Guest O84GT Posted March 3, 2010 kod ovog kombija T3 je stvar da je to boxer motor zracno hladjeni, znaci aircooled, nije bas precesta stvar danas znas, ima jedan kod mene blizu bio bi ok za djelove isti takav single cab plavi Hvala na konkretnom odgovoru,iako koliko poznajem transportere ovaj ima neke detalje koje jos nisam vidio,sto ne znaci da su te stvari rijetkost nego da nemam iskustva! Malo si me sad jos vise zainteresirao s tim zracnim hladjenjem pa bumo vidli... Koliko bi taj motor mogao imati ks ili kubikaze ,svejedno? Share this post Link to post Share on other sites
AUTOFREAK 218 Posted March 3, 2010 neznam koji detalj ti je nepoznat al vodeno hlađenje ima još jednu malu masku (onaj lim između pr žmigavaca) Zračnjaci su pretežno isforsirani (a treba znat vozit zračno hl motor u tom kombiju) + ako je iz unutrašnjosti oklopi hlađenja + grijanja znaju zatrulit (isti slučaj imao kod ovog motora iz slavonije) Po meni su to preveliki potrošači benzine a malo meda daju.... Vozih 2.1 injection-a sa 5gang getribom (prva brz na mjstu 2ge)..ide to fino al fino i troši Share this post Link to post Share on other sites
oglascado 0 Posted March 20, 2010 Kako iz '67 kad mu iza piše 80 na košu Čupaj to i u oglasnik Share this post Link to post Share on other sites
KlokanJack 0 Posted March 20, 2010 Ova cak ne izgleda tako lose... Share this post Link to post Share on other sites
AUTOFREAK 218 Posted March 27, 2010 još slika iz Dalmacije.... Share this post Link to post Share on other sites
dalibor 2 Posted April 1, 2010 ovi zeleko bi mogo bit legenda akose malo tko pozabavi snjim Share this post Link to post Share on other sites
oglascado 0 Posted April 1, 2010 Vlasnik ga je obeča sredit Share this post Link to post Share on other sites
AUTOFREAK 218 Posted April 1, 2010 Vrime ce pokazat.... golf ki golf..... Share this post Link to post Share on other sites
VWlaho 0 Posted April 2, 2010 golf ki golf,daj ivo bacaj se na posao nemoj gledat kako propada,sto vise lezi to samo vise propada bar ja to znam najbolje Share this post Link to post Share on other sites
oglascado 0 Posted April 28, 2010 Ode jedan passat G60 syncro u vječna lovišta Sad leži kraj kađe karavana i čeka zadnju vožnju Share this post Link to post Share on other sites
TROJKA 2 Posted April 28, 2010 Ode jedan passat G60 syncro u vječna lovišta Sad leži kraj kađe karavana i čeka zadnju vožnju jo jok uopce nisi poskidani svi moguci djelovi..... ..........neeeeee..........ovakaj je passat jer je pokraj njega OPEL Share this post Link to post Share on other sites
oglascado 0 Posted April 28, 2010 Iznenadia bi se koliko dijelova nije skinuto s njega Share this post Link to post Share on other sites
TROJKA 2 Posted April 28, 2010 Iznenadia bi se koliko dijelova nije skinuto s njega stari maher Share this post Link to post Share on other sites
Sandro_mk3 0 Posted May 18, 2010 Koja šteta...ali kad malo bolje pogledaš,oni su odradili šta niko više nikad neće a to je jedan VELIKI + i možemo im samo reć: počiVWali u miru!! A i kad malo bolje pogledate slike,vidit će te da ih ima po cilome svitu...to mi je isto drago vidit! Share this post Link to post Share on other sites
ttihomirx 0 Posted May 18, 2010 ovaj passat ide na drva.... jos mu je "motor" unutra!!!!!!! Share this post Link to post Share on other sites
oglascado 0 Posted May 18, 2010 ovaj passat ide na drva.... jos mu je "motor" unutra!!!!!!! To je da zavara vagu Share this post Link to post Share on other sites
Guest O84GT Posted May 18, 2010 Koja šteta...ali kad malo bolje pogledaš,oni su odradili šta niko više nikad neće a to je jedan VELIKI + i možemo im samo reć: počiVWali u miru!! A i kad malo bolje pogledate slike,vidit će te da ih ima po cilome svitu...to mi je isto drago vidit! Tu se slazem s tobom,po meni oni jos uvjek imaju vrijednost netko ko ima novaca napravio bi nesto od sveg toga,samo sto mi nemamo ni za odrzavati ove aute koje vozimo a kamoli da idemo nesto ovakvo trulo dovesti u top stanje! Najzanimljivije je u tome svemu sto ima stvarno rijetkih primjeraka koji propadaju! Share this post Link to post Share on other sites
oglascado 0 Posted May 18, 2010 Uvik ih je bilo i uvik če ih i bit To je normalno da neko zapusti auto,ne mogu svi bit zaljubljenici i fanatici Večina vlasnika nije ni informirana o tome šta posjeduje,ili ih nije ni briga Zato imate zapuštenih rallye-a,t1 kombija,corrada,uski štop kečeva i ostalih vewaša koji propadaju Prihvatite to kao činjenicu i nastavite živit bez tog tereta na duši i umu Share this post Link to post Share on other sites
VWlaho 0 Posted May 31, 2010 kec gtd poprodan u djelove i sudbina mu je kao i svim limarija je odlicna pa ako ce ko karoseruju spasiti jos nije kasno http://i228.photobucket.com/albums/ee234/m...grafija0032.jpg Share this post Link to post Share on other sites
zg2007mk 0 Posted May 31, 2010 evo i moje dvije bubice, bijela je 76. sarajevka, a crvena 71. švabica. Uploaded with ImageShack.us Share this post Link to post Share on other sites
AUTOFREAK 218 Posted May 31, 2010 kec gtd poprodan u djelove i sudbina mu je kao i svim limarija je odlicna pa ako ce ko karoseruju spasiti jos nije kasno http://i228.photobucket.com/albums/ee234/m...grafija0032.jpg Ako zajebeš za one Jack-ove najebo si!!! Share this post Link to post Share on other sites