VWlaho 0 Posted November 13, 2011 frice ova fotka bas spada ovdje Share this post Link to post Share on other sites
kico-ratstyle 0 Posted November 14, 2011 brate a sta je ovom bilo.... bio nekada g 60?? Share this post Link to post Share on other sites
RI VW 4 Posted November 14, 2011 http://forums.vwvortex.com/showthread.php?...&p=74463085 Evo jedan 356 za koji se vidi svijetlija buducnost nakon 35 godina stajanja.... Share this post Link to post Share on other sites
VWlaho 0 Posted November 15, 2011 pozadinu ce te prepoznat.ovo je za vrjeme rata 91,92g vjerovatno ce netko stariji mozda znat neki bolji info tocno. Share this post Link to post Share on other sites
oglascado 0 Posted November 16, 2011 Več smo 'opjevali' dvicu u Zanimljivim automobilima G60,Bobetkova dvica,pogodilo je nešto eksplozivno Dubrovnik,vrijeme rata Share this post Link to post Share on other sites
matoTDI 0 Posted November 16, 2011 nemojte se ljutiti ali ovo morate pogledatiii sve mi je jasno, al zašto onog touarega Share this post Link to post Share on other sites
ma.RI.n 8 Posted November 16, 2011 možda je prednji kraj bio zakucan... Share this post Link to post Share on other sites
oglascado 0 Posted November 17, 2011 Još jedan se sprema u zamjenu za kunu-kilogram Share this post Link to post Share on other sites
toniBW 0 Posted November 17, 2011 (edited) sve mi je jasno, al zašto onog touarega ma i to mi je jasno, al sta u filmu na 2:10 jugo radi? pogledaj Edited November 17, 2011 by toniBW Share this post Link to post Share on other sites
R32 0 Posted November 17, 2011 ma i to mi je jasno, al sta u filmu na 2:10 jugo radi? pogledaj hahaha skužio sam i ja nije mi jasno kak je on tu zalutao Share this post Link to post Share on other sites
MarinoL 0 Posted November 17, 2011 Još jedan se sprema u zamjenu za kunu-kilogram Bar poskidaj kvake i retrovizore prije. Možda kome zatrebaju. Share this post Link to post Share on other sites
Ronaldo 16V 0 Posted November 17, 2011 ma i to mi je jasno, al sta u filmu na 2:10 jugo radi? pogledaj hahaha skužio sam i ja nije mi jasno kak je on tu zalutao Ma veliki znalci radili video, pa zamijenili Mk1 za Yugo..yugo sa proširenjima stvarno vuče na keca. To mi je bilo logično kad sam gledao taj video! Share this post Link to post Share on other sites
oglascado 0 Posted November 17, 2011 Bar poskidaj kvake i retrovizore prije. Možda kome zatrebaju. Retrovizora imam 6 kompleta A kvake sigurno nisu ispravne Sve to presa gnječi Share this post Link to post Share on other sites
Rallye VR6 8 Posted November 17, 2011 Marin i ja smo izračunali da: -corrada je napravljeno 90 000 -godina ima 365 dana -ako se rastavi jedan svaki dan -treba 246 GODINA da se svi rastave -tako da prešaj ,ima ih dosta Share this post Link to post Share on other sites
oglascado 0 Posted November 17, 2011 Za nevjerovat,šta ih ja više presam više ih se novih pojavljuje u oglasniku Share this post Link to post Share on other sites
Galaxy 0 Posted November 17, 2011 (edited) sve mi je jasno, al zašto onog touarega Taj touareg je bio tvorničko testno vozilo i po pravilima vw-a se mora uništiti nakon završetka testiranja Edited November 17, 2011 by Galaxy Share this post Link to post Share on other sites
oglascado 0 Posted November 23, 2011 Odoše još 2 rare primjerka po kunu/kilo Na sljedečem meetu želim pehar za 'najgoru VW osobu godine' s obzirom na to da sam dosad uništio ili poslao u presu velik broj rare vw vozila Share this post Link to post Share on other sites
RI VW 4 Posted November 23, 2011 Marin i ja smo izračunali da: -corrada je napravljeno 90 000 -godina ima 365 dana -ako se rastavi jedan svaki dan -treba 246 GODINA da se svi rastave -tako da prešaj ,ima ih dosta Nisi tu roka računao, on malo jebe prosjek Roko koliko si ih cca rastavio? I btw sta je sa ovim sivim kecom, plavi je zabijen koliko vidim a sivi? Share this post Link to post Share on other sites
robe 0 Posted November 23, 2011 Evo i moj Ratstyle zapušteni golf, slike su negdje iz 2004 vozili smo ga do zadnjeg dok nije bio više sposoban za tehnički i onda sam se ja ucio u njemu vozit i na kraju otišao u staro željezo. Share this post Link to post Share on other sites
DejanM 0 Posted November 23, 2011 (edited) A volan skupa s njim? Edited November 23, 2011 by DejanM Share this post Link to post Share on other sites
robe 0 Posted November 23, 2011 Ne ne, volan je tip top i stoji na ormaru u sobi i ceka da mu dovedem novog golfa Share this post Link to post Share on other sites
MOTA BOY 3 Posted November 23, 2011 Vidi se da je pošteno odslužio svoje. Share this post Link to post Share on other sites
oglascado 0 Posted November 23, 2011 Nisi tu roka računao, on malo jebe prosjek Roko koliko si ih cca rastavio? I btw sta je sa ovim sivim kecom, plavi je zabijen koliko vidim a sivi? A šta ima sivi osim lima? A lim je po kunu kilo Corrada san kupia 30,nešto je prodano komplet,nešto rastavljeno,3 su u trajnom vlasništvu cca 20 je rastavljeno za presu Share this post Link to post Share on other sites
RI VW 4 Posted November 23, 2011 A šta ima sivi osim lima? A lim je po kunu kilo Corrada san kupia 30,nešto je prodano komplet,nešto rastavljeno,3 su u trajnom vlasništvu cca 20 je rastavljeno za presu Ajde nisi bas sad ni toliki huligan....mislio sam da ih je bilo vise Share this post Link to post Share on other sites