Baljulji 0 Posted April 11, 2009 (edited) Dakle vjerujem da većina zna koji je ovo auto! DA odmah riješimo dilemu kako to da stavljam "tuđi" auto pod ponude, ja sam većinski vlasnik zbog nekih nerješenih stvari između mene i vlasnika tako da smo odlučili prodati ovou jedinicu. Ako je potrebno objasnit ću o čemu je riječ jer nema smisla da o tome pišem ovdje, ako treba tu sam - ovo se odnosi samo na admine i moderatore Golf 1 po papirima 1.3 Motor u njemu ABF 2.0 16V izmjerenih 183PS Info o motoru, ispuhu i ovjesu na upit Sicevi od corrada, stvarno u izvrsnom stanju Registriran do 8 mjeseca 2009 FIXNO 3000,00€ Info 091/556 32 57 Damir, auto je na Remizi i tamo se može vidjeti. Zovite Damira jer je on svaki dan kod auta, a ja po cijele dane na terenu, al ako hoćete zovite i mene Edited April 11, 2009 by rrocado Share this post Link to post Share on other sites
Baljulji 0 Posted September 28, 2009 Bump. Cijena pada 2.700,00€ Share this post Link to post Share on other sites
Baljulji 0 Posted February 20, 2010 Ljudi ocito neznaju za taj auto pa cu ja malo pojasniti. Daleko najbrzi kec u Zg ( vrijedi za atmosferce ) - primam sve oklade! Izmjereno 183 KS i 216 NM. Vozio 13,8 402m, a bivsi vlasnik (ja) vjeruje da bi isao i brze s drugim gumama, a mozda i samo vozacem. Auto je slozen za jurnjavu a ne za sminku BUMP Share this post Link to post Share on other sites
Baljulji 0 Posted March 18, 2010 (edited) Prodano, može lokot! :bravo :bravo Edited May 4, 2010 by Baljulji Share this post Link to post Share on other sites