sven 0 Posted January 27, 2011 Cuj neznam ko je slagao auto 2 godine i još nije kompletiran. Od dana današnjeg auto je kompletan i vozi, a i ide "frende" Namaze te 325 E36 Share this post Link to post Share on other sites
oglascado 0 Posted January 27, 2011 Pa iman ih 4 u ok stanju,neče u rashod,svi s papirima,neki i registrirani....valjda je to dosta zasad Meni je to gušt rastavlajt i sastavljat......ako ima ko da bi udomia ove krš karoserije,iz 3 dijela i sa 6 vrsta boje na sebi i spreman je dat veču cijenu nego dobijem u željezo nek se javi.Sve ču mu prodat Ispravne,neslomjlene,očuvane,i korisne dijelove ja uredno slažem u garažu po kutijama......sve šta je napuklo i ne služi svrsi ide u kontejner,pa da je sad neznan od kojeg auta......a i puno dobrih stvari ide u smeče jer nemam di baš sve to držat,a sad nema tržišnu cijenu niti se traži.....možda če se to za 20 godina prodavat ko suho zlato al di to držat do tad..... Share this post Link to post Share on other sites
VWlaho 0 Posted January 28, 2011 Pa iman ih 4 u ok stanju,neče u rashod,svi s papirima,neki i registrirani....valjda je to dosta zasad Meni je to gušt rastavlajt i sastavljat......ako ima ko da bi udomia ove krš karoserije,iz 3 dijela i sa 6 vrsta boje na sebi i spreman je dat veču cijenu nego dobijem u željezo nek se javi.Sve ču mu prodat Ispravne,neslomjlene,očuvane,i korisne dijelove ja uredno slažem u garažu po kutijama......sve šta je napuklo i ne služi svrsi ide u kontejner,pa da je sad neznan od kojeg auta......a i puno dobrih stvari ide u smeče jer nemam di baš sve to držat,a sad nema tržišnu cijenu niti se traži.....možda če se to za 20 godina prodavat ko suho zlato al di to držat do tad..... tako je Share this post Link to post Share on other sites
Denis_TDI 0 Posted February 5, 2011 Golf 2 za drva, bar nece drva struliti unutra, iako po slici auto ne izgleda ko da je za otpis (al to je po slici) Share this post Link to post Share on other sites
Medo-12v-VD 0 Posted February 5, 2011 kakav otpis,pravi mali transporter za ovu zimu pola kubika drva i dvije kante lože + 2 osobe i ne buni se drva za kuću a kantice za njega hahaha Share this post Link to post Share on other sites
Galaxy 0 Posted February 7, 2011 Tko je zaboravio na svojeg passata? (slikano u "zloglasnoj" Samoborskoj,nisam ja slikao) Share this post Link to post Share on other sites
oglascado 0 Posted February 7, 2011 Passat Lubeničar Doslovno Ja san davno kupia u jednog starog ovakvog karavana VR6,stari je prodavač na tržnici Kaže stari '700 kg lubenica u passatu,ide brže uzbrdo,nego nizbrdo' evo jedan friški s mog otpada Share this post Link to post Share on other sites
luxy 0 Posted February 7, 2011 evo jedan friški s mog otpada tko ga je silovao?? Share this post Link to post Share on other sites
oglascado 0 Posted February 7, 2011 Vjerovatno neki mladi i nadobudni rejser Share this post Link to post Share on other sites
StGTI 0 Posted February 8, 2011 (edited) Malo koji odavde izađe 'živ' Roko nemos mi ovo pokazivat ja mislija da je rocco u garaži a on tamo leži...i još jedno pitanjce za dubrovčane,jedan dan kad mi je stari iša u DU po jedno auto reka mi je da ima jedan čovik koji drži u garaži Golf II GTI edition-a već par godina,i da je auto u odličnom stanju i da ga nebi proda za išta...zna li ko malo više o tom autu i čoviku Edited February 8, 2011 by rrocado Share this post Link to post Share on other sites
oglascado 0 Posted February 8, 2011 Ja i neman garažu u koju stane auto Triba je široki ovih dana na ubacivanje motora al san danas osta bez planiranog 2.0 8v Sad ču morat raskopat zelenog corrada i uzet G iz njega ili golfa raskopat pa ubacit abf-a Share this post Link to post Share on other sites
StGTI 0 Posted February 8, 2011 Ja i neman garažu u koju stane auto Triba je široki ovih dana na ubacivanje motora al san danas osta bez planiranog 2.0 8v Sad ču morat raskopat zelenog corrada i uzet G iz njega ili golfa raskopat pa ubacit abf-a Ajde tribas to napravit,ma najbolje bi bilo da ubacis g-60 jesi naša felge za njega? Share this post Link to post Share on other sites
Mexx 1 Posted February 8, 2011 rocco moram dovest prijatelja da ovo vidi,znas ti da on voli grobove Share this post Link to post Share on other sites
dvojka 1 Posted February 8, 2011 rocco moram dovest prijatelja da ovo vidi,znas ti da on voli grobove za roka i tvog frenda od bivsih corrada: "grobovi im nikad oprostiti ne mogu" mate miso kovac Share this post Link to post Share on other sites
oglascado 0 Posted February 8, 2011 Nisan ja napravia groblje od tih auta Bivši vlasnici su zaslužni za to Ja zaslužujem nagradu-PEHAR-jer ih udomljujem,neke oživim a od nekih uzmem 'organe' da bi drugi nastavili živit Kad smo već kod zapuštenih vwa Lociran je,tj sad bi se prodava onaj corrado G60 ako se ko siča,negdi iz slavonije je bia,crvene boje,u spojlerima,sa 2 bijele crte priko auta,viper wannabe Auto je usa tržište,kupljen je da donira klimu za drugo auto.Sad stoji tako raskopan,znači ima sve osim klime i treba ga sastavit,oko 2000 eura Share this post Link to post Share on other sites
dvojka 1 Posted February 8, 2011 nisam mislio da si ga ti napravio grobom, nego si ih pokopo, u presu, kuzim da nisu vecina za nist drugo Share this post Link to post Share on other sites
spuco 0 Posted February 8, 2011 Roko nemos mi ovo pokazivat ja mislija da je rocco u garaži a on tamo leži...i još jedno pitanjce za dubrovčane,jedan dan kad mi je stari iša u DU po jedno auto reka mi je da ima jedan čovik koji drži u garaži Golf II GTI edition-a već par godina,i da je auto u odličnom stanju i da ga nebi proda za išta...zna li ko malo više o tom autu i čoviku prva mi je cut ali veliko je podrucje Share this post Link to post Share on other sites
VWlaho 0 Posted February 8, 2011 prva i meni takodjer...mozda ce znat stariji clanovi iz du vise.. moze bit svasta. Share this post Link to post Share on other sites
drama 0 Posted February 8, 2011 prva i meni takodjer...mozda ce znat stariji clanovi iz du vise.. moze bit svasta. Ja znam jednog takvog iz Konavala koji drzi gti-a vec par godina u garazi samo nezz jeli edition Share this post Link to post Share on other sites
VWlaho 0 Posted February 8, 2011 (edited) nekada moj vr6 izbacen zbog ubacivanja dizela,isto nakraju neslavan zavrsetak ovega je mup izabro da bude rasturen u djelove "gti-a" a i gnjileks sasija Edited February 8, 2011 by VWlaho Share this post Link to post Share on other sites
StGTI 0 Posted February 8, 2011 (edited) Ja znam jednog takvog iz Konavala koji drzi gti-a vec par godina u garazi samo nezz jeli edition to je taj vjerovatno drži ga dosta u garaži već,u njega mi je ćaća uzea renaulta twingo,i reka mi je da ima recaro siceve,tonirana stakla,itd......jel znaš toga čovika osobno ili? Edited February 8, 2011 by StGTI Share this post Link to post Share on other sites
drama 0 Posted February 9, 2011 to je taj vjerovatno drži ga dosta u garaži već,u njega mi je ćaća uzea renaulta twingo,i reka mi je da ima recaro siceve,tonirana stakla,itd......jel znaš toga čovika osobno ili? Znam ga odlično,živi 1km od mene Share this post Link to post Share on other sites
StGTI 0 Posted February 9, 2011 Znam ga odlično,živi 1km od mene daj jel mos vidit sta je sa tin autom,bi li ga tija prodat i ako mos bacit koji sliku...naravno ako ti nije problem Share this post Link to post Share on other sites