bojan24 0 Posted May 30, 2009 (edited) ja na kuZim ,,pa bojan fuckar sam ja imam i kopiju uplatnice POD NICK PIŠE BOJAN 24 i sad zato kaj se nisam javio sam ostao bez majice??? ko da ima 358739 bojana na forumu.... carlito poslo sam ti PM .... Edited May 30, 2009 by bojan24 Share this post Link to post Share on other sites
manni 0 Posted May 31, 2009 ma i od moje nula bodova, izgleda!!!! Share this post Link to post Share on other sites
ivwan19 0 Posted May 31, 2009 di je moja majca?????? Share this post Link to post Share on other sites
srki 0 Posted May 31, 2009 samo polako i bez nervoze... sve ce majce biti rjesene.. kod karlita je vjerovatno doslo do nekih zastoja... Share this post Link to post Share on other sites
drake 0 Posted May 31, 2009 samo polako i bez nervoze... sve ce majce biti rjesene.. kod karlita je vjerovatno doslo do nekih zastoja... Pa nek se onda lipo javi ljudima i objasni u cemu je problem i zasto jos pola nas nije dobilo majicu, a platili smo i poslali adresu! Share this post Link to post Share on other sites
tehničar 0 Posted May 31, 2009 Pa nek se onda lipo javi ljudima i objasni u cemu je problem i zasto jos pola nas nije dobilo majicu, a platili smo i poslali adresu! Drake ima pravo,ja poslao adresu ima 7 dana i rečeno šalje se a još ništa,proće lito dok stignu majce Share this post Link to post Share on other sites
srki 0 Posted May 31, 2009 (edited) a vjerovatno je covjek zauzet.. jeste ga probali zvati na mob?? Edited May 31, 2009 by srki Share this post Link to post Share on other sites
TROJKA 2 Posted May 31, 2009 a vjerovatno je covjek zauzet.. jeste ga probali zvati na mob?? ....nemozes vjerovati.. hocemo cekati 1 god kao za TM kupovinu ...zurba za uplate i sad banana..ljudi cekaju ko ..(bezveze) Share this post Link to post Share on other sites
Emma 0 Posted May 31, 2009 ljudi ako treba ja ču pokupit negdje majce pa vam dofuram u karlovac....carlita nema već 4dana na forumu ko zna šta je... Share this post Link to post Share on other sites
AUTOFREAK 218 Posted May 31, 2009 Tejk mani end ran reko bi Borat Ja sam uredno dao adresu i cekam majicu pa sad eto vidit cemo Share this post Link to post Share on other sites
Trojan 0 Posted June 1, 2009 (edited) Ja svoju dobio u subotu, Speedy-u je poslao sve zajedno za Ri ekipu. U četvrtak mislim su stigle. Edited June 1, 2009 by TROJAN Share this post Link to post Share on other sites
Speedy-RI 0 Posted June 1, 2009 Tako je mi rijecani smo dobili majice i stvarno ih moram pohvaliti, kvalitetno su napravljene a i kvalitetne su majice Share this post Link to post Share on other sites
master 2 Posted June 1, 2009 Tako je mi rijecani smo dobili majice i stvarno ih moram pohvaliti, kvalitetno su napravljene a i kvalitetne su majice istina stigle majice i stvarno me kvaliteta iznenadila Share this post Link to post Share on other sites
manni 0 Posted June 2, 2009 situacija je takva da netko neće dobit majicu! vidićemo ko........ he he Share this post Link to post Share on other sites
puks 0 Posted June 2, 2009 situacija je takva da netko neće dobit majicu! vidićemo ko........ he he Nije uopce problem nek vrati novce i bok i ostajemo i dalje ljudi Share this post Link to post Share on other sites
Emma 0 Posted June 2, 2009 dajte ljudi pa javit će se,carlito je dobar čovjek,dugo je tu,nemate brige za ništa,ko zna kaj se desilo da se čovjek nemože javiti...jel ga netko nazvao na mobitel pitao,provjerio...očito nije... Share this post Link to post Share on other sites
Salko01 0 Posted June 2, 2009 Ma ja neznam cemu panika,ako je covjek reko da ce to napraviti onda ce sigurno odraditi poso do kraja. Meni je majica jutros stigla postom kuci,tako da vjerujem da ce i ostali dobiti za koji dan. Ovakvi su komentari glupi i nebi se trebali pisati jer covjek vam radi uslugu a ima i bitnijih stvari u zivotu od slanja majica,strpite se malo. Share this post Link to post Share on other sites
sanel_g3 1 Posted June 2, 2009 trebo je to sve podijelit u karlovcu i bok,ovak čovjek sam gubi vrijeme kaj vama šalje poštom isto ti je hoćeš dobit danas ili za dva tjedna Share this post Link to post Share on other sites
RI VW 4 Posted June 2, 2009 Pa dajte ljudi sta radite toliku paniku....pa dobit cete majce, ocito je covjek u guzvi i nemoze sve poslat odjedamput.......dosta ljudi je dobilo, a dobit ce i ostali....il nazovite covjeka na mob i pitajte ga a ne ovako tu pisat Share this post Link to post Share on other sites
manni 0 Posted June 2, 2009 šta dižete paniku!!!! ja ga bio zvao telefonom prije par dana i reko mi da neće sad svaki dan ić na poštu, nego kad se nakupi poslaće sve u par dana!! tak i bilo - meni je isto došla majica i OK je !! (samo neznam jel ju smijem prat u mašini zbog naljepnica, pa ako je neko prao nek napiše jel je sve super sa naljama) Share this post Link to post Share on other sites
Sioux 0 Posted June 2, 2009 šta dižete paniku!!!! ja ga bio zvao telefonom prije par dana i reko mi da neće sad svaki dan ić na poštu, nego kad se nakupi poslaće sve u par dana!! tak i bilo - meni je isto došla majica i OK je !! (samo neznam jel ju smijem prat u mašini zbog naljepnica, pa ako je neko prao nek napiše jel je sve super sa naljama) Ako si kupio bijelu nemoj da ti pada na pamet iskuhavat ju, jer ces imati obicnu bijelu majicu poslije pranja. Peri na 40 i bude sve ok. Share this post Link to post Share on other sites
Emma 0 Posted June 2, 2009 ja imam crnu i na 40 ju prala sve ok s njom al peglanje naravno na kontra stranu ne preko slova Share this post Link to post Share on other sites
tihca 0 Posted June 2, 2009 ja sam bio danas kod njega,crknul mu je kompjuter pa se nemre javit,javite mu na mob adresu da sve odjedanput pošalje jer je još par komada Share this post Link to post Share on other sites
TROJKA 2 Posted June 2, 2009 meni stigle danas majice ....sve 5 Share this post Link to post Share on other sites