dvojka 1 Posted December 28, 2010 ili nezna ili neće, većina mušterija hoće da je što jeftinije tak da ono...svakako se radi... a roko, ništa čudno što ih bacaš... dobro ako dobiš kunu za kilo pa ne vecina nego svi bi za sta jeftinije, dal bi ti njemu onda vrsio restauraciju ili to samo pofarbo, vec je bila raspravi o tome...ne mozes ti nekome dat 5000 kuna da ti kupi materijal, da ti izmjenja rubnjake pragove, da ti prekita cjel moguc auto i sve baci u filler naradi se mjesec i pol dana, izlakira ga u komori i covjeku ostane za sve to ni 2000 kuna cistoga i onda ocekivati da ti je on skidao i krovni tapecirung i ispod krova lakirao i sta sve ne znam,... Share this post Link to post Share on other sites
Guest O84GT Posted December 28, 2010 Moje misljenje je da odlican(vrhunski) posao ne moze biti jeftin,niti to smije biti! Share this post Link to post Share on other sites
VWlaho 0 Posted December 28, 2010 Moje misljenje je da odlican(vrhunski) posao ne moze biti jeftin,niti to smije biti! upravo tako samo materijala ima za pipremit lakirati tolko Share this post Link to post Share on other sites
drama 0 Posted December 30, 2010 Evo jedan Scirocco mk1 u Konavlima stari nes prica da bi ga kupio bi pa nebi nadam se da ce mi ga dovest u garažu na facelift slike su lose slikane su mobitel iz auto i jos po mraku Share this post Link to post Share on other sites
VWlaho 0 Posted January 17, 2011 (edited) po saznanjima moj vr6 bivsi postaje dizel...ja sam to govorio kad bi me naljutio ali nikad srca to nebi imao za ucinit pa pod nikoju cjenu zato sam ga i proda jer ga nisam mogao odrzavat... sad mi je iskreno zao sto sam ga proda vise bi volio da je istruno i dozivio staraos vec i znam komentare na ovaj post mislim ono ko ga hebe i tako ti si lud i slicno... Edited January 17, 2011 by VWlaho Share this post Link to post Share on other sites
Galaxy 0 Posted January 17, 2011 Nažalost,sveopća kriza i besparica uzima danak....ubijaju se "rasni" automobili.... Share this post Link to post Share on other sites
VWlaho 0 Posted January 17, 2011 svacam ja tu situaciju ali ovo je ucinjeno iz cisto neka netrosi ne iz potrebe.. ja ocu rec da nije jedini koliko ih je samo ovako zavrsilo tricu gti 8v kojih ima ko sodera na svakom kantunu bi mi bilo nekako zao Share this post Link to post Share on other sites
oglascado 0 Posted January 17, 2011 A swap-at vr-a u diesela je pun k jeftino,ono,ako se sve radi po ps-u.Isplatit če ga za 10 godina Ne bi ljudi swap-ali al nemogu prodat te potrošač mašine pa onda rade p**darije Share this post Link to post Share on other sites
dvojka 1 Posted January 17, 2011 (edited) ovaj scirocco mk1 je prava drama! san covjece, uzimaj, ak nes ti ja cu, mora da je i lim kak tak, druga klima je to Edited January 17, 2011 by dvojka Share this post Link to post Share on other sites
vwr32hgp 0 Posted January 17, 2011 http://i393.photobucket.com/albums/pp19/to...22/PC110019.jpg Jebiga dobar pokušaj dečka da dujicu vrati na cestu ali nije uspjelo(odustalo desetak limara) :rotfl :bilder :riba :mazi FREND Share this post Link to post Share on other sites
AUTOFREAK 218 Posted January 17, 2011 dakle tu je taj scirocco..... Znam da ga proslo ljeto nisam nešto često viđao kao prije... Share this post Link to post Share on other sites
VWlaho 0 Posted January 17, 2011 (edited) A swap-at vr-a u diesela je pun k jeftino,ono,ako se sve radi po ps-u.Isplatit če ga za 10 godina Ne bi ljudi swap-ali al nemogu prodat te potrošač mašine pa onda rade p**darije znam ima ta smisla,ali ja osobno ko kupac kupio bi radije originalnu cadjaru bo te dizel ujutro potres mozga a na semaforu gledam kad ce prije zuto odnosno zeleno :rotfl Edited January 17, 2011 by VWlaho Share this post Link to post Share on other sites
TOMZG 1 Posted January 18, 2011 http://i393.photobucket.com/albums/pp19/to...22/PC110019.jpg Jebiga dobar pokušaj dečka da dujicu vrati na cestu ali nije uspjelo(odustalo desetak limara) :rotfl :bilder :riba :mazi FREND nemoj tako, jos malo i bit ce skompletirana, bar se nadam Share this post Link to post Share on other sites
Ledeni VR6 0 Posted January 20, 2011 http://i393.photobucket.com/albums/pp19/to...22/PC110019.jpg Jebiga dobar pokušaj dečka da dujicu vrati na cestu ali nije uspjelo(odustalo desetak limara) :rotfl :bilder :riba :mazi FREND Cuj neznam ko je slagao auto 2 godine i još nije kompletiran. Od dana današnjeg auto je kompletan i vozi, a i ide "frende" Share this post Link to post Share on other sites
vwr32hgp 0 Posted January 20, 2011 Cuj neznam ko je slagao auto 2 godine i još nije kompletiran. Od dana današnjeg auto je kompletan i vozi, a i ide "frende" Stani se na liniju Share this post Link to post Share on other sites
Ledeni VR6 0 Posted January 20, 2011 Stani se na liniju Hahaha, lijepo sam ti rekao ko zadnji plaća večeru u ribicu Share this post Link to post Share on other sites
MOTA BOY 3 Posted January 20, 2011 (edited) Hehehe... Vlaho- Kužim te. Edited January 20, 2011 by MOTA BOY Share this post Link to post Share on other sites
Car GTI 0 Posted January 21, 2011 (edited) Blizu Koprivnice Turbak i na klocnama je,ajmo ko ce prvi do njega Edited January 21, 2011 by Car GTI Share this post Link to post Share on other sites
Teskera 0 Posted January 21, 2011 Blizu Koprivnice Turbak i na klocnama je,ajmo ko ce prvi do njega Nesto vise o autu? Share this post Link to post Share on other sites
Car GTI 0 Posted January 21, 2011 Nesto vise o autu? Evo tu pise nesto http://www.oldschoolhr.com/forums/showthre...908&page=12 Share this post Link to post Share on other sites
dvojka 1 Posted January 26, 2011 ajde zeznite me pa odite po to trazi cca 4500e a dao za njega 2500e, nije jos prepisan Share this post Link to post Share on other sites
Gerbi 0 Posted January 26, 2011 Odite samo s dve crne kvake od keca, skinite ove porše kromirane i dajte vamo Share this post Link to post Share on other sites
oglascado 0 Posted January 27, 2011 U corrada stanu dijelovi od passata,pola,corrada,golfa.....ma ima tu svega Ovaj čeka novog vlasnika al on nikako da dođe.....a sezona kampiranja samo šta nije počela Malo koji odavde izađe 'živ' Share this post Link to post Share on other sites
RI VW 4 Posted January 27, 2011 E moj roko, kad za jedno 20 godina budes gledo ove slike reci ces sam sebi koji si luđak bio i sta si sve unistio. Onda ce jedan rrado vrijediti masne pare, bio trul razbijen ili sta vec, samo da ga nađes Share this post Link to post Share on other sites