Igor_VG 0 Posted April 9, 2009 (edited) Imali tko kakvu informaciji o ovome autu http://auti.net.hr/automobili/showAdvert408425.html Edited April 9, 2009 by Igor_VG Share this post Link to post Share on other sites
docg60 0 Posted April 9, 2009 Imali tko kakvu informaciji o ovome autu http://auti.net.hr/automobili/showAdvert408425.html Imam ja!Auto je pripadao mom prijatelju Davoru iz Podsuseda/ZG.On je prodao taj auto sadašnjem vlasniku .Auto nije bio jače udaran.Jedan od boljih od 5000 komada.Ovo je smiješna cijena za takav auto. Share this post Link to post Share on other sites
dvojka 1 Posted April 9, 2009 Imam ja!Auto je pripadao mom prijatelju Davoru iz Podsuseda/ZG.On je prodao taj auto sadašnjem vlasniku .Auto nije bio jače udaran.Jedan od boljih od 5000 komada.Ovo je smiješna cijena za takav auto. uglavnom,ja sad po slici vec vidim da je prednji branik sa crvenog autua cijena je super, ako je auto imalo ok, steta sto nemam barem kune a kamoli evre Share this post Link to post Share on other sites
Igor_VG 0 Posted April 10, 2009 (edited) Jel znate u kakvom je stanju motor, g-lader? I moze objasnjenje, kako to da postoji rally 160ks i 200ks? Edited April 10, 2009 by Igor_VG Share this post Link to post Share on other sites
docg60 0 Posted April 10, 2009 Čovjek je napisao da je presložio motor na novo,G-lader je slagao (dok ja bio kod frenda) Wolfgang Zwiessler (Dr.G-lader) .Koliko je kilometara prošao odonda-ne znam.Uglavnom - da su motor i g-lader totalno u banani za one se novce isplati kupiti jer su cijene i za puno,puno lošije aute više. Share this post Link to post Share on other sites
Mario_Zg 0 Posted April 10, 2009 Jel znate u kakvom je stanju motor, g-lader? I moze objasnjenje, kako to da postoji rally 160ks i 200ks? Rallye sa 160ks je 8v a ovaj sa 210 je 16V. Ugrubo je to to. Bude Pero napisao ako vidi topic. Share this post Link to post Share on other sites
Joc16v 0 Posted April 10, 2009 Rallye sa 160ks je 8v a ovaj sa 210 je 16V. Ugrubo je to to. Bude Pero napisao ako vidi topic. Ja kad neznam onda sutim a ne laprdam bezveze. 16vg60 nije iso u rallya-a. I nepostoji rallye sa 200 ks serijski. Vjerojatno ima chip i remenicu manju pa ima cca 200ks, nesto manje al zaokruzeno. Share this post Link to post Share on other sites
Guest corrado.. Posted April 10, 2009 Ja kad neznam onda sutim a ne laprdam bezveze. 16vg60 nije iso u rallya-a. I nepostoji rallye sa 200 ks serijski. Vjerojatno ima chip i remenicu manju pa ima cca 200ks, nesto manje al zaokruzeno. Tako je originala je 160ks i ništa drugo , makar dok je bilo slike nekako mi se činilo da unutra nije originalni motor od rallya 1H več od corrada PG ... Al nema veze inače ta cijena je ok Share this post Link to post Share on other sites
dvojka 1 Posted April 10, 2009 sam malo, jel taj oglas nekim cudom nestao? docg60 - aj vi njima recite kakav rallye se moze kupit za te novce Share this post Link to post Share on other sites
Vuxa 0 Posted April 10, 2009 docg60 - aj vi njima recite kakav rallye se moze kupit za te novce U ovoj kriznoj situaciji dobar Share this post Link to post Share on other sites
dvojka 1 Posted April 10, 2009 U ovoj kriznoj situaciji dobar nisam to mislio, sasa zna koliko mu je kolega jedan dao za rallye koji treba slagati i to mnogo slagati Share this post Link to post Share on other sites
Mario_Zg 0 Posted April 10, 2009 Ja kad neznam onda sutim a ne laprdam bezveze. 16vg60 nije iso u rallya-a. I nepostoji rallye sa 200 ks serijski. Vjerojatno ima chip i remenicu manju pa ima cca 200ks, nesto manje al zaokruzeno. Decko malo smiri dozivljaje . Takvi izrazi nisu primjereni forumu Malo mi se pomijesalo sa limitedom i dujom g60 Share this post Link to post Share on other sites
docg60 0 Posted April 10, 2009 Taj Rallye je imao čip i remenicu-ja sam osobno to stavljao na taj auto tako da smo računali da je imao cca.200ks.Auto je imao uključen samo prednji pogon jer su na tehničkom pregledu u ZG stavili auto na valjke i potrgali zadnji pogon.Sadašnji vlasnik je sve popravio. Share this post Link to post Share on other sites
Guest corrado.. Posted April 11, 2009 Taj Rallye je imao čip i remenicu-ja sam osobno to stavljao na taj auto tako da smo računali da je imao cca.200ks.Auto je imao uključen samo prednji pogon jer su na tehničkom pregledu u ZG stavili auto na valjke i potrgali zadnji pogon.Sadašnji vlasnik je sve popravio. Eto vidiš šta ovi na tehničkom naprave ja bi ih tužil za to garant , tak su i meni skoro dopelja ga lik na valjke i testira on njega eh kad mu je zaplesal odmah je bilo dosta testiranja ... Share this post Link to post Share on other sites
dvojka 1 Posted April 11, 2009 Eto vidiš šta ovi na tehničkom naprave ja bi ih tužil za to garant , tak su i meni skoro dopelja ga lik na valjke i testira on njega eh kad mu je zaplesal odmah je bilo dosta testiranja ... jel mozemo mi vidjet konacno taj tvoj rallye Share this post Link to post Share on other sites
Guest corrado.. Posted April 11, 2009 jel mozemo mi vidjet konacno taj tvoj rallye Dođi do mene pa ga gledaj kolko god hočeš , neda mi se sada sa slikama hebati... Share this post Link to post Share on other sites
dvojka 1 Posted April 11, 2009 Dođi do mene pa ga gledaj kolko god hočeš , neda mi se sada sa slikama hebati... rado bi dosao ali rizik mi je na nevidjeno ici ali i kod mote sam se spremao pola godina da auto vidim uzivo, do tad sam ga vidio na fotografiranom dokumentu Share this post Link to post Share on other sites
KR3MN1 van den BOSCH 0 Posted April 11, 2009 Taj Rallye je imao čip i remenicu-ja sam osobno to stavljao na taj auto tako da smo računali da je imao cca.200ks.Auto je imao uključen samo prednji pogon jer su na tehničkom pregledu u ZG stavili auto na valjke i potrgali zadnji pogon.Sadašnji vlasnik je sve popravio. onda je bio pogon u banani. Share this post Link to post Share on other sites
Rallye VR6 8 Posted April 11, 2009 onda je bio pogon u banani. Nije jedini kojem se pogon rasuo na valjcima. Samo šta ovima u stanici za tehnički ne možeš dokazati.... Kad se zavrte prednji kotači dovoljno brzo, odmah ukopča zadnji pogon. Jedino ako su valjci dovoljno spori , da visko ne ukopča pa da ne bude ništa Ili da se auto kontra okrene tako da vrti kotače unazad Share this post Link to post Share on other sites
KR3MN1 van den BOSCH 0 Posted April 11, 2009 pa dobro pero, samo onda bi svima koji imaju synchro rasturilo hardy-šajbe. Ili nam getribe, koji vozimo quattro pogone (uvjek ukopčano). Ja mislim da je pogon vamo-tamo u banani i da ga samo pogodi do kraja takav manever Share this post Link to post Share on other sites
Rallye VR6 8 Posted April 11, 2009 Može biti i to jer imaju puno kilometara, ali mislim da bi i novi visko razvalio da odeš na valjke, to je slab pogon i nije pravi 4x4. Quattro je sasvim druga stvar i on izdrži sve. Ja sam vozio jednom mog rallye-a samo na zadnji pogon. Puštaš kvačilo i ne krene baš odmah nego nakon par trenutaka (dok ukopča). Tako da na nekim sporijim valjcima ne bi trebalo biti problema. Share this post Link to post Share on other sites
KR3MN1 van den BOSCH 0 Posted April 11, 2009 hja...nema šta, jedan dan jednog synhriča, na valjeve i ispod auta gledat što se dogodi. Onda čemo znat više Share this post Link to post Share on other sites
Guest corrado.. Posted April 11, 2009 rado bi dosao ali rizik mi je na nevidjeno ici ali i kod mote sam se spremao pola godina da auto vidim uzivo, do tad sam ga vidio na fotografiranom dokumentu Rizik veliš inače nema ti toga a možda ti kec bude malo pijan pa ti je za benzin , inače cijeli je atutić u original stanju dobro osim par stvari ko što su kvake vanjske vidi sliku na avartaru to je taj... Share this post Link to post Share on other sites
dvojka 1 Posted April 11, 2009 Rizik veliš inače nema ti toga a možda ti kec bude malo pijan pa ti je za benzin , inače cijeli je atutić u original stanju dobro osim par stvari ko što su kvake vanjske vidi sliku na avartaru to je taj... rizik mi je doci vidjet jer dok nema slika nema ni rallye-a, avatar moze biti rallye od susjeda isto kako je kr3mni slikao onu stvar od susjeda pa se kur*io po forumu Share this post Link to post Share on other sites
Guest corrado.. Posted April 11, 2009 rizik mi je doci vidjet jer dok nema slika nema ni rallye-a, avatar moze biti rallye od susjeda isto kako je kr3mni slikao onu stvar od susjeda pa se kur*io po forumu O bez brige pitaj dečke iz bj dal imam rallya ili ne , inače nebi ni stavljal sliku u avartar da ga nemam ..pozz Share this post Link to post Share on other sites