7 7
dvojka

zapusteni stari VW-i

Recommended Posts

nisam mislio na taj haustor..nego na opcenito aute u ovoj temi

evo npr..200m od mene je stajala buba jedna..imala ona prosirenja sa strane itd. stajal je par godina i pocela vec lagano trunuti..

odem pitati koliko trazi..kaze on 3500e..

Edited by srki

admini, ja bih da se ovaj topic zatvoriii zaključaaaaaa :plac :plac :plac :plac :plac

Guest O84GT
nisam mislio na taj haustor..nego na opcenito aute u ovoj temi

evo npr..200m od mene je stajala buba jedna..imala ona prosirenja sa strane itd. stajal je par godina i pocela vec lagano trunuti..

odem pitati koliko trazi..kaze on 3500e..

Tako je ,naisao sam i ja na takve likove auto mu propada vec 10 godina ispod stabla a on kaze da on za to moze dobiti oko 1000 ili 1500e ili da da staro za novo u to vrijeme kad se to jos davalo,kaze u auto kuci mi daju za nju 1000e pa ako je za mene da bi dao za 1000...najzalosnije je sto auto jos dan danas stoji na istom mjestu,naravno propada!

Kod staraca je problem sto kod njih postoji sentiment,razumijem ja to da je on voza babu na ples u njoj... :rotfl

Kod staraca je problem sto kod njih postoji sentiment,razumijem ja to da je on voza babu na ples u njoj... :rotfl

To su gluposti da recimo dedek toliko voli auto u kojem je vozio babu na ples ili prvi put :jebe ne bi ostavio auto da vani trune nego bi ga fino spremio pod krov :palacd

To su gluposti da recimo dedek toliko voli auto u kojem je vozio babu na ples ili prvi put :jebe ne bi ostavio auto da vani trune nego bi ga fino spremio pod krov :palacd

Tako sam ja jedva nagovorio dedicu da mi proda Bubu koju je kupio novu i svašta u njoj proživio.

Njegova je ipak bila garažirana.

Tako sam ja jedva nagovorio dedicu da mi proda Bubu koju je kupio novu i svašta u njoj proživio.

Njegova je ipak bila garažirana.

To je pravi vlasnik koji ljubimca garazira al vecina "sentimentalaca" nazalost ne radi tako.Voli auto sentimentalno je vezan za njega a vani trune :palacd

Edited by Car GTI

e pozdrav ljudi.. evo jedna informacija.. ajde ako negdje vidite takve "kante".. ima nas tu koji bi uzeli i one koji su otpisani.. moj bivsi profesor ce uzeti T1 kakava god bila, cak i dati neku sitnu paru za nju, kolega dajte mu bubu i on ce radit na njoj pa makar i 2 godine, a meni dajte keca nađite nekog ako nista drugo ja cu napravit da se kotura pa makar bio i rat style.. :)

e pozdrav ljudi.. evo jedna informacija.. ajde ako negdje vidite takve "kante".. ima nas tu koji bi uzeli i one koji su otpisani.. moj bivsi profesor ce uzeti T1 kakava god bila, cak i dati neku sitnu paru za nju, kolega dajte mu bubu i on ce radit na njoj pa makar i 2 godine, a meni dajte keca nađite nekog ako nista drugo ja cu napravit da se kotura pa makar bio i rat style.. :)

onda ocito tvoj profesor ne zna da bas u vasoj okolici ima jedan ovako lijepi T1, obrisi prasinu, izvezi iz garaze samo registriraj i vozi, jos dupla kabina, a nadjen je i jedan primjerak t1 barndoora za kojeg se racuna da je 1/7 na balkanu :palacg

onda ocito tvoj profesor ne zna da bas u vasoj okolici ima jedan ovako lijepi T1, obrisi prasinu, izvezi iz garaze samo registriraj i vozi, jos dupla kabina, a nadjen je i jedan primjerak t1 barndoora za kojeg se racuna da je 1/7 na balkanu :palacg

ime mjesta, mozda vlasnika ili nesto ? pa da ga usmjerim tamo.. inace moj profesor je moderator i admin na oldschool forumu pa ce mi biti uprav cudno ako ne zna za to vozilo..

ime mjesta, mozda vlasnika ili nesto ? pa da ga usmjerim tamo.. inace moj profesor je moderator i admin na oldschool forumu pa ce mi biti uprav cudno ako ne zna za to vozilo..

toxic? krunoslav?

je je.. tocno taj.. :)

on je vlasnik tog barndoora, ne mos reci da bi sve dao kad bi nasao neki t1 jer ga on vec ima, i zna za jos njih mnogo vise nego ja. pozdravi profesora od mene i reci da nije trebao otic sa "drugog foruma" znat ce na koji mislim, radi pojedinca i slucaja za koji ni meni nije drago :palacd

OT OFF

Edited by dvojka

ok budem mu rekao, iako je on moj bivsi profesor pa neznam kad cu ga sresti.. nego dajte vi gdje pokoji kec ili buba ima da je otpisan.. gledam ove slke i samo ih zamisljam u svom dvoristu..

Nije star,al je momacki razbijen GTI

dsc02330j.jpg

dsc02331i.jpg

dsc02332l.jpg

I skinuo sam si znakic s njega,nazalost i on je dobio po pi*ki

dsc02335h.jpg

(dvojka jel bi ga mogo vratit u prvobitno stanje nije da bi ga slago znam da se ne isplati samo pitam)

(dvojka jel bi ga mogo vratit u prvobitno stanje nije da bi ga slago znam da se ne isplati samo pitam)

a ko da je bio onaj bmw sta smo radili u boljem stanju, isto ovako

n1381991715_269159_9096.jpgn1381991715_269142_4978.jpg

Edited by dvojka

a kaj nije taj bmw slagan od druge šasije??? i prednji koš od ovog udarenog??

A kaj niste vi malo s teme skrenuli.....o bmwu je bilo govora,u topicu o sudarima u offtopicu......

:lol2

ja sam pito za znakić :D

Znakic imam doma ne golfa :)

imaš veću sliku, za wallpeper?

Povecao sam ju ja i nekako sam je izostrio u PS-u, nije nesto specijalno al' svakako lijepa slika za desktopa :palacg

bba7e04e.jpg

Guest O84GT

Neznam jeli toliko star, ali mi se nalazi isprid stana, pa eto..

za ovo obnoviti jesu li dijelovi ka suho zlato ili se to jos da napraviti za neke normalne novce??

DSC05014.jpg

DSC05011.jpg

DSC05010.jpg

takvog mi imamo u firmi,sef ga ne zeli rashodovati,dijelovi mu nisu skupi. ovaj nas trenutno dovozi gorivo za bagere,voza se po poljima za nama...

Guest O84GT
takvog mi imamo u firmi,sef ga ne zeli rashodovati,dijelovi mu nisu skupi. ovaj nas trenutno dovozi gorivo za bagere,voza se po poljima za nama...

Vlasnik ce ga vjerovatno parkirati na deponij,za mi je da ga odvezu pa bi ga uzeo i polako doveo u red iako ne znam gdje se da naci djelova za to...mozda to jednog dana bude vridilo ko danas T1 iako sumnjam u to! :rolleyes:

Mislim da za T3 nisu djelovi još uvijek toliko rijetki i daju se nabaviti jer ih je 90-ih dosta iz njemačke uveženo,isto kao i Golf dvojke,tako da vjerujem da djelova ima dosta,pogotovo na otpadima.

kod ovog kombija T3 je stvar da je to boxer motor zracno hladjeni, znaci aircooled, nije bas precesta stvar danas znas, ima jedan kod mene blizu bio bi ok za djelove isti takav single cab plavi

Upravo radim doma t3 dopelcab i zračnjak je ofkors 2.0 cvaj furgazer :)

Motor je stigao odnekud iz Slavonije skinut s nekog kampera....

7 7