dvojka 1 Posted April 16, 2009 (edited) pale me ovakve fotografije, nisam devastator vw-a, dapace obozavam ih, ali slike starih vw-a u štagljevima, sjenicima, na otpadima, prasni, rastavljeni, napusteni, bude u meni osjecaje, sjetu, veselje, pricaju jednu povijest... odajmo im duzno postovanje tako da ih se nikada ne zaboravi, jer vecina njih, osim pokojeg donora, nece dozivjeti bolje sudbinu od prese, danas-sutra, mozda vec jucer ...pociVWali u miru Edited April 16, 2009 by dvojka Share this post Link to post Share on other sites
gangxxxta 0 Posted April 16, 2009 eh sta bi dao za jednu ovak sasiju od keca s papirima (nebi dao pare jer ih nemam ) al nebi mogao gledat da trune tako Share this post Link to post Share on other sites
oglascado 0 Posted April 16, 2009 Odičan topic......sad ću nakrcat ovde 10-20 corrada i još par vw-a koji su istrunili kod mene Share this post Link to post Share on other sites
dvojka 1 Posted April 16, 2009 (edited) Odičan topic......sad ću nakrcat ovde 10-20 corrada i još par vw-a koji su istrunili kod mene da,da, tebe sam se odmah sjetio stetocino ja bih molio sve keloge samo neka trpaju, jucer moj kec bio onako prst prasine od stajanja pa sam se nabrijao na neki "dugo-vremena ne dirani" style hehe samo dajte slike iz stagljeva: Edited April 16, 2009 by dvojka Share this post Link to post Share on other sites
Nick 0 Posted April 16, 2009 (edited) Meni su ove najače: Originaly Posted by Sven in Jetta mk3 binaries thread Edited April 16, 2009 by Nick Share this post Link to post Share on other sites
VWlaho 0 Posted April 16, 2009 odlican topic! ali za gledat nije mi ugodno Share this post Link to post Share on other sites
corrado girl 0 Posted April 16, 2009 Odičan topic......sad ću nakrcat ovde 10-20 corrada i još par vw-a koji su istrunili kod mene nemoj molim te :plac Share this post Link to post Share on other sites
Vec 1 Posted April 17, 2009 srce boli... al bas mi nekak tuzno... Share this post Link to post Share on other sites
dvojka 1 Posted April 17, 2009 srce boli... al bas mi nekak tuzno... tuzno je, ali svaki serijski i vanserijski primjerak je vrijedan postovanja, ovo je topic da im odamo pocast ...pocivali u miru sve slike su dobrodosle ove tematike, od napustenih i izmucenih vw-a do prasnjavih donora za djelove evo spuco i nick su krenuli jako dobrim putem, cekam i roccada da pokaze koju sliku Share this post Link to post Share on other sites
dalibor 2 Posted April 17, 2009 (edited) Edited April 17, 2009 by dalibor Share this post Link to post Share on other sites
Baljulji 0 Posted April 17, 2009 Stvarno pohvale za topić, al očiju mi mojih boli me tijelo kad vidim zapušteno blago... Moje slike će biti tu kad dođem doma - nije ipak sve tako crno; ima onih koji spašavaju i ono što se na prvi pogled čini nemogućim... Share this post Link to post Share on other sites
rajkec 8 Posted April 17, 2009 (edited) i ja sam razmišljao da otvorim ovaj topic, ali jendostavno nije išlo... dvojka neke slikice do kraja tjedna... EDIT: Edited April 17, 2009 by rajkec Share this post Link to post Share on other sites
dvojka 1 Posted April 17, 2009 rajkec - morao si ha sad ce panika nastat Share this post Link to post Share on other sites
dim 0 Posted April 17, 2009 vento vr je odlican,a ovaj t1 sc zuti sa logom od yamahe sada vozi Share this post Link to post Share on other sites
Denis_TDI 0 Posted April 17, 2009 Jao pa da mi je samo znati de toga ima, doma bi ja uzeo svoj Deutz i po njega, kaj sad ako ti auti nemaju parpire to se da srediti.. Share this post Link to post Share on other sites
dvojka 1 Posted April 17, 2009 vento vr je odlican,a ovaj t1 sc zuti sa logom od yamahe sada vozi to je jako lijepo cuti - uskrsnuo znaci Jao pa da mi je samo znati de toga ima, doma bi ja uzeo svoj Deutz i po njega, kaj sad ako ti auti nemaju parpire to se da srediti.. brate - na svakom koraku oko tebe, osvrni se malo evo jos: Share this post Link to post Share on other sites
rajkec 8 Posted April 17, 2009 rajkec - morao si ha sad ce panika nastat ma neće bit panike, nego ono, kec gti stoji u garaži sa ostalim smećem.... rocco gt trune sa audijem gt u travi do grla, katastrofa... slike ću stavit kasnije... Share this post Link to post Share on other sites
Bolc 0 Posted April 17, 2009 Odličan topic, mogo bi se od ovih izdvojit još koji primjerak koji bi na ulicama plijenio poglede Šteta da ovako trunu :plac Share this post Link to post Share on other sites
tihca 0 Posted April 17, 2009 da,svarno bi ih bilo lijepo vidjet uživo,pogotovo ove bullye koji se mi sve više svidjaju Share this post Link to post Share on other sites
Ivanscirocco 0 Posted April 17, 2009 Dečki sve se to da još složiti i još puno godina voziti nije ni moj scirocco bijo u puno boljem stanju od ovog na slici Share this post Link to post Share on other sites
dvojka 1 Posted April 17, 2009 (edited) Dečki sve se to da još složiti i još puno godina voziti nije ni moj scirocco bijo u puno boljem stanju od ovog na slici draze mi ga je vidjet tako da dostojno umire nego onog srebrnog ("restauriranig, atraktivnog") sta se prodaje na auti.hr Edited April 17, 2009 by dvojka Share this post Link to post Share on other sites
oglascado 0 Posted April 17, 2009 Većina mojih su karabolirani a ne zapušteni......evo 2 keca sa otpada,'83 GTi i '77 prvi vlasnik Share this post Link to post Share on other sites
oglascado 0 Posted April 17, 2009 I moj dvor,prije 5-6 godina,2 keca GTi,2 corrada,obični kec,i polo pod ceradom.... Od toga samo još vozi bili kec GTi Share this post Link to post Share on other sites