7 7
dvojka

zapusteni stari VW-i

Recommended Posts

ili nezna ili neće, većina mušterija hoće da je što jeftinije tak da ono...svakako se radi...

a roko, ništa čudno što ih bacaš...

dobro ako dobiš kunu za kilo

pa ne vecina nego svi bi za sta jeftinije, dal bi ti njemu onda vrsio restauraciju ili to samo pofarbo, vec je bila raspravi o tome...ne mozes ti nekome dat 5000 kuna da ti kupi materijal, da ti izmjenja rubnjake pragove, da ti prekita cjel moguc auto i sve baci u filler naradi se mjesec i pol dana, izlakira ga u komori i covjeku ostane za sve to ni 2000 kuna cistoga i onda ocekivati da ti je on skidao i krovni tapecirung i ispod krova lakirao i sta sve ne znam,...

Guest O84GT

Moje misljenje je da odlican(vrhunski) posao ne moze biti jeftin,niti to smije biti! :palacg

Moje misljenje je da odlican(vrhunski) posao ne moze biti jeftin,niti to smije biti! :palacg

upravo tako :palacg

samo materijala ima za pipremit lakirati tolko :palacg

Evo jedan Scirocco mk1 u Konavlima stari nes prica da bi ga kupio bi pa nebi nadam se da ce mi ga dovest u garažu na facelift :D

slike su lose slikane su mobitel iz auto i jos po mraku :rotfl

fotografija_f0b6a.jpg fotografija2_52313.jpg fotografija3_2b4f4.jpg

DSC03261.jpg

po saznanjima moj vr6 bivsi postaje dizel...ja sam to govorio kad bi me naljutio ali nikad srca to nebi imao za ucinit pa pod nikoju cjenu zato sam ga i proda jer ga nisam mogao odrzavat...

sad mi je iskreno zao sto sam ga proda vise bi volio da je istruno i dozivio staraos :huh:

vec i znam komentare na ovaj post mislim ono ko ga hebe i tako ti si lud i slicno... :palacd

Edited by VWlaho

Nažalost,sveopća kriza i besparica uzima danak....ubijaju se "rasni" automobili....

svacam ja tu situaciju ali ovo je ucinjeno iz cisto neka netrosi ne iz potrebe.. ja ocu rec da nije jedini koliko ih je samo ovako zavrsilo tricu gti 8v kojih ima ko sodera na svakom kantunu bi mi bilo nekako zao

A swap-at vr-a u diesela je pun k jeftino,ono,ako se sve radi po ps-u.Isplatit če ga za 10 godina :rotfl

Ne bi ljudi swap-ali al nemogu prodat te potrošač mašine pa onda rade p**darije

ovaj scirocco mk1 je prava drama! san covjece, uzimaj, ak nes ti ja cu, mora da je i lim kak tak, druga klima je to

Edited by dvojka

dakle tu je taj scirocco..... :)

Znam da ga proslo ljeto nisam nešto često viđao kao prije...

A swap-at vr-a u diesela je pun k jeftino,ono,ako se sve radi po ps-u.Isplatit če ga za 10 godina :rotfl

Ne bi ljudi swap-ali al nemogu prodat te potrošač mašine pa onda rade p**darije

znam ima ta smisla,ali ja osobno ko kupac kupio bi radije originalnu cadjaru :bravo

bo te dizel ujutro potres mozga a na semaforu gledam kad ce prije zuto odnosno zeleno :rotfl :rotfl

Edited by VWlaho

http://i393.photobucket.com/albums/pp19/to...22/PC110019.jpg

Jebiga dobar pokušaj dečka da dujicu vrati na cestu ali nije uspjelo(odustalo desetak limara) :rotfl :rotfl

:bilder :riba :mazi :box:afro::wub:

FREND :jebe:pusa

Cuj neznam ko je slagao auto 2 godine i još nije kompletiran. Od dana današnjeg auto je kompletan i vozi, a i ide "frende"

Cuj neznam ko je slagao auto 2 godine i još nije kompletiran. Od dana današnjeg auto je kompletan i vozi, a i ide "frende"

Stani se na liniju B)

Blizu Koprivnice

Turbak i na klocnama je,ajmo ko ce prvi do njega :D

DSC07571.jpg

Edited by Car GTI

ajde zeznite me pa odite po to

trazi cca 4500e a dao za njega 2500e, nije jos prepisan

Odite samo s dve crne kvake od keca, skinite ove porše kromirane i dajte vamo :D

U corrada stanu dijelovi od passata,pola,corrada,golfa.....ma ima tu svega :lol2

330zigp.jpg

Ovaj čeka novog vlasnika al on nikako da dođe.....a sezona kampiranja samo šta nije počela

:palacg

ajmps2.jpg

Malo koji odavde izađe 'živ' :lol:

nmhuz7.jpg

E moj roko, kad za jedno 20 godina budes gledo ove slike reci ces sam sebi koji si luđak bio i sta si sve unistio. Onda ce jedan rrado vrijediti masne pare, bio trul razbijen ili sta vec, samo da ga nađes :D

7 7