1 1
bonux

treba mi mehaničar za popraviti auto u ZG

Recommended Posts

Imao jutros sudar kod avenue malla pa u principu sad tražim pouzdanog i jeftinog mehanicara za to popravit. Da sam u Zadru ne bi imao taj problem al u zahrebu ni ne znam gdje ga naći. Uglavnom nije toliko strasno ali auto ne pali tako da nije u voznom stanju. Auto je trenutno u savskom gaju i moze ga se vuci s drugim autom bez problmema. na prvi pogled treba mijenjat prednji duboki branik, haubu, malo ispeglat desni blatobran hladnjak nije pusti vodu. U biti nije mi jasno zasto ne pali jer nije dobio toliko jak udarac.

Uglavnom vecinu dijelova mogu nac sam a sad braco forumasi pomagajte da se to sto prije rijesi :)

Mlo kasnije cu stavit slike

poz

gla zvrcni me ja ti mogu pomoći kaj se tiče mehanike da osposobimo auto i haubu i te sitnice, a duboke branike nemam, uglavnom zvrcni me imam i šlepu broj ti je ispod ovog teksta

kad bi ostavio broj moba onda bi te netko mogao i nazvati :rolleyes:

a jebga ostavljen je u profilu, al nema veze ponovit cu opet 095/860-9848

izgleda da cu opet morat narucivat masku od tebe :)

Edited by bonux

Kaj,krenuo lik ispred tebe na rotoru al se predomislio pa stao..!? :da Klasicna...

Po meni tebi treba mehanicar i limar a to je jedino Ironic..

Kaj,krenuo lik ispred tebe na rotoru al se predomislio pa stao..!? :da Klasicna...

Po meni tebi treba mehanicar i limar a to je jedino Ironic..

ma uz sve ostalo najvise je sunce koje je u to vrijeme tuklo ravno u oci a nisam ima cvike i odjednom se clio stvori ispred mene.

Ma mislim da na rotoru necu nikad imat sudar, drz se srednje trake i dobro istegnes vrat livo i desno i nema zime... :)

vidit cu sto vekyman kaze pa cu znat bolje kome se dalje javit...

poz

ma uz sve ostalo najvise je sunce koje je u to vrijeme tuklo ravno u oci a nisam ima cvike i odjednom se clio stvori ispred mene.

Ma mislim da na rotoru necu nikad imat sudar, drz se srednje trake i dobro istegnes vrat livo i desno i nema zime... :)

vidit cu sto vekyman kaze pa cu znat bolje kome se dalje javit...

poz

evo da javim auto je složen za prvu ruku da vozi i to je najbitnije. Svaka cast vekymanu1 i ekipi u radioni, posao su napravili ful brzo i jako povoljno :palacg

Moja preporuka svima koji žele trgovati s njim. Ljudino skidam kapu.

Poslije uskrsa ce se raditi limarija i pituranje pa ako ima dobrih majstora slobodno se javite na PM.

1 1