1 1
srki

VWCC majce

Recommended Posts

ja na kuZim ,,pa bojan fuckar sam ja imam i kopiju uplatnice POD NICK PIŠE BOJAN 24 i sad zato kaj se nisam javio sam ostao bez majice???

ko da ima 358739 bojana na forumu.... :angry::angry::angry::angry:

carlito poslo sam ti PM ....

Edited by bojan24

samo polako i bez nervoze...

sve ce majce biti rjesene..

kod karlita je vjerovatno doslo do nekih zastoja...

samo polako i bez nervoze...

sve ce majce biti rjesene..

kod karlita je vjerovatno doslo do nekih zastoja...

Pa nek se onda lipo javi ljudima i objasni u cemu je problem i zasto jos pola nas nije dobilo majicu, a platili smo i poslali adresu! :rolleyes:

Pa nek se onda lipo javi ljudima i objasni u cemu je problem i zasto jos pola nas nije dobilo majicu, a platili smo i poslali adresu! :rolleyes:

Drake ima pravo,ja poslao adresu ima 7 dana i rečeno šalje se a još ništa,proće lito dok stignu majce

a vjerovatno je covjek zauzet..

jeste ga probali zvati na mob??

Edited by srki

a vjerovatno je covjek zauzet..

jeste ga probali zvati na mob??

....nemozes vjerovati.. hocemo cekati 1 god kao za TM kupovinu :huh: ...zurba za uplate i sad banana..ljudi cekaju ko ..(bezveze)

ljudi ako treba ja ču pokupit negdje majce pa vam dofuram u karlovac....carlita nema već 4dana na forumu ko zna šta je...

Tejk mani end ran reko bi Borat :)

Ja sam uredno dao adresu i cekam majicu pa sad eto vidit cemo

Ja svoju dobio u subotu, Speedy-u je poslao sve zajedno za Ri ekipu. U četvrtak mislim su stigle. :)

Edited by TROJAN

Tako je mi rijecani smo dobili majice i stvarno ih moram pohvaliti, kvalitetno su napravljene a i kvalitetne su majice :palacg

Tako je mi rijecani smo dobili majice i stvarno ih moram pohvaliti, kvalitetno su napravljene a i kvalitetne su majice :palacg

istina stigle majice i stvarno me kvaliteta iznenadila :palacg

situacija je takva da netko neće dobit majicu! vidićemo ko........ he he

situacija je takva da netko neće dobit majicu! vidićemo ko........ he he

Nije uopce problem nek vrati novce i bok i ostajemo i dalje ljudi

dajte ljudi pa javit će se,carlito je dobar čovjek,dugo je tu,nemate brige za ništa,ko zna kaj se desilo da se čovjek nemože javiti...jel ga netko nazvao na mobitel pitao,provjerio...očito nije...

Ma ja neznam cemu panika,ako je covjek reko da ce to napraviti onda ce sigurno odraditi poso do kraja.

Meni je majica jutros stigla postom kuci,tako da vjerujem da ce i ostali dobiti za koji dan.

Ovakvi su komentari glupi i nebi se trebali pisati jer covjek vam radi uslugu a ima i bitnijih stvari u zivotu od slanja majica,strpite se malo.

trebo je to sve podijelit u karlovcu i bok,ovak čovjek sam gubi vrijeme kaj vama šalje poštom isto ti je hoćeš dobit danas ili za dva tjedna

Pa dajte ljudi sta radite toliku paniku....pa dobit cete majce, ocito je covjek u guzvi i nemoze sve poslat odjedamput.......dosta ljudi je dobilo, a dobit ce i ostali....il nazovite covjeka na mob i pitajte ga a ne ovako tu pisat :palacd

šta dižete paniku!!!! ja ga bio zvao telefonom prije par dana i reko mi da neće sad svaki dan ić na poštu, nego kad se nakupi poslaće sve u par dana!!

tak i bilo - meni je isto došla majica i OK je !!

(samo neznam jel ju smijem prat u mašini zbog naljepnica, pa ako je neko prao nek napiše jel je sve super sa naljama)

šta dižete paniku!!!! ja ga bio zvao telefonom prije par dana i reko mi da neće sad svaki dan ić na poštu, nego kad se nakupi poslaće sve u par dana!!

tak i bilo - meni je isto došla majica i OK je !!

(samo neznam jel ju smijem prat u mašini zbog naljepnica, pa ako je neko prao nek napiše jel je sve super sa naljama)

Ako si kupio bijelu nemoj da ti pada na pamet iskuhavat ju, jer ces imati obicnu bijelu majicu poslije pranja. Peri na 40 i bude sve ok.

ja imam crnu i na 40 ju prala sve ok s njom al peglanje naravno na kontra stranu ne preko slova

ja sam bio danas kod njega,crknul mu je kompjuter pa se nemre javit,javite mu na mob adresu da sve odjedanput pošalje jer je još par komada

meni stigle danas majice :P ....sve 5 :respekt

1 1