MK2_gtd 0 Posted February 23, 2011 KEC GTI leži u žbunju Uploaded with ImageShack.us Share this post Link to post Share on other sites
oglascado 0 Posted February 23, 2011 Nema tu ni Ž od Žbunja I duguješ još one slike od k70 Share this post Link to post Share on other sites
MK2_gtd 0 Posted February 23, 2011 Nema tu ni Ž od Žbunja I duguješ još one slike od k70 nema jer sam ga ja jadnog pomaka k70 je još živ samo sam slabo prolazia kroz misto u kojem je Share this post Link to post Share on other sites
Gerbi 0 Posted February 24, 2011 Šta je s ovim kecom? Priča neka i to... Share this post Link to post Share on other sites
MK2_gtd 0 Posted February 24, 2011 Šta je s ovim kecom? Priča neka i to... Auto je sredinom 90ih dovezen iz Italije i danas je takav cili original sidala, putno računalo itd ali je u papirima 1,3 jer taj čovik je imao tog 1,3 koji je bio totalna šteta i onda je ovog doveza i prebacia papire na njega ( i auto se tako vec 15 godina registrira) Sada ga je uzeo novi vlasnik koji ga je htio raditi ali s nedostatkom vremena auto je završia na livadi ja sam nekako došao do njega i pitao ga za cijenu i traži oko 800,900 EURA što je za mene previše Share this post Link to post Share on other sites
oglascado 0 Posted February 24, 2011 Di van je ljubav prema vw-u Za đinđe minđe bacate bogatstvo a za original GTi-a ne bi dali par sto eura Iman ja papire od GTi-a 83-a,crveni,pa ako triba da bude original Share this post Link to post Share on other sites
MK2_gtd 0 Posted February 24, 2011 Di van je ljubav prema vw-u Za đinđe minđe bacate bogatstvo a za original GTi-a ne bi dali par sto eura Iman ja papire od GTi-a 83-a,crveni,pa ako triba da bude original a kako to sada izvesti s tim papirima. Ja sam razmisljao da ga uzmem al jednostavno ti papirime me ubijaju sto nisu original kuzis. Share this post Link to post Share on other sites
Gerbi 0 Posted February 24, 2011 Fora je primjerak...ajde nabaci još koju sliku onako Share this post Link to post Share on other sites
sven 0 Posted February 24, 2011 kako uopce ''srediti'' te papire kad se treba fleksat i varit ?! mislim ono..nikako Share this post Link to post Share on other sites
Gerbi 0 Posted February 24, 2011 Ilegalno prevariti ono okolo veznog, pa ako te tko prijavi ako se sazna, sigurno ide nekakva kaznena prijava...ili legalno, 1400kn pa atest motora...treba netko s kecom GTIem reći da li mu u papirima piše samo 1600/1800 ili i Golf GTI, iako se i to uz malo sreće upiše... Share this post Link to post Share on other sites
MK2_gtd 0 Posted February 25, 2011 Nabacit cu jos koju sliku otici cu ponovno pricat s vlasnikom , probat ga upalit , podovi mi izgledaju ok mada cu ga na dizalicu dici i detaljno pogledat a onda ko zna mozda se i zaljubim pa je povedem kuci da nezavrsi s nekim 1,6 d motorom da se vozi po polju. Bolje da nisam nikada vidio taj auto jer mi ga je žao i želim mu podariti novi život i ako se cijena spusti sve je moguće Share this post Link to post Share on other sites
Gerbi 0 Posted February 25, 2011 Fora je. Šteta da truli. Probaj ga spasit Share this post Link to post Share on other sites
luxy 0 Posted February 25, 2011 ....... koja je godina auto?? izgleda u dosta dobrom stanju Share this post Link to post Share on other sites
sven 0 Posted February 25, 2011 Ilegalno prevariti ono okolo veznog, pa ako te tko prijavi ako se sazna, sigurno ide nekakva kaznena prijava...ili legalno, 1400kn pa atest motora...treba netko s kecom GTIem reći da li mu u papirima piše samo 1600/1800 ili i Golf GTI, iako se i to uz malo sreće upiše... Da..pogotovo kada se ovako javno netko hvali da je motor ovaj a papiri oni. Jasno t je da tako nesto nemoze zaziviti .. Share this post Link to post Share on other sites
Gerbi 0 Posted February 25, 2011 Normalno. Generalno, još uvijek ima ljudi na tehničkom (vezom) koji će pored Golf upisati i GTI i pod kubike upisati i 1600/1800 bez atesta. Ali kada bi netko poslao Wolfsburgu mail s tim brojem šasje, autentifikacijom naravno da ne bi dobio pozitivnu povratnu informaciju o ikakvom GTIu. Nije mi samo jasno kako su to ljudi prije rješavali, jer je pun klinac GTI kečeva, 1.3 u papirima, a ništa ne baca na to da su presloženi. Pretpostavljam da se puno muljalo i izmuljavalo na ovaj ili onaj način Share this post Link to post Share on other sites
Rallye VR6 8 Posted February 25, 2011 Jednom sam kupio Passata 16V 91. god. Auto je došao iz Švicarske u Hr. Čovjek ga je kupio novoga u CH , dolazio kod mene na ljetovanje , kasnije se doselio i uvezao auto. Auto je u papirima bio 8V tj. snaga, čovjek mi je rekao da je pri uvozu nekako namuljao ove na carini da se upišu manje kW... To je bilo pred 10-ak godina. Share this post Link to post Share on other sites
MK2_gtd 0 Posted February 25, 2011 Da..pogotovo kada se ovako javno netko hvali da je motor ovaj a papiri oni. Jasno t je da tako nesto nemoze zaziviti .. da baš se hvalim Share this post Link to post Share on other sites
VWlaho 0 Posted February 25, 2011 (edited) kako uopce ''srediti'' te papire kad se treba fleksat i varit ?! mislim ono..nikako okines i zavaris bokun lame i bez galame Edited February 25, 2011 by VWlaho Share this post Link to post Share on other sites
oglascado 0 Posted February 25, 2011 Nema šta fleksat Uzme papire od gti-a odvede ovog 1.3 na atest da je ubacia motor od gti-a i iz priloženih papira dobije nove gti papire za ovog keca Share this post Link to post Share on other sites
MK2_gtd 0 Posted February 25, 2011 kad mi saljes papire ? Share this post Link to post Share on other sites
oglascado 0 Posted February 25, 2011 Kad uzmeš toga Sredstva koja su u postupku pripreme za prodaju koja HAK prikuplja i čuva u ime RH nisu stari al su zapušteni Share this post Link to post Share on other sites
Guest O84GT Posted February 25, 2011 Kad uzmeš toga Sredstva koja su u postupku pripreme za prodaju koja HAK prikuplja i čuva u ime RH nisu stari al su zapušteni U kojoj ovi hali zive?? Share this post Link to post Share on other sites
luxy 0 Posted February 25, 2011 U kojoj ovi hali zive?? dobro pitanje svi bi htjeli odgovor Share this post Link to post Share on other sites
R32 0 Posted February 25, 2011 (edited) hala malo van centra Zagreba ili ti ga Radnička cesta caarinsko skladište oduzetih vozila na koja nisu plačena davanja ili su uvezena na VOĆE I POVRČE , Lambo ima rupe od metaka po desnim vratima http://www.vecernji.hr/vijesti/auti-vrijed...j-clanak-253715 Edited February 25, 2011 by R32 Share this post Link to post Share on other sites