jel netko zna koje ce biti klase za style, znam za Golf I II III IV V i to al dal netko zna dal takve klase postoje i za npr jettu, passate ili su oni objedinjeni u jednu klasu bez obzira na generaciju tj. iliti liniju ili isto imaju po generacijama Ak netko zna nek napise unaprijed zahvaljujem pitanje????????????? poz hvala na odgovoru! Share this post Link to post Share on other sites
Speedy-RI 0 Posted June 10, 2009 Sram te bilo ove godine sam na soku i vodi Samo se ti tješi Ljudi još samo 2 dana :fakjea Share this post Link to post Share on other sites
Vlado 0 Posted June 10, 2009 A od tih 153 njih 150 sadrži frazu "ima li me ko pokupiti" a ostatak je "hvala" ili "jel to sigurno" a lako je vama kad vi imate aute pa se lako vama zezat...vidim ja da meni ne gine plava strijela do bille :D Share this post Link to post Share on other sites
Emma 0 Posted June 10, 2009 a lako je vama kad vi imate aute pa se lako vama zezat...vidim ja da meni ne gine plava strijela do bille :D dođi sa bilo čime do bille i ja te vozim dalje,nema frke Share this post Link to post Share on other sites