dvojka 1 Posted November 6, 2010 ja ti znam jednog takvog T2a kompletnog samo pojela ga korozija i jedan kotac fali (ako se ne varam i motor je unutra) ima i branike (one cijenjene...) ma sve je na njmu osim prednjeg znakica jer je kod mene ako te zanima vise na PM ma znam sve o tome cito sam na vw kombijima Share this post Link to post Share on other sites
luxy 0 Posted November 7, 2010 ma znam sve o tome cito sam na vw kombijima onaj je oso u podravinu nekud vise se ne sjecam... ...dosao lik sa kesom i oso sa kombijem ovaj je drugi o kojem ti pricam a imam i jos jednog al novijeg, meni puno zanimljivijeg uredni papiri al treba si dat truda sa njim ima vlasnik i dosta rezervnih djelova (tak barem kaze) Share this post Link to post Share on other sites
dvojka 1 Posted November 7, 2010 ma ne, t1 je t1 i daa...frencom pizdek si posto si mi poslo sliku onog t1 a nece ga prodat tak sam skocio da sam se pogubio Share this post Link to post Share on other sites
Guest O84GT Posted November 7, 2010 Imam panel t2 a za prodati sa urednim papirima samo mu je istalacija sprzena! Share this post Link to post Share on other sites
dvojka 1 Posted November 7, 2010 Imam panel t2 a za prodati sa urednim papirima samo mu je istalacija sprzena! daj sliku, imam kolegu kojeg zanimaju Share this post Link to post Share on other sites
oglascado 0 Posted November 15, 2010 Bačeni kec i trica vr u vječna lovišta Share this post Link to post Share on other sites
dvojka 1 Posted November 15, 2010 kecovi sezadnjih par godina bacaju i to otkako su romi & roko poceli zeljezo i lomove prodavat, a trice se vec naveliko rjesavaju u presu Share this post Link to post Share on other sites
luxy 0 Posted November 15, 2010 jos jedna legenda trune, mk1 kamper ovo prvi put u zivotu vidio ako ima dobre duse vjerujem da bi ga vlasnik dao posto poto Share this post Link to post Share on other sites
oglascado 0 Posted November 15, 2010 A ne ssss.....kako ovo uopče vozi(tj vozilo je) po cesti Share this post Link to post Share on other sites
luxy 0 Posted November 15, 2010 ak mislis radi preglednosti vjerojatno je imo neke OOoogromen retrovizore uzeo bi si ga ja al nemam kud sa njim lol2 Share this post Link to post Share on other sites
Leo 0 Posted November 15, 2010 Ja bi rekao da je netko neku kamp kućicu nakeljio nazad na Caddyia.... Share this post Link to post Share on other sites
AUTOFREAK 218 Posted November 15, 2010 neznam t2a kod nas odi i nije čudna pojava.. stari mi odrzaje bar 3komada.... Razlika je i u nštopkama jer taj t2a ima male ki t1.. a ovaj luxy-ev ima one ki u setre Share this post Link to post Share on other sites
vw_damir 0 Posted November 15, 2010 :fakjea http://de.academic.ru/pictures/dewiki/86/V...ddy_1_a_sst.jpg Share this post Link to post Share on other sites
luxy 0 Posted November 15, 2010 (edited) neznam t2a kod nas odi i nije čudna pojava.. stari mi odrzaje bar 3komada.... Razlika je i u nštopkama jer taj t2a ima male ki t1.. a ovaj luxy-ev ima one ki u setre pa kod vas ni karman ghie nisu rijetka pojava kod nas ako ima 3 komada t2 i to kaj stoje napusteni je puno a od t1 ni traga ni glasa znam za jednog takvog t2 sto ima branike i stopke ko t1........ to su oni prvi t2 tvz. panel t2a Edited November 15, 2010 by luxy Share this post Link to post Share on other sites
dino_mk1_gti 0 Posted November 15, 2010 luxy di je koji t2???trebam jedan... Share this post Link to post Share on other sites
luxy 0 Posted November 15, 2010 luxy di je koji t2???trebam jedan... zasto ga trebas? inace za takve stvari imas PM Share this post Link to post Share on other sites
VWlaho 0 Posted November 24, 2010 neki ih i ovako ispracaju :sw Share this post Link to post Share on other sites
oglascado 0 Posted November 24, 2010 Ovi su jači od mene..... Share this post Link to post Share on other sites
VWlaho 0 Posted November 24, 2010 roko roko moras i ti ovako inace nista od tebe Share this post Link to post Share on other sites
oglascado 0 Posted November 24, 2010 Samo da bager nabavim i eto me on youtube,samo ču ja lupat po corradu Share this post Link to post Share on other sites
Medo-12v-VD 0 Posted November 24, 2010 Strojar je neki amater... može to i bolje,puno bolje još gusjeničar mmmmmmmmm... Share this post Link to post Share on other sites
VWlaho 0 Posted November 24, 2010 totalni amater.. ima cu ja jednu duju kroz neko vrjeme da je razgulim ovako :D Share this post Link to post Share on other sites
dvojka 1 Posted November 24, 2010 autofreak slabo ti znas za transportere u svom kraju, decki iz zagreba ih lakse nadju u tvom kraju, vec par komada, najmanje 2 su dosla zadnja 2-3 mjeseca odozdo, iz samog dubrovnika http://img37.imageshack.us/img37/3261/p1010505kh.jpg Share this post Link to post Share on other sites
oglascado 0 Posted November 24, 2010 autofreak slabo ti znas za transportere u svom kraju, decki iz zagreba ih lakse nadju u tvom kraju, vec par komada, najmanje 2 su dosla zadnja 2-3 mjeseca odozdo, iz samog dubrovnika http://img37.imageshack.us/img37/3261/p1010505kh.jpg Čisti sex od zapuštenosti I ja mu govorim,al ne sluša on mene.Znam i ja bar 2 šta su došla od doli Share this post Link to post Share on other sites
VWlaho 0 Posted November 24, 2010 (edited) jedan sam na mljetu vidio prije godinu, a ni ja bas nisam upoznat reklo bi se primorje,konavle nadje se tamo koji srce dubrovika nema kud s tim kantama i ne reg auta bas po gradu tesko ces vidit Edited November 24, 2010 by VWlaho Share this post Link to post Share on other sites