Denis_TDI 0 Posted May 27, 2011 Ode jedna T2 za kilu/kuna pod staro zeljezo Share this post Link to post Share on other sites
Denis_TDI 0 Posted May 27, 2011 ode i caddy ha? Jepp i Caddy a ima i pored jos Golf mk1 i mk2 ali T2 je dosta neuobicajeni Share this post Link to post Share on other sites
vw bubi 0 Posted May 27, 2011 a dali je moguće šta još spasit od tog t2 ?? Share this post Link to post Share on other sites
Denis_TDI 0 Posted May 28, 2011 a dali je moguće šta još spasit od tog t2 ?? Moguce je spasiti skoljku tj. golu limariju jer je vise manje sve povadjeno vanka, doduse nisam zavirio u motorni prostor, al vjerojatno nema motora Share this post Link to post Share on other sites
dino_mk1_gti 0 Posted June 1, 2011 di je to ružman??? Share this post Link to post Share on other sites
Denis_TDI 0 Posted June 2, 2011 di je to ružman??? Unimer d.o.o. Share this post Link to post Share on other sites
dvojka 1 Posted June 2, 2011 umrite sad! http://img848.imageshack.us/img848/5498/dsc01733y.jpg Share this post Link to post Share on other sites
Gerbi 0 Posted June 3, 2011 Kae to? Santana s VR6 haubom? Share this post Link to post Share on other sites
dvojka 1 Posted June 3, 2011 Kae to? Santana s VR6 haubom? hahaaha Share this post Link to post Share on other sites
rajkec 8 Posted June 3, 2011 Hauba mi neide u glavu!? Original? Share this post Link to post Share on other sites
Gerbi 0 Posted June 3, 2011 Di je scirocco? Ma ova hauba je original, ali me muči prednji branik, jer je to ili pripasano nešto sa Scirocca MK1 (ili kec amer) ili neko iber prvo godište...inače, vidio sliku na oldschoolu pred neko vrijeme Share this post Link to post Share on other sites
rajkec 8 Posted June 3, 2011 Hauba mi je baš napeta. Share this post Link to post Share on other sites
dvojka 1 Posted June 3, 2011 decki široki je sve original na njemu, rezervisan je Share this post Link to post Share on other sites
dino_mk1_gti 0 Posted June 4, 2011 Di je scirocco? Ma ova hauba je original, ali me muči prednji branik, jer je to ili pripasano nešto sa Scirocca MK1 (ili kec amer) ili neko iber prvo godište...inače, vidio sliku na oldschoolu pred neko vrijeme ta slika od dvoke je rocco mk1... Share this post Link to post Share on other sites
dvojka 1 Posted June 4, 2011 ta slika od dvoke je rocco mk1... tako je, a takav front ima i moj crveni iako je 81. (zadnja) a zahvaljujuci Kagiju sa foruma dosao sam neki dan i do okruglih jako dobrih original farova s nosacima za 250kn s postarinom! Share this post Link to post Share on other sites
rajkec 8 Posted June 4, 2011 Kaj to onda na ovom sivom hauba izgleda zbog kuta slikanja i boje ili ja ne vidim dobro? Share this post Link to post Share on other sites
dvojka 1 Posted June 4, 2011 Kaj to onda na ovom sivom hauba izgleda zbog kuta slikanja i boje ili ja ne vidim dobro? ne pa to ti je njihova hauba Share this post Link to post Share on other sites
sven 0 Posted June 22, 2011 Evo bas neki dan naletio na jedan Highline VR6 ljubicasti ... Trune, nikom netreba nista. Iznutra pocupan ljubicasti kozni interijer. Jedino sto je ostalo su ljubicasti podni tepisi... Masina ocito nikoga ne privlaci. Auto je 1997 godina ... Share this post Link to post Share on other sites
sven 0 Posted June 22, 2011 englez? Da... Da ne govorim da Passata W8 ima nekoliko komada. Motori naravno na mjestu i citavi. Ima li netko ideju slozit Lupo W16 ?! Share this post Link to post Share on other sites
Rallye VR6 8 Posted June 22, 2011 Na šipki od haube ti je kluč za čupanje kablova od svječica pa mazni to Share this post Link to post Share on other sites
oglascado 0 Posted June 22, 2011 Na šipki od haube ti je kluč za čupanje kablova od svječica pa mazni to Koliko san ih ja ima a nisan ima pojma za šta služe Mislia san da je to ko neki ukras Share this post Link to post Share on other sites