bonux 0 Posted April 9, 2009 Imao jutros sudar kod avenue malla pa u principu sad tražim pouzdanog i jeftinog mehanicara za to popravit. Da sam u Zadru ne bi imao taj problem al u zahrebu ni ne znam gdje ga naći. Uglavnom nije toliko strasno ali auto ne pali tako da nije u voznom stanju. Auto je trenutno u savskom gaju i moze ga se vuci s drugim autom bez problmema. na prvi pogled treba mijenjat prednji duboki branik, haubu, malo ispeglat desni blatobran hladnjak nije pusti vodu. U biti nije mi jasno zasto ne pali jer nije dobio toliko jak udarac. Uglavnom vecinu dijelova mogu nac sam a sad braco forumasi pomagajte da se to sto prije rijesi Mlo kasnije cu stavit slike poz Share this post Link to post Share on other sites
vekyman1 0 Posted April 9, 2009 gla zvrcni me ja ti mogu pomoći kaj se tiče mehanike da osposobimo auto i haubu i te sitnice, a duboke branike nemam, uglavnom zvrcni me imam i šlepu broj ti je ispod ovog teksta Share this post Link to post Share on other sites
bonux 0 Posted April 9, 2009 evo malo slika http://s665.photobucket.com/albums/vv18/bb...pg&newest=1 Share this post Link to post Share on other sites
IronicGti 0 Posted April 9, 2009 kad bi ostavio broj moba onda bi te netko mogao i nazvati Share this post Link to post Share on other sites
bonux 0 Posted April 9, 2009 (edited) kad bi ostavio broj moba onda bi te netko mogao i nazvati a jebga ostavljen je u profilu, al nema veze ponovit cu opet 095/860-9848 izgleda da cu opet morat narucivat masku od tebe Edited April 9, 2009 by bonux Share this post Link to post Share on other sites
LAZO 0 Posted April 9, 2009 Kaj,krenuo lik ispred tebe na rotoru al se predomislio pa stao..!? Klasicna... Po meni tebi treba mehanicar i limar a to je jedino Ironic.. Share this post Link to post Share on other sites
bonux 0 Posted April 10, 2009 Kaj,krenuo lik ispred tebe na rotoru al se predomislio pa stao..!? Klasicna... Po meni tebi treba mehanicar i limar a to je jedino Ironic.. ma uz sve ostalo najvise je sunce koje je u to vrijeme tuklo ravno u oci a nisam ima cvike i odjednom se clio stvori ispred mene. Ma mislim da na rotoru necu nikad imat sudar, drz se srednje trake i dobro istegnes vrat livo i desno i nema zime... vidit cu sto vekyman kaze pa cu znat bolje kome se dalje javit... poz Share this post Link to post Share on other sites
bonux 0 Posted April 10, 2009 ma uz sve ostalo najvise je sunce koje je u to vrijeme tuklo ravno u oci a nisam ima cvike i odjednom se clio stvori ispred mene. Ma mislim da na rotoru necu nikad imat sudar, drz se srednje trake i dobro istegnes vrat livo i desno i nema zime... vidit cu sto vekyman kaze pa cu znat bolje kome se dalje javit... poz evo da javim auto je složen za prvu ruku da vozi i to je najbitnije. Svaka cast vekymanu1 i ekipi u radioni, posao su napravili ful brzo i jako povoljno Moja preporuka svima koji žele trgovati s njim. Ljudino skidam kapu. Poslije uskrsa ce se raditi limarija i pituranje pa ako ima dobrih majstora slobodno se javite na PM. Share this post Link to post Share on other sites