escobar 1 Posted December 20, 2012 (edited) ajoooj... a de je to.. Edited December 20, 2012 by escobar Share this post Link to post Share on other sites
escobar 1 Posted December 20, 2012 danas malo čistio... Share this post Link to post Share on other sites
Car GTI 0 Posted December 20, 2012 ajoooj... a de je to.. Neznam.... Share this post Link to post Share on other sites
Medo-12v-VD 0 Posted January 19, 2013 a brenze? Inox lonac? Share this post Link to post Share on other sites
oglascado 0 Posted January 19, 2013 nađi mi kupca pa skidan odma inače 1,60 po kilogramu bez suvišnih pitanja Share this post Link to post Share on other sites
AUTOFREAK 218 Posted January 19, 2013 eto lonac smatraj prodanim.... bas mi treba metni na vagu pa posalji pp Share this post Link to post Share on other sites
oglascado 0 Posted January 19, 2013 lonac bolje da ne vidiš izbliza Share this post Link to post Share on other sites
Leo-st 5 Posted January 19, 2013 (edited) nađi mi kupca pa skidan odma inače 1,60 po kilogramu bez suvišnih pitanja a rezervoar??????? sacuvaj mi ga!!!!!!! Edited January 19, 2013 by Leo-st Share this post Link to post Share on other sites
AUTOFREAK 218 Posted January 19, 2013 ma predpostavljam jer sumljam da bi đipsijima ista ostavio Trebam nesta za agregat pa eto ako je zdrav iz vana ok ako ne jebg nevari mi se inox...nije mi bas leglo prosli put Share this post Link to post Share on other sites
oglascado 0 Posted January 19, 2013 ala ste se sad napalili,baš ste se napalili auto je več misec dana u oglasniku niko ne pita i ne nudi ništa čim spomenem da ču bacit odma se javljate i kočnice i trapovi i rezervoar (by the way imam ih 10 doma,nisam nikad proda rezervoar) i auspuh i sve šta vridi s auta je skinuto i imate u oglasima p.s.prodajem 10 rezervoara za 300 kuna fiksno ma predpostavljam jer sumljam da bi đipsijima ista ostavio ne radim ja s đipsijima JA SAM ĐIPSI tebra,žišku skupljam i prodajem na otpad Share this post Link to post Share on other sites
Leo-st 5 Posted January 19, 2013 dicu sa njih 10 nemogu ni ovaj jedan drzat punim :rotfl :rotfl Share this post Link to post Share on other sites
oglascado 0 Posted January 19, 2013 a rezervoar??????? sacuvaj mi ga!!!!!!! poklanjam ti rezervoar ako ne naletim ja u st,onda češ ti u rg Share this post Link to post Share on other sites
GTi_G60 0 Posted January 19, 2013 ako ti je hitan rezervar naleti i kod mene po koji, samo ih nosi. znas cak i di stoje Share this post Link to post Share on other sites
dzinn16v 19 Posted January 19, 2013 j...te sto nema otkupa plastike Share this post Link to post Share on other sites
sven 0 Posted January 19, 2013 kuzis to je to, pol auta se baci jer kaj, motor i sicevi su jedino kaj vredi a s drugim se nema vremena krampat al zato da neko nazove za zadnje celjusti nebi mu ih poklonio nego bi ga klepio 100 eura po usima za njih Share this post Link to post Share on other sites
vwrudi 1 Posted January 19, 2013 jebga, tako je to ovdje kod nas u rvackoj Share this post Link to post Share on other sites
oglascado 0 Posted January 20, 2013 motor nije prodan sicevi nisu prodani zadnje kočnice nisu prodane (di se prodaju čeljusti za 100 eura,i ja bi toliko volia dobit) toliko o tome da je to jedino šta se proda...... karoserija je GOLA,samo lim i željezo Koliko vrijedi kao takva na tržištu bez prijepisa? toliko da više dobijem na otpadu nego u oglasniku + nema pregovaranja,pregledavanja,rezanja,izmišljanja......1,60 kuna/kilogram i amen do sljedečeg rare vozila od 1,60 kn/kg adios Share this post Link to post Share on other sites
Beli 7 Posted January 20, 2013 motor nije prodan sicevi nisu prodani zadnje kočnice nisu prodane (di se prodaju čeljusti za 100 eura,i ja bi toliko volia dobit) toliko o tome da je to jedino šta se proda...... karoserija je GOLA,samo lim i željezo Koliko vrijedi kao takva na tržištu bez prijepisa? toliko da više dobijem na otpadu nego u oglasniku + nema pregovaranja,pregledavanja,rezanja,izmišljanja......1,60 kuna/kilogram i amen do sljedečeg rare vozila od 1,60 kn/kg adios nekima nije jasno da ti nisi bacio auto, nego prodao u željezo... sada svih boli što si ti urednog GTI-a rastavio i i prodao u željezo Share this post Link to post Share on other sites
Leo-st 5 Posted January 20, 2013 nekima nije jasno da ti nisi bacio auto, nego prodao u željezo... sada svih boli što si ti urednog GTI-a rastavio i i prodao u željezo tu sam mu i ja malo pomoga :rotfl :rotfl unutrasnjost tog gti-a ce se jos dugo vozati Share this post Link to post Share on other sites
AUTOFREAK 218 Posted January 20, 2013 šasija je odlična kakvih sve trulih krampova od gti-eva ima.... znaci slika sa auspuhom i ostalim na njemu nije bila vjerodostojna Share this post Link to post Share on other sites
oglascado 0 Posted January 20, 2013 šasija je odlična kakvih sve trulih krampova od gti-eva ima.... znaci slika sa auspuhom i ostalim na njemu nije bila vjerodostojna na autu je šajba 92g,originalna šasija nema greške tj nije imala greške auspuh večina ide u željezo,i goli trapovi če u željezo vjerovatno uskoro slabe ja živce imam za dugo to držat-vrtit po oglasima a i imam 2-3 takva trapa pa svako malo 'čistim' takve stvari Share this post Link to post Share on other sites
Rallye VR6 8 Posted January 21, 2013 Golf 3 je ionako dobar samo za dijelove , pogotovo VR6 i još bolje , ako ga daš nekome tko vozi golf 2 Share this post Link to post Share on other sites