tomo_mk1 0 Posted January 28, 2010 evo ti dvojka Tjedinica koliko oces,samo biraj . vidin da na nekim slikama ima i sambe :slin Share this post Link to post Share on other sites
dvojka 1 Posted January 28, 2010 evo ti dvojka Tjedinica koliko oces,samo biraj . vidin da na nekim slikama ima i sambe :slin ljudi meni je muka vec sto ne zivim u americi, tamo je karmann ghia i T1 ko kod nas yugic,a gledajte sad ovo: Share this post Link to post Share on other sites
srki 0 Posted January 28, 2010 koliko god se trudio nikako ne mogu shvatiti sta ljude natjera da tako bace auto..strasno Share this post Link to post Share on other sites
oglascado 0 Posted January 29, 2010 Bacaju....nemaju di s njima.....koliko san ja corrada bacia,cili jedan parking najlakše je bacit Unajmite kontejner i dovucite si karmanna i T1 iz amerika Share this post Link to post Share on other sites
dvojka 1 Posted January 29, 2010 Unajmite kontejner i dovucite si karmanna i T1 iz amerika kad sam neuko tele, ne kuzim to, a imam susjeda u st.louisu, i on je ovdje vozao transportere, znao bi mi nacinesto ok, samo koliko to sta kosta nemam pojma, ni trans ni uvoz ni ovo ni ono Share this post Link to post Share on other sites
tonac 0 Posted January 29, 2010 kad sam neuko tele, ne kuzim to, a imam susjeda u st.louisu, i on je ovdje vozao transportere, znao bi mi nacinesto ok, samo koliko to sta kosta nemam pojma, ni trans ni uvoz ni ovo ni ono kontejner te ne izađe puno, kao ni carina za tu staru kramu... najviše će te koštat put iz rijeke do garešnice... Share this post Link to post Share on other sites
dvojka 1 Posted January 29, 2010 (edited) kontejner te ne izađe puno, kao ni carina za tu staru kramu... najviše će te koštat put iz rijeke do garešnice... pa cuj,ako je tako super zato sam postavio topic i za dovoz mog scirocca i potrudio se i nasao povoljno volio bi dopeljat nesto i jos ga natrpat dijelovima da kad vrata kontejnera otvoris te sve potrpa ajmo se skupit i dovuci brdo rariteta od djelova pa nadalje svi skupa, i naci nekog na SAD forumu da nam to sakupi i posalje Edited January 29, 2010 by dvojka Share this post Link to post Share on other sites
Baljulji 0 Posted January 29, 2010 baljulji, sto jednostavno ne narucis branike iz USA; pa nece te sa shipingom ispast skuplje nego kod nas nasi ovi po 100e Jednostavnije mi je čekati tebe da kupiš komplet branika na Volkswarenhaus.de, platiš transport, carinu, PDV ( možda carinu ne ako dobiješ EUR1 ) i prodaš meni novo zapakirane za 736,50kn! Share this post Link to post Share on other sites
Medo-12v-VD 0 Posted January 29, 2010 danas naletio na hrpu željeza koju su sačinjavali:duja,dva keca,caddy i T2 Share this post Link to post Share on other sites
oglascado 0 Posted January 29, 2010 To ih neko skuplja za željezo Share this post Link to post Share on other sites
GTi_G60 0 Posted January 29, 2010 evo nekih domacih nekad auta danas nazalost olupina: bit ce jos koja slika od ostalih auta kada ih nadem... Share this post Link to post Share on other sites
Car GTI 0 Posted January 29, 2010 (edited) Jedna buba bez krova trebala je bit cabrio Edited January 29, 2010 by Car GTI Share this post Link to post Share on other sites
dvojka 1 Posted January 29, 2010 svabica, steta svabice, ima sarajki za te podvige Share this post Link to post Share on other sites
MarinoL 0 Posted January 30, 2010 svabica, steta svabice, ima sarajki za te podvige A šta ćeš, ima ludih ljudi. :palica Share this post Link to post Share on other sites
Car GTI 0 Posted January 30, 2010 A šta ćeš, ima ludih ljudi. :palica Da se razumijemo nisam ja to radio covjek selo do mojeg Share this post Link to post Share on other sites
audicabrio 0 Posted January 30, 2010 kad vidim ghie... ajooooj... srce me zaboli, ima nešto u tom autu... nemogu opisat! Share this post Link to post Share on other sites
MarinoL 0 Posted January 30, 2010 Da se razumijemo nisam ja to radio covjek selo do mojeg Nisam ni mislio na tebe. Nemoj se ljutit. Share this post Link to post Share on other sites
Car GTI 0 Posted January 31, 2010 Nisam ni mislio na tebe. Nemoj se ljutit. Ma sta bi se ljutio Share this post Link to post Share on other sites
spuco 0 Posted February 3, 2010 evo malo autica od mene kilometar ovaj sto ima leptir staklo nije na prodaju ni nista s njega ovaj sluzi za guranje auta za slozit ih Share this post Link to post Share on other sites
oglascado 0 Posted February 8, 2010 Evo i kod mene u moru željeza i limarije znaju izronit i dijelovi zapuštenih vw-a Nađeni u hrpi stvari u nekoj garaži.....a bube nema odavno Share this post Link to post Share on other sites
VWlaho 0 Posted February 8, 2010 gdje je ovo spuco slikano,ovaj bjeli sto ima siber? more li se doc kako do onog djela tj sibera Share this post Link to post Share on other sites
spuco 0 Posted February 8, 2010 gdje je ovo spuco slikano,ovaj bjeli sto ima siber? more li se doc kako do onog djela tj sibera moze ali je slikonom okolo prodeno Share this post Link to post Share on other sites
Undertaker 0 Posted February 14, 2010 ...evo jednog starca iz hercegovine... Share this post Link to post Share on other sites