david010 0 Posted April 7, 2009 Pozdrav svima..molio bi malu pomoc...kupio sam sve potrebno materijal,ljepilo....e sad zanima me ako je netko to radio lijepio nek mi malo napise na sta da pripazim...auto je troja vrata... Jel moze sve biti iz jednog komada ili se mora rezati? Kakvo je ljepilo potrebno mozda sam krivo kupio!? Jel to izvedivo ili cu morati potraziti strucnu pomoc??? Share this post Link to post Share on other sites
bramba 0 Posted April 7, 2009 I ja sam to imao u planu ali nakon malo mozganja shvatio sam da je strućna pomoć neophodna. Kao prvo nemože ti biti sve u komadu bar ako radiš po original tapacirunzima od dvojke. Savjet nađi poštenog majstora koji je to vec radio i njemu daj, znaci ne obicnom tapateru koji se s tim nije nikad zezao on ce ti zbrljati i tako možeš i sam vec nekom tko ima iskustva s tim stvarima. Share this post Link to post Share on other sites
david010 0 Posted April 7, 2009 fala..rijesit cu vec nesto.. A sta mislite da se ofarbaju u crno u lakirnici...mozda mat??? Share this post Link to post Share on other sites
Leo-st 5 Posted April 7, 2009 (edited) 1.pliš sa 2-3mm spužice na pozadini ti je najzahvalniji materijal 2.neostik najbolje lipi 3.tapecirung moraš ocistit znači nesmi ostat one stare spužve što se osipa inače nećeš ništa napravit 4.moraš imati baremm dva pomoćnika može ti biti iz komada ako ideš tim materijalom samo moras pazit da namazes posebno tepecirung posebno platno sacekas da se ljepilo osusi i ides na spajanje polako po 10-tak cm,evo kako je meni ispalo: Edited April 7, 2009 by Leo55 Share this post Link to post Share on other sites
david010 0 Posted April 7, 2009 super ti je ispalo...ali ja bi htio vrata tapecirati i ona imaju one zaobline gdje ruke stoje i na krajevima se uvijek stvara visak tj onako trebalo bi se odrezati i spajati ili malo presaviti....aj uslikat cu ja materijal mozda mozes vidjeti jel valja.. e a tu spuzvicu se naljepi na materijal ili??? Share this post Link to post Share on other sites
hrvoje_bj 0 Posted April 7, 2009 super ti je ispalo...ali ja bi htio vrata tapecirati i ona imaju one zaobline gdje ruke stoje i na krajevima se uvijek stvara visak tj onako trebalo bi se odrezati i spajati ili malo presaviti....aj uslikat cu ja materijal mozda mozes vidjeti jel valja.. e a tu spuzvicu se naljepi na materijal ili??? Mislim da bi trebalo biti za kupit materijala koji odma ima tu spuzvicu Share this post Link to post Share on other sites
dvojka 1 Posted April 8, 2009 Mislim da bi trebalo biti za kupit materijala koji odma ima tu spuzvicu ima,znas gdje ima hrvoje - u dekoru - ona trgovina blizu 92 kod rotora na samom cosku tu kojih 30 kn je 1m x 1,4m Share this post Link to post Share on other sites
hrvoje_bj 0 Posted April 8, 2009 ima,znas gdje ima hrvoje - u dekoru - ona trgovina blizu 92 kod rotora na samom cosku tu kojih 30 kn je 1m x 1,4m Da tamo je bio prije DEKOR. sad je to drugi ducan i zove se SVETMAR Share this post Link to post Share on other sites
dvojka 1 Posted April 8, 2009 Da tamo je bio prije DEKOR. sad je to drugi ducan i zove se SVETMAR tako je SVETMAR - to je ta trgovina, moze ti ona teta naruciti boju koju hoces ako imaju na lageru u zg Share this post Link to post Share on other sites
hrvoje_bj 0 Posted April 8, 2009 tako je SVETMAR - to je ta trgovina, moze ti ona teta naruciti boju koju hoces ako imaju na lageru u zg e nemogu bas sve narucit.ja iso juce da kupim materijal za svoje siceve i nema bas toga kojeg ja trebam Share this post Link to post Share on other sites
Leo-st 5 Posted April 9, 2009 (edited) Mislim da bi trebalo biti za kupit materijala koji odma ima tu spuzvicu ima,ima ali vidim da je kod vas jeftinija ja svoju u splitu platio 80kn po duznom metru Edited April 9, 2009 by Leo55 Share this post Link to post Share on other sites
dvojka 1 Posted April 9, 2009 e nemogu bas sve narucit.ja iso juce da kupim materijal za svoje siceve i nema bas toga kojeg ja trebam ma odes utapetariju matus ili negdje gdje rade za aute ida vidis kako imaju Share this post Link to post Share on other sites