sven 0 Posted June 27, 2011 Kako ti mislis self service? Jel sam skines neki dio pa na izlazu pokazes i platis sta si uzeo ili... ? Upravo tako. Udjem unutra, uzmem onaj florescentni prsluk , nosim svoje gedore i alat i ulazim na otpad. Hodas koliko zelis, sarafis po kojem god autu zelis, skidas sto god ti srce zamisli, ak ti se nesvidja ostavis dio gdje zelis, nije te strah ak prilikom skidanja nesto pukne ili sjebes - samo odes kod drugog takvog auta i pokusas ponovo bez nuspojava. Uzivancija. Ako nesto neznas da li ti pase, skines sa nekog auta, nadjes MK3 i probas na njemu na licu mjesta..i tako. Igri nikad kraja .. Share this post Link to post Share on other sites
marko.p 0 Posted June 27, 2011 a ako ti na izlazu kaže cijenu koja ti ne odgovara jel si to spremiš negdje na otpadu pa se vratiš u drugu smjenu ponovno probat?? Share this post Link to post Share on other sites
vbratkovic_GTI 0 Posted June 27, 2011 eh,da nam je takvih otpada...ovdje se stvarno zna naći rare stvari Share this post Link to post Share on other sites
Bagi 0 Posted June 27, 2011 tako je i po Njemačkoj, uđeš, šarafiš, platiš na izlazu Share this post Link to post Share on other sites
oglascado 0 Posted June 27, 2011 nije se znalo čemu služi ta plastika ni prije 10 godina... Ja dan danas imam dijelova po garaži za koje neman pojma odakle mi ni za šta služe Skinuti davno il sa corrada il sa passata,G-VR-16V modela Nekih el. sklopova,kutija,bosch,raznih kat brojeva,regulatora........ Malo malo pa bacim kutiju do dvi tih stvari Niti znam čemu služe niti zašto ih čuvam Share this post Link to post Share on other sites
sven 0 Posted June 27, 2011 a ako ti na izlazu kaže cijenu koja ti ne odgovara jel si to spremiš negdje na otpadu pa se vratiš u drugu smjenu ponovno probat?? Ak ti se nesvidja cijena ostavis dio na pultu i odes doma. Naravno oscilacije kod cijena izmedju dvije smjene postoje okd nekih stvari ali ne nesto previse. @Bagi - Volio bih ja kad bi mi netko rekao za takve otpade u Sloveniji, Italiji , Austriji jer ih sigurno ima samo ljudi takve informacije cuvaju kao zmija noge. To je zalosno .. Share this post Link to post Share on other sites
srki 0 Posted June 27, 2011 (edited) cudno mi je da se toliko cudite takvim otpadima.. takve stvari izvan RH postoje vec masu godina... @Bagi - Volio bih ja kad bi mi netko rekao za takve otpade u Sloveniji, Italiji , Austriji jer ih sigurno ima samo ljudi takve informacije cuvaju kao zmija noge. To je zalosno .. nemaju zasto skrivati takve informacije.. samo si pitao krive ljude vjerovatno.. otpadi su otvoreni za sve.. normalno stalni kupci imaju povlastice.. u stilu jeftinije cijene, cuvanja djelova itd... logicno da neces imati istu cijenu nekog djela ti kada prvi puta dodes... i npr. moj stari koji mjesecno ostavi par tisuca eura.. Edited June 27, 2011 by srki Share this post Link to post Share on other sites
marko.p 0 Posted June 27, 2011 ima ih u italiji ali dublje jer ovdje blizu pokupe sve što se može, bosanci, hrvati, srbi... Share this post Link to post Share on other sites
dvojka 1 Posted June 27, 2011 ima ih u italiji ali dublje jer ovdje blizu pokupe sve što se može, bosanci, hrvati, srbi... bugari i rumunji najvise Share this post Link to post Share on other sites
srki 0 Posted June 27, 2011 (edited) ima ih u italiji ali dublje jer ovdje blizu pokupe sve što se može, bosanci, hrvati, srbi... otpad na koji mi idemo.. 5 km od granice talijanske mozes uhvatiti dobre aute samo moras sto cesce biti tamo... jbg svi bi mi voljeli naci mjesto gdje te cekaju odlicni djelovi za malo novaca.. samo tebe cekaju.. al nazalost nista od toga bugari i rumunji najvise i mađari sada vuku ko ludi Edited June 27, 2011 by srki Share this post Link to post Share on other sites
robe 0 Posted June 27, 2011 (edited) A joj mađari najviše kupe sve sta stignu ali ima puno naših. Evo ja sam vec 3 godine u Novoj Gorici (slo) i u blizi recimo 10-15 min vožnje imam 4 otpada isto ovako self servise ima jedan koji nije self service ali taj mi se ne sviđa, a najbliže je. Ako nekoga zanima slobodno nek se javi ja cu drage volje objasnit gdje se nalaze, ali iskreno vw vozila i nema previse a ako i ima pokupe se svi djelovi u roku od pol sata :doh koji puta stigenm i uzmem nešto ali ništa posebno, ja sebi nikako da nabavim el podizač, zadnje tamne lampe ili zastavice (blatarice) Ali ako netko ima forda ili fiata, raj na zemlji. Za vw bi trebalo ipak malo dublje Edited June 27, 2011 by robe Share this post Link to post Share on other sites
sven 0 Posted June 27, 2011 cudno mi je da se toliko cudite takvim otpadima.. takve stvari izvan RH postoje vec masu godina... nemaju zasto skrivati takve informacije.. samo si pitao krive ljude vjerovatno.. otpadi su otvoreni za sve.. normalno stalni kupci imaju povlastice.. u stilu jeftinije cijene, cuvanja djelova itd... logicno da neces imati istu cijenu nekog djela ti kada prvi puta dodes... i npr. moj stari koji mjesecno ostavi par tisuca eura.. Otvoreni su za sve samo kad bi znao gdje ih ima. Neki nezeli podjeliti s drugima a tamo obitavaju svaki tjedan. Share this post Link to post Share on other sites
srki 0 Posted June 27, 2011 Otvoreni su za sve samo kad bi znao gdje ih ima. Neki nezeli podjeliti s drugima a tamo obitavaju svaki tjedan. Vec sam ti napisao.. pitao si krive ljude slazem se da ih je problem pronaci.. vecinom su u nekim ulicicama po poljima pa nije jednostavno robe - skokni do italije, tamo je veca ponuda.. lakse je naletiti na vw.. samo opet je problem sto vecinom se proda cijeli auto.. pa se ne smije skidati nista s njega Share this post Link to post Share on other sites
robe 0 Posted June 27, 2011 Za italiju ja i govorim u slo ima 1 otpad, dosta dobar, vecinom noviji auti, razbijeni ili uvezeni. Na tih par otpada ne vole baš prodavat komplet auto, mislim nesmiju, broj šasije mora ostat kod njih, tako su barem meni rekli ali sve to ovisi. Imaju baš određene aute koji idu koplet a koji po djelovima. Ali ovih koji idu komplet ima samo par. Share this post Link to post Share on other sites
srki 0 Posted June 27, 2011 krivo sam te onda razumio.. da , na tim otpadima na pocetku se sve rasproda stalnim kupcima , mislim na dobru robu za prodaju al kad si vec tamo.. zaletis se do venecije i super.. tamo su odlicni auti, uvijek bude svega.. samo je nama daleko nisam mislio na cijeli auto tako, ne smije izac sasija van, cim jednom ude to je to.. nego se proda cijeli auto nekome i onda ostali nesmiju nista skidati s njega dok ga on ne rastavi sta sve hoce, tek onda ostali Share this post Link to post Share on other sites
Gerbi 0 Posted June 27, 2011 Sven, ima kojeg kecića gore ili su oni već davno reciklirani? Share this post Link to post Share on other sites
zekoslav mrkva 0 Posted July 4, 2011 idući tjedan ide pod prešu.. GDJE SE NALAZI TAJ POLO Share this post Link to post Share on other sites
T0mB1ll 2 Posted July 4, 2011 Molve.. kod mog poznanika, stariji čovjek, automehaničar.. još je tamo, ali neznam do kad.. Share this post Link to post Share on other sites
sven 0 Posted August 4, 2011 Evo jedan KR koji je zavrsio na smecu ... Magic Colours iza , na boku i naprijed za cudo. Zelena stakla, bord comp.. Share this post Link to post Share on other sites
MOTA BOY 3 Posted August 4, 2011 (edited) :plac KR & Rallye.... Edited August 4, 2011 by MOTA BOY Share this post Link to post Share on other sites
Sale-vž 0 Posted August 5, 2011 ovaj rallye se neda popraviti? Share this post Link to post Share on other sites
Leic 2 Posted August 5, 2011 ovaj rallye se neda popraviti? rallye mi je tolko dobar auto da bi ga i takvog imao. napravilo bi se to polako Share this post Link to post Share on other sites
sven 0 Posted August 9, 2011 Evo danas stigao na otpad jedan primjerak propalog tuninga. auto ima valjda 10 kg kita na sebi ali i koznu grijanu unutrasnjost koja je u iznenadjujuce dobrom stanu za godine. auto je <95' Share this post Link to post Share on other sites